Krajské volby 2015 Piráti jen max 2%
Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj
-
Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
-
V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
-
Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
-
Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.
-
Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.
- Zdenek.Frolec
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: IT technik pro MU Kyjov.
- Dal poděkování: 153 poděkování
- Dostal poděkování: 206 poděkování
Krajské volby 2015 Piráti jen max 2%
Žít Brno vás natlačilo vydíráním že vás nepodpoří když nepujdete s těma sračkama do krajský voleb do prohry.
Došlo na mé slova, že Žít Brno bude kandidovat a děláto jen, aby se nás zbavilo, svého největšího konkurenta.
Vaše 1 a 1 mužou byt 3 je zavádějící jelikož jsem tvrdil že to může být taky jen 0.
Proto doufám, že pokud bude špatný výsledek voleb, tak všichni hlavní aktéři myslím tim Ivo Vašíček, Bártek a spol z Brna a Petr z Hodonína. Odstoupí ze všech volených funkcí minimálně na Rok, aby ukázali, že jim nejde jen o moc že se hrozitánsky spletli.
Aby jste neříkali, že je to jednostranné, tak mám v úmyslu pokud budete mít nad 5% a dostanete se tam tím pádem vzdát se na 1 rok jakékoliv komunikace, abych ukázal, taky že se pletu a že zřejmě jsem vám dotoho neměl kafrat.
Doufám, že Ivo Vašíček, Jindřích Bártek, Petr a další půjdou do téhle ,,sázky,, a ukážou své mmužské slovo, že dokáží se potrestat i za neúspěch, který podle mě určitě nastane.
Já svoje splním co vy pánové ?
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já

- Robert.Magni
- Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
- Profese: vrátný
- Dal poděkování: 17283 poděkování
- Dostal poděkování: 3493 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Krajské volby 2015 Piráti jen max 2%
Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
- Petr.Balaz
- Profese: dělník
- Dal poděkování: 226 poděkování
- Dostal poděkování: 284 poděkování

Kontakty:
- 1. místopředseda MS Slovácko
- petr.balaz@pirati.cz
- tel.: 723 123 562
- https://www.facebook.com/PierreBalage
-
- Profese: manager
- Dal poděkování: 2347 poděkování
- Dostal poděkování: 2063 poděkování
Téhle větě nerozumím, buď přijímáš sázku/výzvu a o čemkoli rozhodne výsledek - a kolega Frolec byl mimořádně vstřícný - když jste začali o koalici jednat, padalo 15% a pod., takže být jím tak to postavím na 10%. Nicméně ať to zhodnotí lidi kolem, založím členský podnět, který vyvolá hlasování.

nebo
vyvoláš hlasování
- Robert.Magni
- Kontaktovat uživatele:
Ale anketka neuškodí.Vaclav.Fortik píše:Téhle větě nerozumím, buď přijímáš sázku/výzvu a o čemkoli rozhodne výsledek - a kolega Frolec byl mimořádně vstřícný - když jste začali o koalici jednat, padalo 15% a pod., takže být jím tak to postavím na 10%. Nicméně ať to zhodnotí lidi kolem, založím členský podnět, který vyvolá hlasování.
nebo
vyvoláš hlasování
Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Roger Waters, Praha 2023
- Jiri.Kaderavek.sen
- Člen KS Jihomoravský kraj
- Profese: bývalý obchodník, dnes důchodce
- Dal poděkování: 1792 poděkování
- Dostal poděkování: 1988 poděkování
tel: +420775335227
- Robert.Magni
- Kontaktovat uživatele:
Ryba smrdí od hlavy a Piráti od sdílených senátorů,navíc sdílených dokonce s klerofašistyJiri.Kaderavek.sen píše:ŽIT Brno jsou totiž pěkní vychcánci. Ano, máme v zastupitelstvu města Brna svoje členy kteří tam dělají spoustu jistě užitečné práce. Ta práce je ale přičítána právě Žít Brno a o pirátech ani zmíňka. Můžete si přečíst spoustu novin kde se jedná o politice v Brně ale nazev piráti a to už vůbec nemluvím o České pirátské straně tam prostě nenajdete. Z našich zastupitelů bohužel stali sluhové poslouchající a bojující za Žit Brno. A stejně tak by se dopadlo kdyby se někdo dostal ve společnosti SZ do kraje. Je mi to líto ale jsem přesvědčen, že poškozujete postavení pirátů v celém JMK a odnesou to jednou i vaši následovníci. Nejvíc se to pozná při parlamentních volbách kdy navíc ani nebudou peníze, protože VY je dokážete nesmyslně utratit. Bohužel to poškodí celou ČPS.

Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Roger Waters, Praha 2023
- Radek.Holomcik
- Krajské předsednictvo
- Profese: Člověk
- Dal poděkování: 369 poděkování
- Dostal poděkování: 1659 poděkování
Nemyslím si, že je vstřícný, protože rozjíždí na Facebooku diskreditační kampaň. Je to jako se s někým vsadit, že při chůzi poslepu nezakopne a pak se mu pokoušet podvadit nohy...Vaclav.Fortik píše: Téhle větě nerozumím, buď přijímáš sázku/výzvu a o čemkoli rozhodne výsledek - a kolega Frolec byl mimořádně vstřícný - když jste začali o koalici jednat, padalo 15% a pod., takže být jím tak to postavím na 10%
nebo
vyvoláš hlasování
Někdo z JmK
tel.: 728 034 460, mail: radek.holomcik@pirati.cz
"Na počátku byl stvořen vesmír. Spoustu lidí to naštvalo a většinou se to považovalo za chybný krok." Douglas Adams
-
- Profese: manager
- Dal poděkování: 2347 poděkování
- Dostal poděkování: 2063 poděkování
- Pavel.Moravec
- Profese: IT
- Dal poděkování: 8854 poděkování
- Dostal poděkování: 4353 poděkování
Jo, dost by mne zajímalo zdůvodnění ŽTB proč se rozhodli kandidovat, a proč právě s TOPkou. Nevěřím že to dělali kvůli zbavení se konkurence - pro ně jsou konkurencí spíš jiné strany, ne?Zdenek.Frolec píše: Došlo na mé slova, že Žít Brno bude kandidovat a děláto jen, aby se nás zbavilo, svého největšího konkurenta.
1) Nevím, proč by třeba Ivo měl odstupovat z RP, když tato funkce s rozhodnutím o koalici se SZ nijak nesouvisí. To je jako žádat odstoupení ministra zemědělství, protože hlasoval v PSP pro nějaký úchylný zákon. (a to jsem Iva do RP nevolil)Proto doufám, že pokud bude špatný výsledek voleb, tak všichni hlavní aktéři myslím tim Ivo Vašíček, Bártek a spol z Brna a Petr z Hodonína. Odstoupí ze všech volených funkcí minimálně na Rok, aby ukázali, že jim nejde jen o moc že se hrozitánsky spletli.
2) Špatný výsledek by to byl, pokud bychom měli míň procent než samostatná kandidátka (plus minus). Když vidím předvolební výsledky před uzavřením koalice, interpoluji přes minimální viditelnost krajských Pirátů od té doby, odhaduju, že samostatná kandidátka Pirátů by získala 2-3%. Prakticky jistě by se nedostala přes 5% kvórum. Takže k tomuto odhadu ze samostatné kandidátky bych vztahoval volební (ne)úspěch pirátských kandidátů na společné kandidátce.
Bývalý správce @PiratiJMK i @PiratePartyCZ, bývalý člen KK, bývalý člen.