Dotaz na tpb.pirati.cz

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Pavel.Mendl
Člen KS Středočeský kraj
Profese: podnikatel v IT
Dal poděkování: 21 poděkování
Dostal poděkování: 60 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Dotaz na tpb.pirati.cz

Příspěvek od Pavel.Mendl »

Doufám, že jsem ve správném threadu, ale je to pod naší doménou a a tady je poradna, tak snad nedostanu (moc) vynadáno ;) .

Pochopil jsem, že k tomu, abych mohl přispívat do diskuse k jednotlivým torrentům se musím registrovat. Odkaz "Registrovat" vede na https://tpb.pirateparty.org.uk/register, ale tam se konec URL (/register) "ukousne", jsem znovu na stránce pirátského vyhledávače (tentokrát britského), ale tentokrát tam žádný odkaz na registraci není. Zkoušel jsem poslat dotaz přes formulář "Contact", ale hlásilo to "Error - wrong code". Možná jde o nějaký "systém skrytého přístavu", nicméně já mám na stožáru přece jasně Jolly Rogera, ne :D ?

Tak se tedy ptám tady (odpověď budu čekat tady nebo přes PM). Díky předem. Yarrr!
jzvc
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: Admin
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 467 poděkování

Re: Dotaz na tpb.pirati.cz

Příspěvek od jzvc »

Lukas.Novy
Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
Dal poděkování: 2413 poděkování
Dostal poděkování: 3128 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Novy »

Opraveni, diky. Budu rad, kdyz mi potvrdite, ze to na tpb.pitati.cz nerozbilo nic jineho, preci jenom jsme nejlepsi mirror na svete a nerad bych z toho slevoval :)

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK

syedshah20
Profese: work

Příspěvek od syedshah20 »

chtěl jsme se zeptat s ohledem na úspěch vaší strany v podobě pana Michálka a osobního dojmu. PROČ se neslučujete se stranami jako svobodní, kdučsl, koalicemi pro kraje, moravané, nezávislí, cibulka pod jednu střechu pro větší konkurenceschopnost a nadějnější překračování hranic 5%. Když se podívám na svůj kraj (olomoucký) tak seskupení jenom podobných stran pod 5% by dalo 16 celkově!
You can check out our latest mcse - actual tests and testking exams written by our 200-120 - braindumps - study to help you pass Miami International University of Art & Design.You can also purchase mines.edu. Our northwood is simply excellent in quality.
Vaclav.Malek
Profese: filozof času, meta-politik
Dal poděkování: 1180 poděkování
Dostal poděkování: 1850 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaclav.Malek »

syedshah20 píše:chtěl jsme se zeptat s ohledem na úspěch vaší strany v podobě pana Michálka a osobního dojmu. PROČ se neslučujete se stranami jako svobodní, kdučsl, koalicemi pro kraje, moravané, nezávislí, cibulka pod jednu střechu pro větší konkurenceschopnost a nadějnější překračování hranic 5%. Když se podívám na svůj kraj (olomoucký) tak seskupení jenom podobných stran pod 5% by dalo 16 celkově!
Protože to jsou kokoti.
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“