chtěl bych se zeptat zda-li je možné být u Prezidentských voleb 2013 za Českou Pirátskou Stranu? Byl jsem se optat na úřadě a sdělili mi, že je určitě lepší být v komisi za nějakou stranu. Kdybych mohl tedy poprosit o bližší info ...

Děkuji
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
profant.eu
vedoucí resortních týmů Informatika
Jak to tedy vypadá? Můžeme mít někoho v komisi, když nikoho nenominujeme?Ahoj, budete (jako Piráti) zase nominovat lidi do volebních komisí při volbě prezidenta? Bavilo mě to teď v senátních a šla bych znova. Ale bylo mi řečeno, že se mám přihlásit u své strany... Bude za Piráty zase tahle možnost? Děkuji Dita
Politika jest těžký,robotný úřad,vysilující duši,ochromující fantazii,pijící z organizmu.
Oponenti, leč často též kolegové, jsou zlé,svéhlavé,bludně vychované bytosti,rafinované,zlomyslné,zhýčkané,zbloudilé,instinktivně nepřátelské a ve velikém procentu úžasně neschopné. Vracím se fyzicky i duševně vysílen,disgustován,zatemněn,mdlý a sešlý. Pouze noc jest vyhražena mé práci a i tu nedostavuje se vždy dispozice, vstřebaná celodenním rozechvíváním nervového systému a stálým krvácením intelektuálním. *1892
Teď jen, jak je to s Michálkem. Zeptám se druhého Michálka.275/2012 Sb. §18 (2) píše:Delegovat nejpozději 30 dnů přede dnem volby prezidenta jednoho člena a jednoho náhradníka do okrskové volební komise může občan, který je oprávněn navrhnout kandidáta na funkci prezidenta republiky a jím podaná kandidátní listina byla zaregistrována, politická strana, politické hnutí nebo koalice, která má zastoupení v Poslanecké sněmovně nebo Senátu, anebo politická strana, politické hnutí nebo koalice, která nemá zastoupení v Parlamentu České republiky a v posledních volbách získala alespoň jeden mandát v územně příslušném zastupitelstvu kraje.
Pražský radní pro majetek, transparentnost a legislativu, vystudovaný právník, bojovník za ochranu zvířat a efektivní altruista.
FB: https://www.facebook.com/piratzabransky Twitter: https://twitter.com/adamzabransky
Politika jest těžký,robotný úřad,vysilující duši,ochromující fantazii,pijící z organizmu.
Oponenti, leč často též kolegové, jsou zlé,svéhlavé,bludně vychované bytosti,rafinované,zlomyslné,zhýčkané,zbloudilé,instinktivně nepřátelské a ve velikém procentu úžasně neschopné. Vracím se fyzicky i duševně vysílen,disgustován,zatemněn,mdlý a sešlý. Pouze noc jest vyhražena mé práci a i tu nedostavuje se vždy dispozice, vstřebaná celodenním rozechvíváním nervového systému a stálým krvácením intelektuálním. *1892