Maria.Vasickova píše:
Zdeno, netuším, co si pochopil ze slov, které kdy Ivo říkal. Nevzpomínám si ani, že by u nás byl v té době nějaký Pavel (ale chápu, že ta jména jsou si hodně zvukově podobná

To, jak každý z nás rozumí a vnímá politiku a její hrátky je jiné. Také jsou rozdílné přístupy k tomu, jaké cíle politicky (tedy občansky správně) hájíme. A pak se můžeme bavit o způsobech, jakými je hájíme. V této straně se sešli lidé, kteří, každý po svém, chápou princip svobody a sebeuplatňování. Toto své chápání mohou vyjádřit demokraticky - hlasováním. Pokud vím, tak o tom, zda a jak půjdeme do krajských voleb, hlasování proběhlo a ne jedno.
Může se mi nelíbit cokoliv, je na mě jak se s tím vyrovnám, a tak to máme bez rozdílu, všichni. Poznání často opravdu bolí. A některé lidi to pak navádí k ubližování.
Možná bylo chybou, že se sešly hlasy pro spolupráci se Zelenými. Ale rozhodli jsme se my, členové krajského sdružení. Ne předsednictvo, ne jednotlivci. Je jedno, kdo s tou myšlenkou přišel. My jsme ji, jako celek, přijali. Rozhodla "masa" (asi jako u brexitu. Jsou lidé i v naší straně, kteří to prostě neunesli.)
Jinými slovy lze také říct, že chybama se člověk učí. Otázkou je, zda každý chápe stejně, co je tím vyjádřeno.[/quote]
Ale někdo to navrhl a taky by měl mít zodpovědnost. Ano z chyb se učíme ale to jde v ruku v ruce s odpovědností. A dotyční by měli vzít za to odpovědnost a vyvodit si i vlastní trest za jejich průšvih.
Stejně jak v Brexitu předseda odstoupil z volene funkce jelikož jeho idea selhala. I v tomto by měl Ivoš odstoupit pokud jeho idea se rozpadne.
Stejně jak odstoupil Bartoš.
Čili mít i tu Zodpovědnost. A neboj se to že ty si na ty slova zapomněla neznamená že já nebo Ríša jsme na ně zapomněli