Dotaz upload

Pirátská strana podporuje liberální autorské právo a odstranění výsadního postavení OSA.

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Pravidla fóra
  • V tomto fóru odpovídají členové a příznivci Pirátů na vaše dotazy k platnému autorskému zákonu a také k naší politice v oblasti kopírování.

• Před položením dotazu zkuste najít odpověď v seznamu Často kladených otázek

qwsv
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Dotaz upload

Příspěvek od qwsv »

Ahoj mam jeden dotaz. Cca pred 1-2 lety jsem na server hellshare nahraval nekolik filmu a serialu. Nechal jsem si vyplatit par stovek (cca 400 kc). Od te doby hellshare nepouzivam, vsechny soubory a cely ucet jsem smazal. Chci se zeptat jestli muze hrozit nejaky postih, diky.
qwsv

Re: Dotaz upload

Příspěvek od qwsv »

nikdo neví?
Ondrej.Profant
Vedoucí resortního týmu
Profese: Náměstek člena vlády
Dal poděkování: 3729 poděkování
Dostal poděkování: 1966 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondrej.Profant »

qwsv píše:Ahoj mam jeden dotaz. Cca pred 1-2 lety jsem na server hellshare nahraval nekolik filmu a serialu. Nechal jsem si vyplatit par stovek (cca 400 kc). Od te doby hellshare nepouzivam, vsechny soubory a cely ucet jsem smazal. Chci se zeptat jestli muze hrozit nejaky postih, diky.
Pokud tvůj účet byl doopravdy smazán, tak nemůže (nejsou důkazy ani samotný přestupek).

profant.eu
vedoucí resortních týmů Informatika

qwsv

Příspěvek od qwsv »

Děkuji za odpověď. ano, účet byl smazán, požádal jsem o to přímo poskytovatele a odpověděl, že účet byl smazán. Pokud bych si ale chtěl založit účet se stejným jménem tak píše, že jméno už někdo používá, takže možná nějaké logy zůstaly, nebo si někdo vytvořil účet se stejným jménem.

Ještě doplním, že jsem nikdy soubory neuplodoval ze svého PC a IP adresy, ale přes virtuální server, kde je rychlejší upload a jiná IP adresa. Každopádně když jsem se dověděl, že za to může být nějaký postih, tak jsem s uploadem okamžitě skončil a soubory smazal. Před tím jsem si ale bohužel nechal vyplatit nějakou provizi. U hell***** cca 500 Kč, u czs**** také kolem 500 Kč. Později jsem účet u hell***** nechal odstranit a účet u czs**** jsem daroval známému, protože jsem ho již nevyužil.
Odpovědět

Zpět na „Kopírování“