Frantisek.Kopriva píše:Pro PP-DK momentálně nemáme aktivního koordinátora a bohužel není v našich silách tuto pozici obsadit někým z "jádra" ZO. Rádi uvítáme, když se někdo přihlásí. S dovolením tohle vlákno přesuneme do sekce Flagship, kde sbíráme informace o dění v zahraničních pirátských stranách.
Ahoj Františku odepsal jsi mi tuto odpověď v podstatě na všechny mé podněty ohledně stavu komunikace s dalšími PP. Proto by mě zajímalo jestli případně co ZO dělá, tedy jak vyjednává s vedením a členy PO a podobně s vedeními a členy jednotlivých KS, jestli by se někdo vhodný pro mezinárodní komunikaci mohl najít a tím tuto situaci zlepšit
Některé PP jsou sice malé a mají třeba jen několik členů, to ale neznamená, že pro nás nejsou významné tím jaké informace nám mohou poskytovat o vývoji v jejich zemích s ohledem především na stav tamní demokracie(možností spolupodílení se na vládě) a ochrany práv občanů svobodně sdílet informace pomocí internetu a informačních technologií.
Zdaleka jsem neuvedl všechny země s kolegy z jejichž PP bylo užitečné komunikovat. Díky dnešním IT prostředkům jsem přesvědčen,že největší problém opět jako obvykle leží před klávesnicemi.