Pomoc proti FUP.

Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

• V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

• Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

• Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

• Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Odpovědět
Zdenek.Frolec
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: IT technik pro MU Kyjov.
Dal poděkování: 153 poděkování
Dostal poděkování: 206 poděkování

Re: Pomoc proti FUP.

Příspěvek od Zdenek.Frolec »

Lukas.Novy píše:Misto pracovni skupiny si bez prosim rovnou zalozit vlastni stranu. Tam si muzes diskutovat jak chces a nikdo ti do toho kecat nebude. Tady ses ale u Piratu, tak se s tim smir.

FUP je zkratka of Fair User Policy. T-Mobile nema FUP, ma balicek dat, ktery muzes koupit.
Tak se pokusim ještě jednu. A zkus si poposednut.

Název topicku je Pomoc proti FUP.

Nikde tam nevidim název: FuP je potřeba nebo ne?(V takem připadě chapu debatu a rozepře které si začal, ale nadpis je Pomoc proti FUP)

Nwm je si ses učil mluvnicke tvary atd... Ale Pomoc proti FUP. Je jasně oznamovaci věta kde žádám lidi co chcou pomoc proti FUP, aby se přidali a začali bojovat se mnu.

já tam nikde nemám napsané v nadpisu Je FUP potřebný? Pro a proti. Nikde to tu nemam napsané.

Já už nwm jak tobě a tvojim trollum vysvětlit, že jsem založil topick, aby mi tu lidi napsali vidíme to stejně půjdem stím něco dělat.

Myslel jsem že si inteligentní tvor aby si pochopil větu Pomoc proti FUP. Že prostě znamená: ,, A pomoc proti FUP. Ale ten chlapec se mílí podle mích znalostí. Ale název je Pomoc proti FUP a moje rozepře tam nemají cenu jelikož on o něco ŽÁDÁ škoda že tam nemá FUP ano/ne jo to bych bral to je topick pro DISKUTOVÁNÍ! Co naplat, tak si založím diskuzi JE SI VŮBEC zrušit či nechat FUP!,, Tak takto by měla vypadat inteligentní reakce inteligentního člověka.(Dobře VYCHOVANÉHO)

Ale né ty musíš jít a dělat ,,bordel,, a začít trolit. Já můžu jen odhadovat, jestli se strašně moc nudíš, nebo si psych. narušený. Ale je si je to první případ, tak si běž najít nějaků samičku a ta tě zaměstná. Jestli je to druhý případ, tak radím si to uvědomit a za včas navštívit odbornů pomoc. Děkuji ti za zničení topicku, který nebyl vtvořen pro diskuzi, ale pro žádost.....
Zakládající a první Předseda MS SLovácka.
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já :D
Zdenek.Frolec

Jo jinak Lukášku nejsi náhodou ten fagot z tohoto filmu? Jako psychologicky mi čím dál víc připomínáš toho fagota z Cyberbully.

http://www.csfd.cz/film/402975-cyberbully/
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Lukas.Novy
Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
Dal poděkování: 4786 poděkování
Dostal poděkování: 9990 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Novy »

Zdenek.Frolec píše:Děkuji ti za zničení topicku, který nebyl vtvořen pro diskuzi, ale pro žádost.....
Obrázek

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK

Zdenek.Frolec

Lukas.Novy píše:
Zdenek.Frolec píše:Děkuji ti za zničení topicku, který nebyl vtvořen pro diskuzi, ale pro žádost.....
Obrázek

A tak to se má chovat inteligentní člověk? Dojdou argumenty a začnu s echovat jak fagot a ničit lidem jejich snahu něco změnit? Běž se léčit, nebo si najdi samičku. Děkuji ti .....
Lukas.Novy
Kontaktovat uživatele:

Ja uz mam vyargumentovano, nic ti nenicim, pro tebe jsou slova marna, nedas si rict. Pisu to tady pro ostatni, ktere by snad mohlo napadnout ti pomoct. Tak jim vysvetluju, jaka blbost to je proste. Mno a ten zaver, trolla ze me delas ty :)

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net

Zdenek.Frolec

Lukas.Novy píše:Ja uz mam vyargumentovano, nic ti nenicim, pro tebe jsou slova marna, nedas si rict. Pisu to tady pro ostatni, ktere by snad mohlo napadnout ti pomoct. Tak jim vysvetluju, jaka blbost to je proste. Mno a ten zaver, trolla ze me delas ty :)

Každý má vlastní názor, vlastní pravdu. Tak proč si došel do topicku a začneš tu agresivně prosazovat svoji PRAVDU a nakonec to zakončíš fotkou staršího pána. Já tě vážně nechápu? To tak ostatní miluješ, že si myslíš, že je musíš ochránit a ukázat jim, že jen ty máš pravdu a tebe by měli následovat? Já založil topick na pomoc pro ty kteří to vidí stejně. Pokud si to viděl jinak měl si založit topic a tm začat říkat proč je toto nesmyslný topic a proč b měl být uzavřen např.....

Né ty sem vlezeš, začneš z toho dělat shiiii vlákno a zakončíš to slovy: ,,Mno a ten zaver, trolla ze me delas ty :),,
Já se tě ptám Copak nejsi trol když vlezeš to topicku zaspamuješ ho svojí pravdů ikdyž je ten topic už podle názvu jen pro lidi co chcou pomoc, jelikož to cítí stejně a následně ze sebe děláš chudáčka?

Jako teď můžeme trolit kolik chceme, teď si vyhraj.

Gratuluji ti. Dokázal si z topicku o žádost o pomoc udělat trollici topic. Vyhrál si. Mám ti udělat i nějaků trofej? Třeba Best of Best trol?
Lukas.Novy
Kontaktovat uživatele:

Asik nechapes jak funguji diskusni fora. K tematu pomoci proti FUP zcela zrejme patri i diskuse o tom, proc to nedelat. Koneckoncu poslouchat prostranu a nechat jeji argumenty ztroskotat je to nejlepsi overeni toho, ze zastavas korektni nazor. Pokud te dokazou prichozi rozbit argumenty, pak ti jen usetrili cas, protoze neuspech by se proste dostavil jenom pozdeji.

Zdenek.Frolec

Lukas.Novy píše:Asik nechapes jak funguji diskusni fora. K tematu pomoci proti FUP zcela zrejme patri i diskuse o tom, proc to nedelat. Koneckoncu poslouchat prostranu a nechat jeji argumenty ztroskotat je to nejlepsi overeni toho, ze zastavas korektni nazor. Pokud te dokazou prichozi rozbit argumenty, pak ti jen usetrili cas, protoze neuspech by se proste dostavil jenom pozdeji.
Znovu ti opakuji TO ŽE SI TY MYSLÍŠ ŽE MÁŠ PRAVDU NEZNAMENÁ ŽE NEMÁM PRAVDU JÁ A TY SE PLETEŠ A TO I NAOPAK!!

Já to založil jako pomoc ke stránce na FB kterů vedu, jestli se někdo nechce přidat. Né jako topic kde budem rozebírat, jestli máš pravdu ty nebo já. Já to založil jako pomoc pro ty co to vidí stejně a chcou to změnit. Já nepřesvědčím tebe o tem že já mám pravdu, stejně jako, že ty nepřesvědčíš mě, že máš pravdu. Dobře si to věděl si inteligentní, čili si sem došel jenom z nudy a začal si prostě otravovat neboli trolit.

Mohl bych tě požádat, aby si příště na moje topicky nerágoval, aby si se necítil ukřivděný, že ti nadávám do trola? jelikož když si nebudeš všímat mě, tak ani já nemám zapotřebý ti ničit tvoje topicky. Děkuji ti.
Zdenek.Frolec

Lukas.Novy píše:Asik nechapes jak funguji diskusni fora. K tematu pomoci proti FUP zcela zrejme patri i diskuse o tom, proc to nedelat. Koneckoncu poslouchat prostranu a nechat jeji argumenty ztroskotat je to nejlepsi overeni toho, ze zastavas korektni nazor. Pokud te dokazou prichozi rozbit argumenty, pak ti jen usetrili cas, protoze neuspech by se proste dostavil jenom pozdeji.
Znovu ti opakuji TO ŽE SI TY MYSLÍŠ ŽE MÁŠ PRAVDU NEZNAMENÁ ŽE NEMÁM PRAVDU JÁ A TY SE PLETEŠ A TO I NAOPAK!!

Já to založil jako pomoc ke stránce na FB kterů vedu, jestli se někdo nechce přidat. Né jako topic kde budem rozebírat, jestli máš pravdu ty nebo já. Já to založil jako pomoc pro ty co to vidí stejně a chcou to změnit. Já nepřesvědčím tebe o tem že já mám pravdu, stejně jako, že ty nepřesvědčíš mě, že máš pravdu. Dobře si to věděl si inteligentní, čili si sem došel jenom z nudy a začal si prostě otravovat neboli trolit.

Mohl bych tě požádat, aby si příště na moje topicky nerágoval, aby si se necítil ukřivděný, že ti nadávám do trola? jelikož když si nebudeš všímat mě, tak ani já nemám zapotřebý ti ničit tvoje topicky. Děkuji ti.
Lukas.Novy
Kontaktovat uživatele:

Hele me je celkem spekacek, co sis myslel nebo s cim si to zalozil. Vlakno je k tematu FUP. Pokud by to bylo tema, je to proti predpisum a muzes me napraskat na AO. K tomu ale nedoslo.
Zdenek.Frolec píše:Dobře si to věděl si inteligentní, čili si sem došel jenom z nudy a začal si prostě otravovat neboli trolit.
Tohle je diskusni forum, lidi sem chodi diskutovat. Pokud sem chodis hledat fanousky pro svoji FB stranku, tak jsi proste na spatny adrese.
Zdenek.Frolec píše:Mohl bych tě požádat, aby si příště na moje topicky nerágoval, aby si se necítil ukřivděný, že ti nadávám do trola? jelikož když si nebudeš všímat mě, tak ani já nemám zapotřebý ti ničit tvoje topicky. Děkuji ti.
Tak pozadat muzes, coz o to, ale pokud nepouzijes nejaky racionalni argument, bude to zbytecne vynalozena energie. A ze mi nadavas do trola? Bud to jsem trol a pak je to super, protoze ja trollim rad. a jsi tu za blbecka. Nebo nejsem troll a a pak jsi za blbecka.

Nikdo ti nic nenici.

Odpovědět

Zpět na „Jihomoravský kraj“