protože jsem nenašel, kde by se to tu řešilo, zakládám téma.
3.5. šla na FB ČPS-JMK zpráva:
Chtěl jsem přispět vodou do mlýna a posbírat pár hlasů, ale hned jsem narazil na dotaz, jestli je číslo OP nutné a jakým způsobem je ošetřeno, aby někdo uvedené údaje nezneužil. Taky padl dotaz, jestli je to v souladu s GDPR .Máte slovenské trvalé bydliště a podporujete rozvíření kalných politických vod na Slovensku? Podepište se na podpisový arch - učinit tak můžete třeba v brněnských podnicích Desert, Naproti nebo East Village a podpořit vznik Slovenské pirátské strany! Nemusíte být členem, příznivcem ani voličem. Svým podpisem však pomůžete prolomit nesmyslně vysokou hranici 10 000 podpisů nutných k založení strany, která brání vstupu nových aktérů do politiky a podporuje stávající situaci. Můžete si archy vytisknout, nechat ve spřátelém podniku k podepsání ostatním, sdílet mezi kamarády - cokoli vás napadne! Nebo přijďte v pondělí 7.5. na náš petiční stánek od 14:00 do 18:00 u kolejí Kounicova a vemte své slovenské přátele. Sharing is caring. <3
👉 Podpisové archy můžete stahovat zde: https://www.pirati.cz/assets/pdf/podpisovy_harok.pdf
Umíte na otázky odpovědět? Zabýval jste se tím někdo?
Díky za info.