Přehrávač

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Aňule
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Přehrávač

Příspěvek od Aňule »

Prosím, opravíte přehrávače (nebo vyměníte je) na stránce sledujuserialy.cz? Když si chci pustit např. Glee tak mi to napíše, že video bylo na stránce odstraněno nebo něco podobného (přesněji - This video has been removed from public access.) a celkem mě to štve, protože nikde jinde CZ díly nemůžu najít.. Díky moc za pomoc ;)
Návštěvník

Re: Přehrávač

Příspěvek od Návštěvník »

Aňule píše:Prosím, opravíte přehrávače (nebo vyměníte je) na stránce sledujuserialy.cz? Když si chci pustit např. Glee tak mi to napíše, že video bylo na stránce odstraněno nebo něco podobného (přesněji - This video has been removed from public access.) a celkem mě to štve, protože nikde jinde CZ díly nemůžu najít.. Díky moc za pomoc ;)
[/color][/b]
ANO PRESNE! STAVA SE MI TO NEJEN U GLEE ALE U VSEHO!!! sledujuderialy.cz JSEM VŽDY POVAŽOVALA ZA NEJLEPSI STRANKU A BYLA BYCH RAD KDYBY TOMU BYLO I NADALE :) BOHUŽEL TO NEMOHU OVLIVNIT. PTÁM SE PROTO... MOHLI BYSTE ZARIDIT ABY SE TO ZMENILO?
Janek.Wagner
Profese: ICT konsultant, novinář
Dal poděkování: 1044 poděkování
Dostal poděkování: 1088 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janek.Wagner »

This video has been removed from public access.
znamená
Toto video bylo odstraněno z veřejně přístupných.
Jde o hlášení z původního úložiště, které sledujuserialy.cz, jako přehled odkazů, nemůže žádným způsobem ovlivnit. Zbývá jedině odkaz zcela zrušit a hledat jiný výskyt.
Lukas.Findeis
Člen KS Praha
Profese: běžecký trenér
Dal poděkování: 1424 poděkování
Dostal poděkování: 1375 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Findeis »

Lidé ze sledujuserialy.cz pravidelně odkazy na videa opravují. Udržet všechny seriály ve funkčním stavu je nad síly pár správců. To by chtělo armádu dobrovolníků. Můžete jim nefungující videa nahlásit na FB stránce.

735 07 66 99, Praha 12

Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“