Jistě, až přijde na věc KK i RK bude mít práci. Co však je holým faktem, tak to, že je v rozporu se stanovami, jak Zdeněk vystupuje. Mým cílem bylo ho na to upozornit jinak, než učinili kolegové ve víře, že snad pochopí o co se pokoušíme.Tomas.Kolacny píše:O nezpůsobilosti k právním úkonům může rozhodnout jedině soud, pokud más Majko dojem, že svým jednáním Zdeněk poškozuje stranu na základě nezpůsobilosti k právním úkonům, můžeš o názor požádat soud, ale rozhodně se do pozice soudu nemůžeš stavět.Maria.Vasickova píše:A nebo je tady také další možnost: jsi duševně chorý, a v tom případě naplňuješ podstatu pro Čl.3 bod 1.písmeno b), tedy nejsi plně způsobilý k právním úkonům
a v tom případě nelze abys byl členem strany. A své duševní zdraví budeš muset podložit lékařským potvrzením.
Neříkáš pravdu. Stanovy jednoznačně říkají v jakých případech může dojít k zániku členství a o poškození dobrého jména strany nemůže rozhodnout nikdo jiný, než moc soudní na základě striktní dělby moci. Administrativní odbor žádný předpis neopravňuje zbavit řádného člena členství pouze na základě rozhodnutí Krajského fóra.Maria.Vasickova píše:V rámci JMK máme mandát o tvém setrvání ve straně rozhodnout i bez něj.
je Jiří Hlavenka ostudou pro naši stranu?
Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj
-
Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
-
V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
-
Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
-
Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.
-
Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.
- Maria.Vasickova
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 1272 poděkování
- Dostal poděkování: 1125 poděkování
Re: je Jiří Hlavenka ostudou pro naši stranu?
Štěstí spočívá ve svobodě a svoboda v odvaze.
Periklés
- Lukas.Novy
- Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
- Dal poděkování: 4786 poděkování
- Dostal poděkování: 9990 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
- Maria.Vasickova
Buď konkrétní.Lukas.Novy píše:Zato ty tvoje sracky jsou v rozporu nejen se stanovama ale vypoustet je verejne z pusy je dokonce ve vetsine slusnych mest zakazany vyhlaskou.
Periklés
- Jiri.Kaderavek.sen
- Člen KS Jihomoravský kraj
- Profese: bývalý obchodník, dnes důchodce
- Dal poděkování: 1792 poděkování
- Dostal poděkování: 1989 poděkování
Milá Majko. Chtěla jsi snad tím říci, že pokud někdo nesouhlasí s koalicí se SZ má povinnost tuto koalici podporovat? Promiň ale momentálně mně je z této koalice na blití a nesouhlasím s ní stejně jako jsem byl proti koalici se ŽIT Brno kde naši zastupitelé dělají sice kvalitní práci ale vše je prezentováno navenek jako práce ŽIT. A tak dělají pouze křoví pro toto sdružení. Nedělají proto pro ČPS ale pro ZIT Brno. A stejně tak to dopadne se zelenými. Mám trochu zkušeností, když jsme jednali o nabídce stejné koalice s Jardou Kučerou a shodli jsme se, že za tím není nic čistého.Maria.Vasickova píše: Současnou politikou JMK Piráti, kterého jste členy, je programové cíle prosazovat v koalici s jinou politickou stranou na základě vzájemných dohod.
Máš právo s touto politikou nesouhlasit, máš však povinnost podporovat programové cíle tak, jak to schválilo krajské fórum a udělilo k tomu mandát konkrétním složkám.
A na závěr ti mohu oznámit, že i když nesouhlasím se stylem a vyjadřování Zdenka tak nehodlám podporovat a tedy ani volit zelené byť ve spojení s piráty.
Nesplním tedy ani tu povinnost podporovat programový cíl pirátů toužících po funkcích v JMK. Můžeš dát návrh na moje vyloučení. Odporuješ svým vyjádřením všemu, proč byla Ceská pirátská strana založena. A je mi z toho smutno.
tel: +420775335227
- Josef.Kadlecek
- Člen KS Praha
- Profese: revizní technik elektro, energetik
- Dal poděkování: 1113 poděkování
- Dostal poděkování: 1053 poděkování
Ať žije Guth-JarkovskýLukas.Novy píše:Zato ty tvoje sracky ...
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
- Maria.Vasickova
Podporovat může znamenat také to, že mlčím o svém nesouhlasu v prostředí, kde řečeno jiným jazykem: kopu góly do vlastní branky. Pokud nesouhlasím tak to mohu klidně prezentovat i veřejně pod vlastním jménem, ale nelze připustit, aby se jednotlivec snažil pod hlavičkou strany prezentovat jako ublížený. Zdeněk se dopustil přešlapu. Můžeš mi vyčítat formulaci, ale jsem si jista, že víš, jak to myslím.Jiri.Kaderavek.sen píše:Milá Majko. Chtěla jsi snad tím říci, že pokud někdo nesouhlasí s koalicí se SZ má povinnost tuto koalici podporovat? Promiň ale momentálně mně je z této koalice na blití a nesouhlasím s ní stejně jako jsem byl proti koalici se ŽIT Brno kde naši zastupitelé dělají sice kvalitní práci ale vše je prezentováno navenek jako práce ŽIT. A tak dělají pouze křoví pro toto sdružení. Nedělají proto pro ČPS ale pro ZIT Brno. A stejně tak to dopadne se zelenými. Mám trochu zkušeností, když jsme jednali o nabídce stejné koalice s Jardou Kučerou a shodli jsme se, že za tím není nic čistého.Maria.Vasickova píše: Současnou politikou JMK Piráti, kterého jste členy, je programové cíle prosazovat v koalici s jinou politickou stranou na základě vzájemných dohod.
Máš právo s touto politikou nesouhlasit, máš však povinnost podporovat programové cíle tak, jak to schválilo krajské fórum a udělilo k tomu mandát konkrétním složkám.
A na závěr ti mohu oznámit, že i když nesouhlasím se stylem a vyjadřování Zdenka tak nehodlám podporovat a tedy ani volit zelené byť ve spojení s piráty.
Nesplním tedy ani tu povinnost podporovat programový cíl pirátů toužících po funkcích v JMK. Můžeš dát návrh na moje vyloučení. Odporuješ svým vyjádřením všemu, proč byla Ceská pirátská strana založena. A je mi z toho smutno.
Vím, že nesouhlasíš s koalicí a chápu to, a také vidím, že straně tím neubližuješ. A toho si vážím.
Periklés
- Pavel.Moravec
- Profese: IT
- Dal poděkování: 8854 poděkování
- Dostal poděkování: 4353 poděkování
Kdyby tito sabotéři neházeli klacky pod nohy ale jen volby ignorovali, Julia Reda by nebyla v "Bruseloštrasburgu" osamocena. Sabotéři stranu poškodili.
Neberu nikomu právo nesouhlasit s demokratickým rozhodnutím strany či KF. Nenutím nikoho dělat něco co je proti jeho přesvědčení, ale proč sakra musí kazit práci jiným? A to zrovna v JMK kde dlouhodobě členská základna je dosti pasivní

Zdeňku, co kdybys radši udělal jednou něco konstruktivního?
Bývalý správce @PiratiJMK i @PiratePartyCZ, bývalý člen KK, bývalý člen.
- Rostislav.Reha
- Komunální zastupitel/ka
- Profese: informatik
- Dal poděkování: 5779 poděkování
- Dostal poděkování: 6631 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- Zdenek.Frolec
- Profese: IT technik pro MU Kyjov.
- Dal poděkování: 153 poděkování
- Dostal poděkování: 206 poděkování
Maria.Vasickova píše:Buď konkrétní.Lukas.Novy píše:Zato ty tvoje sracky jsou v rozporu nejen se stanovama ale vypoustet je verejne z pusy je dokonce ve vetsine slusnych mest zakazany vyhlaskou.
Aha takže neskáču jak váš rod píská a hned mě chceš, jak fašista vyhazovat ze strany. No co se dalo čekat od SLovenky

nebo to snad není fašistické někoho chtět vyhodit za jeho názor?
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já

- Zdenek.Frolec
- Profese: IT technik pro MU Kyjov.
- Dal poděkování: 153 poděkování
- Dostal poděkování: 206 poděkování
Co jsem řekl, že jsem poškodil stranu ?
Napsal jsem pouze na FB, že z mého hlediska to neproběhlo moc transparentně, když jsem neviděl nikde odhlasované naše nápady na společný program a když do vyjednávání, šli Piráti s plánem z roku 2012. Že jsme si nebyli schopní odsouhlasit ani plán do vyjednávání o koalici s novým aktualizovaným z roku 2015.
A pak za nás všechny členy co bydlí nebo mají trvalé bydliště v Kyjově, jsme napsal že nesouhlásíme s tím to spojení a taky že to nepodpoříme. Členové za kyjov jsme já a Richard. Jsme Piráti? Jsme. Jsme jediní z Kyjova? Jsme Čili co jsme Členové Pirátské strany z Kyjova. A ten názor byl usnesen 100% že souhlasíme oba dva. Čili si klekni otevři pusínku a dělej co chceš. My Kyjovjáci máme právo vyjádřit plošný nesouhlas. A ty můžeš klečet s otevřenou pusou i klidně 10 let.....
Možní Fašouni. Můžete mi říct v čem poškozuji stranu, když jsem v ničem nelhal? Klidně to dej k soudu já v ničem nelhal. A zatím si stojím. Já si dávám pozor abych nepoškodil stranu. Jelikož to vy ji poškozujete stou sračkojidní spolupráci koalicí před volbama místo až po volbách.....
Uksaž mi text přesný text, kde jsme čím ničil méno strany. Chcu to vidět.
A nebo uznáš že si fašistka a ostatní fašisti, jelikož když nesouhlasím, tak naráz mě chcete odstranit....... DSSSSSSS asi bude brzo vašima kamarády co ?
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já