Posílám zaktualizované menu na zasedání a na pondělní workshop
Doufám, že tato nabídka vás zaujme..... případně je možnost si objednat z lístku.
Menu sobota:
Polévka: Hovězí vývar s masem a nudlemi
1. 120 g Mořská štika na bylinkách s gratinovaným bramborem a citronovou omáčkou 89,-
2. 250 g Gnocci se smetanovým špenátem a vídeňskou cibulkou 99,-
3. 150 g Krkovička zapečená se slaninou a nivou, šťouchaný brambor 109,-
Menu neděle
Polévka: Kulajda
1. 100 g Smažený sýr s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou 89,-
2. 130 g Kuřecí steak s bylinkovou omáčkou a bramborovými hranolkami 99,-
3. 150 g Filet z lososa na lůžku ze smetanového špenátu, servírovaný s pažitkovými bramborami 119,-
Menu pondělí
Polévka: Brokolicový krém
1. 120 g Moravský vrabec se špenátem a vařeným bramborem 89,-
2. 130 g Kuřecí steak s pažitkovou omáčkou, šťouchaný brambor 99,-
3. 1ks Pstruh duhový, pečený na bylinkách a zelenině, servírovaný s petrželkovými bramborami 119,-