David Schindler - Žádost o členství

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: PKS Liberecký kraj, Odbor LbK - administrativni, KoKS Liberecký kraj, Personální odbor - celý

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Zamčeno
David.Schindler
Profese: Supervizor a vlakvedoucí u ČD, Sládek
Dal poděkování: 127 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

David Schindler - Žádost o členství

Příspěvek od David.Schindler »

Zdravím vespolek!
Jmenuji se David Schindler, je mi 23 let a jsem rozený Turnovák.
Jelikož už delší čas sleduji jak komunální tak celorepublikovou politiku a nebaví mě současný stav, rád bych se podílel na změně tohoto stavu. A protože od stolu se věci mění snadno ale skutek utek, rád bych se na tomto podílel aktivně. Program Pirátské strany je mi nejbližší a sympatický, zároveň i strana jako taková, její vystupování a přístup.

Vystudoval jsem libereckou stavební průmyslovku, po 2 letech práce na pozici projektanta/architekta, jsem na rok odjel do Velké Británie, jak se říká... na zkušenou. Letos na jaře jsem se vrátil a začal pracovat jako vlakvedoucí osobní dopravy u Českých drah.

Pokud bych byl přijat na palubu, chtěl bych se zasadit o zlepšení stavu turnovské komunální politiky a s velkou chutí i krajského aparátu. Straně bych zároveň rád pomáhal s místní ale i celorepublikovou propagací, dobrovolnickou činností apod.

Myslím si, že názorově jsem s Piráty za jedno, zároveň neskromně podotýkám, že mé názory jsou logické a správné (možná proto ten soulad s Piráty ;) ;) ). Se zaměřením na dopravu, ekologii a zemědělství bych rád byl aktivní především v této oblasti aby skutečně Bylo líp :) .

Co se týče oficiálního setkání, po dohodě se Samem Machatem bych to viděl na 4.10 na náměstí v Turnově, kde bych rád poznal i paní Weissovou, kterou jsem ještě bohužel neměl to štěstí osobně poznat.
Nebráním se ale i jiným termínům.

Moc děkuji a přeji hezký den
David Schindler
Tito uživatelé poděkovali autorovi David.Schindler za příspěvek:
Ondrej.Kolek
Imagine if trees gave off WiFi signals. We'd be planting so many trees. Too bad they only produce the oxygen we breathe...
Don't use plastic, be fantastic!
Ondrej.Kolek
Profese: chemik (manažer vývoje)
Dal poděkování: 1575 poděkování
Dostal poděkování: 1249 poděkování

Re: David Schindler - Žádost o členství

Příspěvek od Ondrej.Kolek »

Dobrý den Davide.
Pokud se tak již nestalo, kontaktujte našeho koordinátora Samuela Machata:
samuel.machat@email.cz

"Podle ovoce poznáte dobrý či špatný strom"

Ondrej.Kolek