Ivan.Bartos píše: BTW lidi z firem ve výběrku tohle vlákno sledujou, což mi přijde docela vtipný. Alespoň mají příklad toho, co s lidmi dělá přílišná konzumace OPL, promiňte PL.

Moderátoři: Vedoucí centrálních orgánů, Republikové předsednictvo - asistenti, Republikové předsednictvo
Pro každé řízení zakládá hospodář nové téma.
V úvodním příspěvku stanovte co nejlépe požadavky a způsob výběru vítěze.
Dále řízení probíhá stanoveným způsobem; u personálních pozic platí více pravidel.
Připomínky a námitky směřujte do podatelny zadavatele, pokud není v úvodním příspěvku řízení stanoveno jinak.
Po ukončení řízení hospodář vlákno zamkne.
Pro zakázky a místa nad 200 000 Kč je výběrové řízení povinnost. Zaměstnanecká místa lze vytvářet pouze na základě usnesení schvalujícího orgánu.
Ivan.Bartos píše: BTW lidi z firem ve výběrku tohle vlákno sledujou, což mi přijde docela vtipný. Alespoň mají příklad toho, co s lidmi dělá přílišná konzumace OPL, promiňte PL.
Tak tak, ty jamesony a heroin udelali svoje.Janka.Michailidu píše:Ivan.Bartos píše: BTW lidi z firem ve výběrku tohle vlákno sledujou, což mi přijde docela vtipný. Alespoň mají příklad toho, co s lidmi dělá přílišná konzumace OPL, promiňte PL.
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Od I.Bartoše čekat transparentnost to je snad vtip, nebo jsi svoji otázku myslel vážně?Lukas.Novy píše:Vysvetli mi nekdo, proc nebyla smlouva k dispozici predem prestoze to predpisy vyzaduji?