jestli nekdo chcete do Prahy na plavbu Pir lodi, tak jsem ze prispevek na HitHit dostal dva mista. Pokud je nekdo chcete, rad vam je venuji

Jirka
Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj
Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.
Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.
Příspěvek od Michael.Polak »
Já ti na ně přispěju, když už jsem sám nepřispěl. (Tzn. vykoupím je za nižší cenu, než jsi přispěl ty, ale nepřijmu je zadarmo). Víc do SZ...Jiri.Ulip píše:Cau,
jestli nekdo chcete do Prahy na plavbu Pir lodi, tak jsem ze prispevek na HitHit dostal dva mista. Pokud je nekdo chcete, rad vam je venuji, pripadne je klidne muzete nekomu dat v ramci kampane.
Jirka
@xChaos@f.cz | @xChaos@mastodon.pirati.cz | nyx.cz XCHAOS | http://www.pirati.cz/lide/michael_polak
zakládající člen | člen MS P6 | pozorovatel TO a KETů doprava/energetika | maloburžoazní centrista | zdání kompetence se vytváří absencí viditelné nekompetence