Zajemce o RegP se nedozvi o foru
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
- Lukas.Novy
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
- Dal poděkování: 2413 poděkování
- Dostal poděkování: 3128 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zajemce o RegP se nedozvi o foru
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
- Dalibor.Zahora
- Profese: zakládající člen
- Dal poděkování: 11325 poděkování
- Dostal poděkování: 6503 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zajemce o RegP se nedozvi o foru
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
- Rostislav.Reha
- Komunální zastupitel/ka
- Profese: informatik
- Dal poděkování: 2819 poděkování
- Dostal poděkování: 3341 poděkování
- Kontaktovat uživatele:

-
- Dal poděkování: 4649 poděkování
- Dostal poděkování: 1885 poděkování
- Martin.Kucera
- Člen KS Moravskoslezský kraj
- Profese: nakladatel
- Dal poděkování: 561 poděkování
- Dostal poděkování: 12523 poděkování
Klidně založ, ale jsem dost zvědavej na argumenty, proč by první kontakt zájemce o příznivectví (a tím myslím skutečného člověka, ne něčího mulťáka) se stranickým děním mělo být zrovna fórum.Rostislav.Reha píše:Hmm...to uz beru jako (zly) umysl.Takze asi bude potreba zalozit dalsi clensky podnet?
Pokud je někdo exhibicionistický samozvaný vykladač předpisů, tak mu samozřejmě nevoní, že by noví lidé chodili na fórum již varovaní "když bude někdo tvrdit, že to a to je tak a tak, protože to říká, chtějte, aby to doložil".
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
-
- Dal poděkování: 4649 poděkování
- Dostal poděkování: 1885 poděkování
Imho se tu neresi prvni kontakt, ale to, ze na celem webu neni jediny odkaz na forumMartin.Kucera píše: Klidně založ, ale jsem dost zvědavej na argumenty, proč by první kontakt zájemce o příznivectví (a tím myslím skutečného člověka, ne něčího mulťáka) se stranickým děním mělo být zrovna fórum.

- Lukas.Novy
- Kontaktovat uživatele:
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
- Lukas.Novy
- Kontaktovat uživatele:
- Martin.Kucera
- Člen KS Moravskoslezský kraj
- Profese: nakladatel
- Dal poděkování: 561 poděkování
- Dostal poděkování: 12523 poděkování
No a mě zajímá proč konkrétně je to špatně.Michaela.Skokanova píše:Imho se tu neresi prvni kontakt, ale to, ze na celem webu neni jediny odkaz na forumMartin.Kucera píše: Klidně založ, ale jsem dost zvědavej na argumenty, proč by první kontakt zájemce o příznivectví (a tím myslím skutečného člověka, ne něčího mulťáka) se stranickým děním mělo být zrovna fórum.

To říká který předpis?Lukas.Novy píše:Tak asik jednoduse pro to, ze byt RegP znamena mit registraci na foru.
A co se týče ad hominem - ty v mém postu vidíš výpad proti konkrétní osobě? Proti které?
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
- Rostislav.Reha
- Komunální zastupitel/ka
- Profese: informatik
- Dal poděkování: 2819 poděkování
- Dostal poděkování: 3341 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Taknejak netusim, jestli si delas srandu nebo jsem uz fakt uplne mimo realitu - jaky jiny celorepublikovy komunikacni kanal mame??Martin.Kucera píše:No a mě zajímá proč konkrétně je to špatně.Michaela.Skokanova píše:Imho se tu neresi prvni kontakt, ale to, ze na celem webu neni jediny odkaz na forumMartin.Kucera píše: Klidně založ, ale jsem dost zvědavej na argumenty, proč by první kontakt zájemce o příznivectví (a tím myslím skutečného člověka, ne něčího mulťáka) se stranickým děním mělo být zrovna fórum.![]()