Znovu ti opakuji, že ,,To že si myslíš že máš pravdu, neznamená že ji v realu máš.,, To že to teď nazveš racionální argument je jen změna slova.,,Lukas.Novy píše:Hele me je celkem spekacek, co sis myslel nebo s cim si to zalozil. Vlakno je k tematu FUP. Pokud by to bylo tema, je to proti predpisum a muzes me napraskat na AO. K tomu ale nedoslo.
Tohle je diskusni forum, lidi sem chodi diskutovat. Pokud sem chodis hledat fanousky pro svoji FB stranku, tak jsi proste na spatny adrese.Zdenek.Frolec píše:Dobře si to věděl si inteligentní, čili si sem došel jenom z nudy a začal si prostě otravovat neboli trolit.
Tak pozadat muzes, coz o to, ale pokud nepouzijes nejaky racionalni argument, bude to zbytecne vynalozena energie. A ze mi nadavas do trola? Bud to jsem trol a pak je to super, protoze ja trollim rad. a jsi tu za blbecka. Nebo nejsem troll a a pak jsi za blbecka.Zdenek.Frolec píše:Mohl bych tě požádat, aby si příště na moje topicky nerágoval, aby si se necítil ukřivděný, že ti nadávám do trola? jelikož když si nebudeš všímat mě, tak ani já nemám zapotřebý ti ničit tvoje topicky. Děkuji ti.
Nikdo ti nic nenici.
Prostě jsem chtěl najít lidi co to vidí stejně a pomůžou se svojimi nápady bojovat proti tomu zvěrstvu.
Proto byl topick založen.
Pokud máš rád trolení, tak to znamená že ti něco v životě chybí a potřebuješ budit na sebe pozornost. Vlastně tě lituji, ale pokuď hledáš kamarády na hraní, tak přeci stačí říct a někdo s enajde kdo rád pokecá. Nemusíš přece lozit lidem do topicku a schvalně ho ničit. Jako nahoď téma a já si s tebu popovídám. Pak nebudeš mít nutkání trolit a budit na sebe pozornost. Zřejmě ti asi vaši nedávali pozornost v mládí, jelikož tvoje chování zde je jak bych to řekl, mírně nevychované. Ale chápu, že ti při dorůstání asi něco chybělo a teď si to nahrazuješ vynucenou pozorností. Tak promiň, že jsem ti kdy nadával. Asi máš právo mě teď nadávat, jelikož osobě které je už od mládí ubližováno emocionálně by se nemělo ubližovat ještě nadávkamma skrz to, že jsem nechápal tvůj stav. Sorry, ale vážně Lukášku nemusíš na sebe poutat schválně pozornost. Stačí říct a stopro se najde někdo, kdo si s tebou popovídá