Krajské volby 2015 Piráti jen max 2%

Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

• V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

• Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

• Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

• Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Zdenek.Frolec
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: IT technik pro MU Kyjov.
Dal poděkování: 153 poděkování
Dostal poděkování: 206 poděkování

Re: Krajské volby 2015 Piráti jen max 2%

Příspěvek od Zdenek.Frolec »

Maria.Vasickova píše:OFFTOPIC[quote="Zdenek.Frolec"]
čili si už zapoměla jak jsme byli u vas je tota nnoc dy si pavel dal maličko víc tvojich koláčku byl tam petr ríša tomáš ty a ivo. A ivo nám několikrát říkal že to dělá pro radost a jakmile se začne politikařit tak odchází, že tu je aby něco tvořil a ne politikařil atd... Že až se začne politikařit že h oto přestává bavit v ten moment a odejde a že je rád že jsme s etak sešli a chcem založit MS SLovácko. Jako opravdu si na to nevzpomínáš ? :DDDDDDDD :DDd :D

Zdeno, netuším, co si pochopil ze slov, které kdy Ivo říkal. Nevzpomínám si ani, že by u nás byl v té době nějaký Pavel (ale chápu, že ta jména jsou si hodně zvukově podobná ;) ) Vím, že často ani z psaného textu lidé nedokáží uchopit úmysly člověka, který ten text napsal a přehlíží někdy zásadní informace ( o úmyslu a cílech pisatele). Je mi jasné čím to je, určitě mě to dokáže naštvat, ale se proto neumím na lidi zlobit. Řekla bych, že to máme s Ivem společné.
To, jak každý z nás rozumí a vnímá politiku a její hrátky je jiné. Také jsou rozdílné přístupy k tomu, jaké cíle politicky (tedy občansky správně) hájíme. A pak se můžeme bavit o způsobech, jakými je hájíme. V této straně se sešli lidé, kteří, každý po svém, chápou princip svobody a sebeuplatňování. Toto své chápání mohou vyjádřit demokraticky - hlasováním. Pokud vím, tak o tom, zda a jak půjdeme do krajských voleb, hlasování proběhlo a ne jedno.
Může se mi nelíbit cokoliv, je na mě jak se s tím vyrovnám, a tak to máme bez rozdílu, všichni. Poznání často opravdu bolí. A některé lidi to pak navádí k ubližování.
Možná bylo chybou, že se sešly hlasy pro spolupráci se Zelenými. Ale rozhodli jsme se my, členové krajského sdružení. Ne předsednictvo, ne jednotlivci. Je jedno, kdo s tou myšlenkou přišel. My jsme ji, jako celek, přijali. Rozhodla "masa" (asi jako u brexitu. Jsou lidé i v naší straně, kteří to prostě neunesli.)
Jinými slovy lze také říct, že chybama se člověk učí. Otázkou je, zda každý chápe stejně, co je tím vyjádřeno.[/quote]

Ale někdo to navrhl a taky by měl mít zodpovědnost. Ano z chyb se učíme ale to jde v ruku v ruce s odpovědností. A dotyční by měli vzít za to odpovědnost a vyvodit si i vlastní trest za jejich průšvih.

Stejně jak v Brexitu předseda odstoupil z volene funkce jelikož jeho idea selhala. I v tomto by měl Ivoš odstoupit pokud jeho idea se rozpadne.

Stejně jak odstoupil Bartoš.

Čili mít i tu Zodpovědnost. A neboj se to že ty si na ty slova zapomněla neznamená že já nebo Ríša jsme na ně zapomněli :D Ono se pak líp lže když si nalháváš že to neřekl že :D (Jo a proč ho bráníš? To se stydí, nebo rudne že něco takového kdy řekl a teď mu to mlátím o hlavu když děla takove ,,podrazy,, ? :DDD Ivo zbabělče kde si :D To tě musí bránit žena, kterou ty si nebránil když byla v PKS JMK před roky? :DDDD)
Zakládající a první Předseda MS SLovácka.
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já :D
Ivo.Vasicek
Místní předsednictvo
Profese: manažer
Dal poděkování: 7026 poděkování
Dostal poděkování: 6903 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo.Vasicek »

Odmítám se zúčastnit této debaty. Nenechám se manipulovat od člověka, který mě neustále pomlouvá a vymýšlí si. Takže Mute.
"Skutečná svoboda slova je právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet"(George Orwell)
Zdenek.Frolec

Ivo.Vasicek píše:Odmítám se zúčastnit této debaty. Nenechám se manipulovat od člověka, který mě neustále pomlouvá a vymýšlí si. Takže Mute.
:D :D :D :D

Aha naraz si nevzpomínáš že jo :D :D :D Ale co se dá čekat od člověka co nechce brát odpovědnost a důsledky za své činy. Vlastní manželku nepodrží když to potřebuje nejvíce a k tomu rád neplní svoje sliby a nebo dělájí oba že to nikdy neřekl a přitom tam byli další 3 svědci :D :D :D :D :D :D

Taky se vyhříváš u skalek na sluníčku jako tví kamarádi z zvířecí říše?

Aspoň vím že nejsi řádný chlap :D Manželku nepodpoříš, slovo nedodržíš, děláš ůhybné a mlžící manévry jako had když jde na kořist :D njn Ivo :D

Jo kamaráde řekni mi a dokaž jednu lež co jsme kdy řekl. Já jednám vždy na rovinu s tvrdým jazykem a někdy až hrubě arogantně. Abych s enemusel bát že bych náhodou někdy zalhal proto jednám přímočaře. Řekni mi kdy jsme kdy zalhal :D Nikdy víš to je rozdíl mezi námi já nikdy nemlžím a nikdy nelžu říkám hned co mám na jazyku. A s tím jsem šel do politiky že nikdy nebudu lhát a mlžit a vždy řeknu vše na rovinu. A to je to co vy v Brně taky na mě nenávidíte, jelikož nemáte na mě ani jednu lež :D
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
anonym53077
Dal poděkování: 622 poděkování
Dostal poděkování: 209 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od anonym53077 »

Nevím o čem je tohle vlákno. Je třeba postavit mimo zákon tzv. průzkumy veřejného mínění. Nedemokraticky ovlivňují volební soutěž a ve skutečnosti žádnými průzkumy nejsou, jde o zaplacenou mediální masáž.
Zdenek.Frolec

Tomas Babicky píše:Nevím o čem je tohle vlákno. Je třeba postavit mimo zákon tzv. průzkumy veřejného mínění. Nedemokraticky ovlivňují volební soutěž a ve skutečnosti žádnými průzkumy nejsou, jde o zaplacenou mediální masáž.

Je o tom že Ivo bodnul solo kandidátce kudlu do zad jen skrz to že skočil na vyhružku žít brna, že je si nepůjdeme do koalice před volbama s SZ tak nemáme počítat s jejich podporou a teĎ si Žít Brno jde do koalice s Topku nebo stanem teĎ přesně nwm.

A já chci aby hlavní aktéři vzali za možný budoucí debakl odpovědnost a vzdali se svých volitelných postů. Aby se kaly a přemýšleli v čem to ,,posrali,, celé straně na JMK :D
Na oplátku pokud oni budou mít pravdu já budu mlčet na ROK tu na Forumu. Abych byl ferovej.
Radek.Holomcik
Krajské předsednictvo
Profese: Člověk
Dal poděkování: 370 poděkování
Dostal poděkování: 1665 poděkování

Příspěvek od Radek.Holomcik »

Tomas Babicky píše:Nevím o čem je tohle vlákno.
To neví asi nikdo...

Radek Holomčík

Někdo z JmK

tel.: 728 034 460, mail: radek.holomcik@pirati.cz

"Na počátku byl stvořen vesmír. Spoustu lidí to naštvalo a většinou se to považovalo za chybný krok." Douglas Adams

Petr.Balaz
Profese: dělník
Dal poděkování: 225 poděkování
Dostal poděkování: 284 poděkování

Příspěvek od Petr.Balaz »

Zdenek.Frolec píše: Proto doufám, že pokud bude špatný výsledek voleb, tak všichni hlavní aktéři myslím tim Ivo Vašíček, Bártek a spol z Brna a Petr z Hodonína. Odstoupí ze všech volených funkcí minimálně na Rok, aby ukázali, že jim nejde jen o moc že se hrozitánsky spletli.

Aby jste neříkali, že je to jednostranné, tak mám v úmyslu pokud budete mít nad 5% a dostanete se tam tím pádem vzdát se na 1 rok jakékoliv komunikace, abych ukázal, taky že se pletu a že zřejmě jsem vám dotoho neměl kafrat.

Doufám, že Ivo Vašíček, Jindřích Bártek, Petr a další půjdou do téhle ,,sázky,, a ukážou své mmužské slovo, že dokáží se potrestat i za neúspěch, který podle mě určitě nastane.
Vypadá to na výsledek 5,1%( ještě chybí 1% sečtených hlasů), u Hodonína to je 3,57% a preferenčně nastejno jak čelo..
Jelikož jsme se vsadili a já své slovo držím, tak je to debakl a mám tedy rezignovat na místopředsedu MS ?
Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí. Albert Einstein
Kontakty:
Zdenek.Frolec

Petr.Balaz píše:
Zdenek.Frolec píše: Proto doufám, že pokud bude špatný výsledek voleb, tak všichni hlavní aktéři myslím tim Ivo Vašíček, Bártek a spol z Brna a Petr z Hodonína. Odstoupí ze všech volených funkcí minimálně na Rok, aby ukázali, že jim nejde jen o moc že se hrozitánsky spletli.

Aby jste neříkali, že je to jednostranné, tak mám v úmyslu pokud budete mít nad 5% a dostanete se tam tím pádem vzdát se na 1 rok jakékoliv komunikace, abych ukázal, taky že se pletu a že zřejmě jsem vám dotoho neměl kafrat.

Doufám, že Ivo Vašíček, Jindřích Bártek, Petr a další půjdou do téhle ,,sázky,, a ukážou své mmužské slovo, že dokáží se potrestat i za neúspěch, který podle mě určitě nastane.
Vypadá to na výsledek 5,1%( ještě chybí 1% sečtených hlasů), u Hodonína to je 3,57% a preferenčně nastejno jak čelo..
Jelikož jsme se vsadili a já své slovo držím, tak je to debakl a mám tedy rezignovat na místopředsedu MS ?
Ne nemusíš. Jelikož jsem to mínil celkově ne na region. Logicky ty mužeš ovlivnit jen region beru tvoji logiku, ale ne nemusíš.

Jen doufám, že otevřeš mysl a uvědomíš si že kdybychom šli solo jak jsem chtěl tak bychom urco dali přes 3% a melibychom urcite 1 Piráta a pak + další možné Piráty.

Jelikož hodně kamarádu řeklo že s SZ jsme nevolitelní. SZ volici ti budou volit klidne sz a piraty. ALe Pirátští jsou jenom víc naci na stranu. Neposlouchali jste mě mě který je pořád v kontaktu ted s maturanty a tak to i dopadlo. Debaklem.

Doufám že sis uvědomil a další že sloučení ničí celou STRANU náš čistý štít. A vaše rozhodnutí udělalo zbytečně moc rozepřu uvnitř.

Za solo bychom měli stát všichni jinak nemají dotyční co dělat ve straně.
A vy jste měli být rozumní a když jste viděli že 30% nesouhlasí to odpískat a udělat solo.

Proto doufám že do budoucna co se mládí ve straně týče bude víc posloucháno.
Pavel.Moravec
Profese: IT
Dal poděkování: 8760 poděkování
Dostal poděkování: 4343 poděkování

Příspěvek od Pavel.Moravec »

Zdenek.Frolec píše: Jen doufám, že otevřeš mysl a uvědomíš si že kdybychom šli solo jak jsem chtěl tak bychom urco dali přes 3% a melibychom urcite 1 Piráta a pak + další možné Piráty.
Určo dali přes 3 a kvůli kvóru 5% bychom nezískali žádný mandát. Takto máme v zastupitelstvu Ivoše (blahopřeju!).
Jelikož hodně kamarádu řeklo že s SZ jsme nevolitelní. SZ volici ti budou volit klidne sz a piraty. ALe Pirátští jsou jenom víc naci na stranu. Neposlouchali jste mě mě který je pořád v kontaktu ted s maturanty a tak to i dopadlo. Debaklem.
No a pár mým kamarádům zase odpadlo dilema "hodit to Zeleným, nebo Pavlovi" a hodili to koalici a mne kroužkovali ;) .

Btw. nesliboval jsi, že když získá koalice přs 5% tak na rok budeš mlčet? (klidně ať se to počítá od pondělka nebo od dalšího měsíce)? Splníš to?

Bývalý správce @PiratiJMK i @PiratePartyCZ, bývalý člen KK, bývalý člen.

Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 17254 poděkování
Dostal poděkování: 3485 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert.Magni »

My šli sami a máme 3,8% . A čistý štít do příštích voleb. Ale žádnýho zastupitele... Ale nelituju toho,radši pomalčku nahoru.

Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

Odpovědět

Zpět na „Jihomoravský kraj“