Může to někdo z emisarů zkusit zjistit? Děkuji
Moderátor: Zahraniční
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
profant.eu
vedoucí resortních týmů Informatika
Bohužel tomu po IT stránce nerozumím, ale snad to není neřešitelný problém. Napsat jim? Nebo co konkrétního se v tom dá podniknout?Ondrej Profant píše:LF navrhuji v každém druhém příspěvku. Bohužel jeho lokalizace nevypadala příliš rozumně (nenašel jsem nic jako po soubory).
Promíň Petře, ale tato správa o "shitstormech" má jedno oko, visí jí jedna koule a kulhá na jednou nohu. Přeložím to do lidštiny. Původní informace jé Ok ale tvůj závěr jé jen naštěstí jen tvůj.Petr Kopac píše:Ahoj, tady vas mezinarodni koordinator pro PPI a PP-DE.
Nic jako emisary nemame.
Neni to o systemech, aplikacich, serverech, software nebo hardware. Kolikrat to mam opakovatVystupte ze svych programatorskych ulit - je to o lidech! Pokud se lidi budou chovat jako smejdi, tak je budto zmoderujete (moderator, nebo hodnoceni davu) nebo budou tyranizovat vsechny kolem sebe. Dosli jsme k tomu, ze se nechame systematicky tyranizovat, rozhadali jsme se a vystresovali.
V PP-DE maji ty same problemy jako my s tim, ze je tam par lidi, co dela, a pak par lidi, co dela "Shitstorms" - tedy rozmazle afery o nicem. Presne to se ted deje tady. PP-DE mela az 13% preference, nyni jsou pod hranici volitelnosti diky temto shitstorms.
Tolik ke zkusenostem ze zahranici.
Слава Україні! Героям слава!
Podpoř ukrajinskou armádu.
V našem případě bohužel jediné zesměšňování, ztrapňování atd. přichází právě od názorové menšiny, která odmítá jakoukoliv moderaci stranického fóra. Nevšiml jsem si, že by zde na tebe, Martina Shánila, Martina Brože nebo kohokoliv jiného z této skupiny někdo vulgárně útočil. Pokud ano, tak můžete příspěvek ohlásit tlačítkem nad příspěvkem, aby se dostal do pozornosti moderátorů.Objektivní by to znělo, že jak PP-DE, tak PP-CZ podceňuje komunikace z názorovými menšinami, místo rozumného rozdělení místa "pod sluncem", tvrdé šikanuje, umlčuje, zesměšňuje, ztrapňuje atd, atp.
Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.
Jakub Michalek píše:V našem případě bohužel jediné zesměšňování, ztrapňování atd. přichází právě od názorové menšiny, která odmítá jakoukoliv moderaci stranického fóra. Nevšiml jsem si, že by zde na tebe, Martina Shánila, Martina Brože nebo kohokoliv jiného z této skupiny někdo vulgárně útočil. Pokud ano, tak můžete příspěvek ohlásit tlačítkem nad příspěvkem, aby se dostal do pozornosti moderátorů.Objektivní by to znělo, že jak PP-DE, tak PP-CZ podceňuje komunikace z názorovými menšinami, místo rozumného rozdělení místa "pod sluncem", tvrdé šikanuje, umlčuje, zesměšňuje, ztrapňuje atd, atp.
Svobodný internet nedáme. Ale vemte si místo něj válku proti drogám.