Jiří Hlavenka ví o zahraniční politice hovno?
Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj
-
Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
-
V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
-
Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
-
Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.
-
Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.
- Zdenek.Frolec
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: IT technik pro MU Kyjov.
- Dal poděkování: 153 poděkování
- Dostal poděkování: 206 poděkování
Jiří Hlavenka ví o zahraniční politice hovno?
Největší rating mezi politiky má Putin. A srovnávat Erdogána s Putinem je asi jako Hitlera se Zemanem.
Kdo čte i z východu noviny tak dobře ví, že v Turecku to zaprvé vypadá ná pokus Erdogána udělat na sebe puč pod záminkou, že nepohodlným řekl, že je to jen cvičení, aby mohl nastartovat diktaturní proces.
Za druhé Turecko bylo ze 70% závislé na obchodu s RUskem, které na ně před rokem uvalilo obchodní embargo skrz sestřelení té stíhačky co mapovala kolony kamionskych cisteren, ktere z ISIS převáželi do pohraničních turecých fabrik na ropu, kde z nich ,,turci,, dělali tureckou ropu a levně nakoupenou od ISIS prodávali západu.
Za třetí i malé děcko ví, že Erdogán narozdíl od Putina, byl a má pod zprávou největší ropnou firmu v zemi. Je to v podstatě ropný magnát a vždy jsou války jen o peníze. On nechal sestřelit stíhačku aby rusové nemohli dál tak lehce poskytovat světu fotky konvojů míříci z ISIS do Turecka.
Za čtvrté říkat dokolečka že rusko je zlé a nezměnilo se je jako tvrdit že německo je zlé a nezměnilo se. Je jiná doba a podle nynějších informací ve světě má nejvíce v konfliktech vojáků USA Gb NATO atd..... Co se týká Ruska maj pouze dvě základny mimo své území a to je v Afganistánu a mak azerbanžájnu. A to ještě skrz muslimy.
Za páté. Rusové v životě nebyli takoví rasisti jak američani, kde do 60 let značkovali místa pro černochy stejně jak německo pro židy. Tohle v Rusku nikdy neexistovalo. A dodnes amerika v určitých státech má problém s rasismem.
Za šesté. Po ukončení studené války podepsalo nato doložku, že nikdy nebude stavět své základny na uzemí, které dřiv patřila pod sféru vlivu Ruska. Kdo porušuje smlouvy? NATO nebo Rusko?
Za sedmé. Rusko si lítá buď v mezinárodních vzdušných prostorech nebo u svých hranic. USA si lítá všude a dokonce i má smlouvou dohodnuté, že jednou za rok mohou letět až k Ruským hranicím.
Za osmé. Až když Rusko se pustilo do boje s ISIS, tak se zabránilo postupu. Co dělala svatá USA do té doby? Když jsou o tolik lepší? A mírumilovnější.
Čili až mi zas někdo bude tvrdit že Putin a Rusko je zlé, tak ať si dá srovnání s Obamou a jeho zahraniční politikou. Narozdíl od USA Rusové nikdy nerozjebali cizí země. Jmenujte mi jednu zemi co skončila stejně jako Iráq, Lýbie, Venezuela, Ekvádor, atd.........
A pokud mě Jindřich a spol budou kecat něco o 68, tak se prosím doučte historickopolitickou část ČR aby jste věděli, že za to může čobolák Husák s podržtažkou Bil... a spol.... A ty tanky tu nebyli Ruské ze začátku, ale z NDR Polska a Maďarska.............
Jo a pokud mi budete říkat že západ byl na nás vždy hodný a zlí byl jen východ, tak si přečtěte co psal Beneš. Jak ho Churchil donutil se paktnut s RUSKEM, aby byl světově uznána ČSR, jelikož Churchil mu dal podmínku že uzná ČSR jen pouze pod podmínkou, když nechá na území sudetské Němce. A to po zvěrstvech, která s etu děla by byla čistá politická sebevražda a proč to tak je? Churchil vedel, že je to nesplnitelný požadavek a chtěl to jen skrz to aby zbrzdil průmysl ČSR, který byl nejméně zničený válkou a už po první republie velice známý a kvalitní.
Čili tohoto jste si zvolili na krajskou kandidátku. Mojá otázka zní: Není to jen Brouk pytlík, který všude byl všechno zná, ale v realitě ví o všem uplné hovno?
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já

- Ivo.Vasicek
- Místní předsednictvo
- Profese: manažer
- Dal poděkování: 7071 poděkování
- Dostal poděkování: 6943 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jiří Hlavenka ví o zahraniční politice hovno?
- Zdenek.Frolec
Ivo.Vasicek píše:Také se mi nelíbí tyto jeho postoje. Taky tam s ním o tom diskutuju. Já zas publikuji svoje názory, mu se taky nelíbí. Moc to však nevířím. Zajímavé však je, že jeho i moje takové posty mají desítky lajků. Beru to tak, že jdeme do Kraje a tam se zahraniční politika nedělá. Vím, že s sním a s Matoušem v těchto věcech neshodnem. Když vydáváme společná prohlášení, vyžaduje to souhlas obou stran, už jsme jednu takové "kavárenské" postoje stopli (chtěli dělat kampaň Haškovi s Nočními vlky).
Děláš si prdél a jak jako hospodář kraje bez zahraniční politiky chceš přivést investory? Šak to by měla být první věc kterou bys měl umět. Přivést zahraniční investory abys zařídil práci v kraji a tím si zajistil budoucí znovu zvolení

Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)

- Radek.Holomcik
- Krajské předsednictvo
- Profese: Člověk
- Dal poděkování: 369 poděkování
- Dostal poděkování: 1663 poděkování
Někdo z JmK
tel.: 728 034 460, mail: radek.holomcik@pirati.cz
"Na počátku byl stvořen vesmír. Spoustu lidí to naštvalo a většinou se to považovalo za chybný krok." Douglas Adams
- Jiri.Kaderavek.sen
- Člen KS Jihomoravský kraj
- Profese: bývalý obchodník, dnes důchodce
- Dal poděkování: 1792 poděkování
- Dostal poděkování: 1990 poděkování
Je to škoda. A pokud má někdo kecy k roku 1968 tak bych mohl podat dosti podrobné svědectví. Bylo mi 21 let a když jsme leželi u Rohlíku před tanky a nad námi to lítalo (každá cca 4 střela byla svítící) směrem k městu, tak mi veselo nebylo. Ale od té doby se spoustu změnilo a válčí a napadá cizí země USA a nikoliv Rusko.
A jestli někdo způsobí poslední válku na této planetě, tak to nebudou Rusové ale Američani. A Krym byl vždy ruský a tak do toho ožralého Chruščeva netahejte.
tel: +420775335227
-
- Profese: ICT konsultant, novinář
- Dal poděkování: 2599 poděkování
- Dostal poděkování: 2788 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak to víš hovno o Rusku.Zdenek.Frolec píše:Za páté. Rusové v životě nebyli takoví rasisti jak američani, kde do 60 let značkovali místa pro černochy stejně jak německo pro židy. Tohle v Rusku nikdy neexistovalo. A dodnes amerika v určitých státech má problém s rasismem.
- Robert.Magni
- Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
- Profese: vrátný
- Dal poděkování: 17290 poděkování
- Dostal poděkování: 3494 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
- Zdenek.Frolec
Janek.Wagner píše:Tak to víš hovno o Rusku.Zdenek.Frolec píše:Za páté. Rusové v životě nebyli takoví rasisti jak američani, kde do 60 let značkovali místa pro černochy stejně jak německo pro židy. Tohle v Rusku nikdy neexistovalo. A dodnes amerika v určitých státech má problém s rasismem.

jojo jasně

- Robert.Magni
- Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
- Profese: vrátný
- Dal poděkování: 17290 poděkování
- Dostal poděkování: 3494 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Můžu tě ujistit,že Rusové neuznávají ani míšení národností.Být napůl Rus je horší,než být čistokrevný negr.A s židy se taky nepárali a to i po smrti Stalina.Zdenek.Frolec píše:Janek.Wagner píše:Tak to víš hovno o Rusku.Zdenek.Frolec píše:Za páté. Rusové v životě nebyli takoví rasisti jak američani, kde do 60 let značkovali místa pro černochy stejně jak německo pro židy. Tohle v Rusku nikdy neexistovalo. A dodnes amerika v určitých státech má problém s rasismem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jojo jasně
Jinak jen Rus mohl být lampasákem atd... To,že o tom nevíš neznamená,že to není

Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
- Josef.Kadlecek
- Člen KS Praha
- Profese: revizní technik elektro, energetik
- Dal poděkování: 1113 poděkování
- Dostal poděkování: 1053 poděkování
Na západ od nás začíná být pod nohama nějak horká půda (terorismus nebudhistický, nehinduistický, nekřesťanský, ale ňáký jinačí), myslím, že mu (Západu) vinou toho hoří koudel u řiti; právě probíhá cvičení Sea Breeze 2016 (americký ponorky protiprávně v Černém moři; plán je prý rozseknout Rusko vedví). A až se něco začne dít (což samozřejmě nikdo z nás nechce), nevím, zda nám NATO pomůže (však jsme slyšeli Trumpa...). Mít racionální vztahy s Ruskem není na škodu. Ale bacha - Rus umí být sakra tvrdý - v obchodu především. Vodka teče při vyjednávání proudem, přistoupí na všechno, ale pak patrnera donutí pro daný obchod donutí přijmout kurz rublu o polovinu nevýhodnější. Tak to bylo s Transitním plynovodem, pokud se nepletu.
Tak nějak je fuk, jestli o tom J. Hlavenka ví anebo před tím vším strká hlavu do ať už písku či něčího otvoru.
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!