V Německu (Sömmerda) 9. června pořádá Německá pirátská strana své primárky do eurovoleb (mají hlasování osobně, ne online, afaik). Thomas Gaul nás již na PiSeConu žádal o účast a podporu - např. proslov Ivana, další MPs, kteří se mohou zúčastnit apod. Nejen kvůli médiím, ale také jako morální podpora německým Pirátům. Mají totiž ultra nízkou hranici pro vstup, a tedy i přes současný stav vysokou šanci na aspoň jednoho europoslance - a zároveň je pro ně právě současný stav značně demotivující. Bylo by tedy fajn tam vypravit auto.
Oslovila jsem s ohledem na povahu akce (media boost) naše poslance, a již mi přislíbili účast Mikuláš Peksa a Franta Kopřiva (Ivan bohužel nemůže), a k Mikymu se přidá i jeho asistent David. Početně to tedy vychází na ještě jedno místo v autě; případně bude nutné auto další, ale o tom se bavme operativně dle zájmu. .) Je to i z Prahy celkem štreka, nicméně Němci jsou nám momentálně z aktivních pirátských stran nejblíž

O akci tedy informuji a pokud by se někdo chtěl přidat, dejte vědět sem či mně do SZ! Díky za pozornost.