Místopředseda Ondřej Kotas: Miluji Stalina a Putina

Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

• V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

• Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

• Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

• Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Vaclav.Fortik
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: manager
Dal poděkování: 2347 poděkování
Dostal poděkování: 2063 poděkování

Re: Místopředseda Ondřej Kotas: Miluji Stalina a Putina

Příspěvek od Vaclav.Fortik »

Pánové, znáte to pořekadlo o rýpání do hovna?
ItoldYouSo7227
Dal poděkování: 2622 poděkování
Dostal poděkování: 2285 poděkování

Příspěvek od ItoldYouSo7227 »

Ivo.Vasicek píše:3.Ondra si z něj proto začal dělat prdel (předpokládám proto, protože Stalina neobdivuje, ale vadí mu tyhle útoky a brání se humorem, který Jindru žhaví do běla).

Tak je jasné že zde budeš obhajovat svého chráněnce, který se za tebe staví v každé diskuzi. Podle mě je to totiž přesně naopak. Ondřej v tohle přesně věří, a prořekl se proto, že jsem ho rozpálil do běla. Já jsem se jen divil kam až to zajde a jak moc se dobrovolně dál zdiskredituje. A jelikož Ondřej do té doby ani na vteřinu neprojevil něco jako opačný názor, než vyjádřil na fb, tak jsem to dal sem, ať si to obhájí nebo vyvrátí sám.

Ondřeji, můžeš nám ty tvoje teze konečně obhájit nebo vyvrátit? Nebo se tak za ně strašně stydíš, že to nechceš komentovat? ;)
Nikdy plně nezměníte věci bojem s existující realitou. Abyste něco změnili, vytvořte nový model, který udělá současný model zastaralým. -- z článku o bitcoinu
Michal.Ketner
Člen KS Ústecký kraj
Profese: Panda všeho druhu
Dal poděkování: 1307 poděkování
Dostal poděkování: 2515 poděkování

Příspěvek od Michal.Ketner »

popcorn.gif :fet:

Jindro tyhle utoky udělej to a nebo to je jak si myslím (ala manipulace ze zakladky) ti nekdo nekdy zral ? :lol: :fet:

Nejhorsi je lidska ublíženost :fet:

Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej. :fet:

ItoldYouSo7227

Kotas_smazal.png
Ondřej Kotas už se stahuje :) :) Příspěvky promazal schoval a to velmi rázně - drtivá většina už nejsou veřejné. Za co se stydí? (https://www.facebook.com/KRtek.tm?fref=ts)

Já si myslím, že už pochopil že přestřelil. Zatím to hraje tak, že nechá ostatní vyprávět, že to byl jakoby vtip, i když jeho jasně levicové a KSČM velmi blízké smyšlení je nabídledni. Někteří se dokonce chlubí, že se nechali opít rohlíkem, že jde o vtip. (Ale u p. Ketnera mě to vůbec nepřekvapuje.)

Kdyby šlo o vtip, proč by omezoval zmíněnému postu viditelnost public na pouze pro přátele? A všechny ostatní politické kontroverznější příspěvky schovával před veřejností taky? Kde je najednou transparence u tohoto "politika"? Protože by si každý po přečtení dal 1 a 1 dohromady a pochopil by, že Ondřej takový je. Prostě o sobě prozradil kvůli emocím víc než chtěl, a teď se snaží napravovat škody.
Nikdy plně nezměníte věci bojem s existující realitou. Abyste něco změnili, vytvořte nový model, který udělá současný model zastaralým. -- z článku o bitcoinu
Zdenek.Frolec
Profese: IT technik pro MU Kyjov.
Dal poděkování: 153 poděkování
Dostal poděkování: 206 poděkování

Příspěvek od Zdenek.Frolec »

Jindřichu neměl si v rodině někoho z Gestapa?

Od kdy vadí názor na osobním FB? Na to nemá právo si myslet a psát něco jiného než si myslíš ty?
Napřed mi různě schováváš moje příspěvky což je cenzura. Teď tu jdeš po členovi, který má svůj názor a jelikož je jinej než tvůj, tak je špatnej že?
Prosazuješ převraty kandidátek Pučem podobně asi jak Fašisti.

Ty Jindro mám otázku, nespletl sis stranu?
Nejsi ty Fašistycké Prase?
Jen se ptám :D
Zakládající a první Předseda MS SLovácka.
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já :D
Ivo.Vasicek
Místní předsednictvo
Profese: manažer
Dal poděkování: 7071 poděkování
Dostal poděkování: 6944 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo.Vasicek »

Jindro zdá se, že podobně jako Bajgar bojuješ proti Pirátům. Bajgar lajkuje nenávistné posty u mě na FB zdi (které se vysmívají průzkumu, kde nám rostou preference) a ty na stránce JMK pod rozhovor v idnes postuješ tyhle nenávistné výlevy. Vzhledem, že na své zdi podporuješ TOP09, zdá se mi to jasné.
"Skutečná svoboda slova je právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet"(George Orwell)
ItoldYouSo7227

1) Tohle není žádný boj. Je to svobodná politická soutěž 2 frakcí uvnitř jedné strany. Proevropští demokraté vs. autokratičtí příznivci Putina (u některých dokonce Stalina).
2) Tvoje urážky jsou Ivo jen chabý prostředek tvé soutěže proti pro-evropsky orientované demokraticky smýšlející frakci Pirátů.

Ano, mám zájem na tom, aby Piráti zůstali demokratičtí a pro evropští. A budu soutěžit proti vám autokratům - tobě, Ondřejovi Kotasovi a dalším, kteří se ukážou upřednostňovat evropský izolacionismus a adorovat, omlouvat a obhajovat Putinův režim (nemluvě o obhajování masových vrahů z historie 20. století).

Ano nechci, aby Piráti vstoupili do vysoké politiky jako nějaký klon SPD nebo KSČM, kam je vy dva jmenovaní poctivě táhnete.
PS: Jinak pokud někdo má něco proti konfrontaci s vlastními slovy, tak je buď lhář, demagog, nebo idiot (sorry, ale nevím jaké jiné slovo sem dát). To, že se Ondřej vyhýbá konfrontaci s vlastními názory nám jen sděluje jak to bylo doopravdy.
Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 17297 poděkování
Dostal poděkování: 3494 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert.Magni »

Jindrich.Bartek píše:
Ivo.Vasicek píše:3.Ondra si z něj proto začal dělat prdel (předpokládám proto, protože Stalina neobdivuje, ale vadí mu tyhle útoky a brání se humorem, který Jindru žhaví do běla).

Tak je jasné že zde budeš obhajovat svého chráněnce, který se za tebe staví v každé diskuzi. Podle mě je to totiž přesně naopak. Ondřej v tohle přesně věří, a prořekl se proto, že jsem ho rozpálil do běla. Já jsem se jen divil kam až to zajde a jak moc se dobrovolně dál zdiskredituje. A jelikož Ondřej do té doby ani na vteřinu neprojevil něco jako opačný názor, než vyjádřil na fb, tak jsem to dal sem, ať si to obhájí nebo vyvrátí sám.

Ondřeji, můžeš nám ty tvoje teze konečně obhájit nebo vyvrátit? Nebo se tak za ně strašně stydíš, že to nechceš komentovat? ;)
Stalina jsi podle screenshotu zatáhl do debaty ty. Takže se nediv,že tě nikdo nebere vážně.
Obzvláště,když ani neumíš zeměpis a netušíš,že Evropa končí na Urale. :fet:

Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

ItoldYouSo7227

Tahle celá debata začala a je o Stalinovy a Ondřejovi Kotasovi. Dostává ale další rozměr a to soutěž dvou frakcí.
Radek.Holomcik
Krajské předsednictvo
Profese: Člověk
Dal poděkování: 369 poděkování
Dostal poděkování: 1663 poděkování

Příspěvek od Radek.Holomcik »

Nejsem ve straně až tak dlouho, s ledaským se neshodnu (což třebas u Ondřeje a Iva dokážu ilustrovat na kupě příkladů), ale mluvit o dvou frakcích je podle mě nesmysl. Nebo, možná to nesmysl není obecně, ale v případě dichotomie v orientaci pro vs. protievropští Piráti to nesmysl je.

A nechci mluvit za Ondru, ale tak nějak tuším, že důvd jeho nereakce je plavba na lodi po Středozemním moři - btw. u člověka, který na fóru reaguje cca jednou za 2 týdny je kritika absence okamžité reakce IMHO faul...

Radek Holomčík

Někdo z JmK

tel.: 728 034 460, mail: radek.holomcik@pirati.cz

"Na počátku byl stvořen vesmír. Spoustu lidí to naštvalo a většinou se to považovalo za chybný krok." Douglas Adams

Odpovědět

Zpět na „Jihomoravský kraj“