Tak se pokusim ještě jednu. A zkus si poposednut.Lukas.Novy píše:Misto pracovni skupiny si bez prosim rovnou zalozit vlastni stranu. Tam si muzes diskutovat jak chces a nikdo ti do toho kecat nebude. Tady ses ale u Piratu, tak se s tim smir.
FUP je zkratka of Fair User Policy. T-Mobile nema FUP, ma balicek dat, ktery muzes koupit.
Název topicku je Pomoc proti FUP.
Nikde tam nevidim název: FuP je potřeba nebo ne?(V takem připadě chapu debatu a rozepře které si začal, ale nadpis je Pomoc proti FUP)
Nwm je si ses učil mluvnicke tvary atd... Ale Pomoc proti FUP. Je jasně oznamovaci věta kde žádám lidi co chcou pomoc proti FUP, aby se přidali a začali bojovat se mnu.
já tam nikde nemám napsané v nadpisu Je FUP potřebný? Pro a proti. Nikde to tu nemam napsané.
Já už nwm jak tobě a tvojim trollum vysvětlit, že jsem založil topick, aby mi tu lidi napsali vidíme to stejně půjdem stím něco dělat.
Myslel jsem že si inteligentní tvor aby si pochopil větu Pomoc proti FUP. Že prostě znamená: ,, A pomoc proti FUP. Ale ten chlapec se mílí podle mích znalostí. Ale název je Pomoc proti FUP a moje rozepře tam nemají cenu jelikož on o něco ŽÁDÁ škoda že tam nemá FUP ano/ne jo to bych bral to je topick pro DISKUTOVÁNÍ! Co naplat, tak si založím diskuzi JE SI VŮBEC zrušit či nechat FUP!,, Tak takto by měla vypadat inteligentní reakce inteligentního člověka.(Dobře VYCHOVANÉHO)
Ale né ty musíš jít a dělat ,,bordel,, a začít trolit. Já můžu jen odhadovat, jestli se strašně moc nudíš, nebo si psych. narušený. Ale je si je to první případ, tak si běž najít nějaků samičku a ta tě zaměstná. Jestli je to druhý případ, tak radím si to uvědomit a za včas navštívit odbornů pomoc. Děkuji ti za zničení topicku, který nebyl vtvořen pro diskuzi, ale pro žádost.....