kopírování v kadeřnictví - účes
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
Pravidla fóra
V tomto fóru odpovídají členové a příznivci Pirátů na vaše dotazy k platnému autorskému zákonu a také k naší politice v oblasti kopírování.
Před položením dotazu zkuste najít odpověď v seznamu Často kladených otázek
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: Konstruktér
- Dal poděkování: 70 poděkování
- Dostal poděkování: 20 poděkování
kopírování v kadeřnictví - účes
Přečetl jsem si příspěvek Jakuba Michálka o kopírování v kadeřnictví.
Není mi však jasné jaké poplatky zvýší ceny za účes podle tvaru účesu a které organizaci se budou posílat.
Kdo má patentovanou " patku " kdo "Emana" a kdo např. účes " do hola". Tady bych viděl sazbu nejvyšší.
Pro sazby v dámském kadeřnictví by měl být snad na výši poplatků být zřízen zvláštní odbor při např. ministerstvu.
S pozdravem Olda.
Není mi však jasné jaké poplatky zvýší ceny za účes podle tvaru účesu a které organizaci se budou posílat.
Kdo má patentovanou " patku " kdo "Emana" a kdo např. účes " do hola". Tady bych viděl sazbu nejvyšší.
Pro sazby v dámském kadeřnictví by měl být snad na výši poplatků být zřízen zvláštní odbor při např. ministerstvu.
S pozdravem Olda.
- Lukas.Findeis
- Člen KS Praha
- Profese: běžecký trenér
- Dal poděkování: 1425 poděkování
- Dostal poděkování: 1375 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: kopírování v kadeřnictví - účes
Patentovaný účesy?!? Kdes na to přišel?
EDIT: Aha, takže to měl být pokus o vtip, jak sem pochopil ze SZ, která mi přišla. Tohle je ale poradna. Vtipy patří do jiný části fóra.
EDIT: Aha, takže to měl být pokus o vtip, jak sem pochopil ze SZ, která mi přišla. Tohle je ale poradna. Vtipy patří do jiný části fóra.
735 07 66 99, Praha 12
-
- Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
- Profese: IT administrátor
- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 1400 poděkování
Patenty?! ... to je o ničem ... počkejte až někdo prohlásí účes za "umělecké dílo" ... dávám tomu tak 10 let 

-
- Profese: technik
- Dal poděkování: 217 poděkování
- Dostal poděkování: 135 poděkování
Všechno vyřeší masívní rozvoj 3D tiskáren - Prostě si v klídku doma necháš na hlavu natisknout svůj 3D úšes
(co kus to originál) - a nějaká kadeřnictví už nebudou potřeba...

Ani milion těch, co jen mluví, nepřemůže jednoho, který koná.
- Jana.Jirikova
- Profese: student
- Dal poděkování: 67 poděkování
- Dostal poděkování: 151 poděkování
Dotaz na kopírování z FB:
Mám problém, na stránkách na facebooku, které jsou nekomerční, sdílím fotografie a články tak, že je stáhnu k sobě, nahraji na stránku facebooku a uvedu interaktivní prolink se zdrojem s nápisem zdroj: ...., je to ok, nebo je to nezákonné? Děkuji za odpověď ... příklad: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Píši Vám proto, že se do mě začali navážet jedni, co také mají stránky podobného charakteru a nelíbí se jim, že u mě rychleji naskakují Like ...
a vyhrožují nahlášením na facebook a zrušením mých stránek
Mám problém, na stránkách na facebooku, které jsou nekomerční, sdílím fotografie a články tak, že je stáhnu k sobě, nahraji na stránku facebooku a uvedu interaktivní prolink se zdrojem s nápisem zdroj: ...., je to ok, nebo je to nezákonné? Děkuji za odpověď ... příklad: https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Píši Vám proto, že se do mě začali navážet jedni, co také mají stránky podobného charakteru a nelíbí se jim, že u mě rychleji naskakují Like ...
a vyhrožují nahlášením na facebook a zrušením mých stránek
I've distributed some pamphlets to the plants, but not all were willing to accept them. (Breton, Less time)
- Lukas.Findeis
- Člen KS Praha
- Profese: běžecký trenér
- Dal poděkování: 1425 poděkování
- Dostal poděkování: 1375 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
To na FB delaj snad vsichni a delat by to nemeli. Stalo by za to proklepnout si odkud oni berou obsah 
Nahrani ciziho obsahu k sobe je jasnym porusenim kopirovaciho zakona, ale tohle asi resi jen konkurenci stranky

Nahrani ciziho obsahu k sobe je jasnym porusenim kopirovaciho zakona, ale tohle asi resi jen konkurenci stranky

735 07 66 99, Praha 12