Jindrich.Bartek píše:Nejhorší jsou lidi, co se snaží být tak kritičtí k USA a "zachraňovat" tím svět, až lížou Putinovu zadnici a fungují v podstatě jako Vasil Bilak, co pozval sovětská do ČSSR.
Poznáte je tak, že na jakoukoliv kritiku Putina odpovídají nesouvislý žbleptáním o USA.
Přitom jak souvisí cenzura, zabíjení novinářů, a pošlapávání lidských práv v Rusku s USA?? To jako že cenzurou a zabíjením novinářů a opozičních politiků Putin chrání Rusko před USA?

Nebo ho k tomu nutí na dálku telepatičtí agenti CIA?
A tahle hloupá rétorika -
ruská cenzura nevadí, protože USA ....[doplňte si třeba morfující ještěry],
ruské zabíjení novinářů nevadí, protože USA .... atd. atd.
- je přesně ta cesta do pekel (do diktatury) dlážděná dobrými úmysly, která tady byla v r. 1945 až 1948. Zavádí ji tady
Kotas, Vašíček, a další nepříliš přemýšlející.
Vážně nechci, aby tito lidé reprezentovali Piráty.
Ale možná jsem agent co
(A eurosvazák, a kdo ví co ještě že Ivo
)
1) V USA historicky mučili otroky a zabíjeli pro radost. Až před 40 lety teprve začali rušit rasistické zákony. Řeknimi kdy tohle bylo v tak velkém množství v rusku?
2) do roku 1997 Byl zákaz vdávání víz cigánskému etniku. Pokud je chytli a zjistili že si ,,gipsy,, tak si putoval do tabora a pak zpět z krajiny ven.
3) Z kama máš že se střílí novináři atd???? Četl si to někde v Azbuce nebo zas polopravdy v podplacenych mass medii ?
4) Všude se stříli nepohodlní lide viz u nás předlety za co šel jak se jmenoval nedavno chcipl jak vylezl z basy vedl největší diskoteku chtel zabit tu novinářku. Všude se zabijí nebo jsou ,,nehody,, na nepohodlné novinaře. To že nežiješ v USA a nemáš infa že i tam s eto děje neznamený že se to děje jen v Rusku. Děje se to po celé Zemi.......
5)Už se ,,dpc,, douč historii, azbuku a začni sledovat CNN a RU1 at mas dva největší televizní protipoly a můžeš si sám z těchh ,,informací,, udělat obrázek co je pravda a co jen propaganda.
Do té doby si nebezpečný člověk co vykládá nepodložené bludy nebo keci jedna tetka povídala

Zakládající a první Předseda MS SLovácka.
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já