Názor k článku z iDnes 12.10.2012
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: IT Network Security Engineer
- Kontaktovat uživatele:
Názor k článku z iDnes 12.10.2012
Ahoj,
jsem tu nový a docela mě zarazil názor v diskuzi (viz níže) k článku k předběžnému opatření soudu ohledně reklamního videa.
Co je na tom pravdy?
Figurka z Lega
Je mi ukradena, ale kdo snat zvazuje volbu piratu, mel by si na jejich strankach precist, jak sli v Novym Bydzove spolu s Husitskou cirkvi ruku v ruce s mistnimi romskymi zlocinci proti slusnym lidem. To je text jak z Antify nebo Romey. A ja byl na miste, takze vim, ze presne tak se chovali. Takze komu vadi rasismus na ruby, protezovani a beztrestnost romu, ten at si volbu Piratu dobre rozmysli!
jsem tu nový a docela mě zarazil názor v diskuzi (viz níže) k článku k předběžnému opatření soudu ohledně reklamního videa.
Co je na tom pravdy?
Figurka z Lega
Je mi ukradena, ale kdo snat zvazuje volbu piratu, mel by si na jejich strankach precist, jak sli v Novym Bydzove spolu s Husitskou cirkvi ruku v ruce s mistnimi romskymi zlocinci proti slusnym lidem. To je text jak z Antify nebo Romey. A ja byl na miste, takze vim, ze presne tak se chovali. Takze komu vadi rasismus na ruby, protezovani a beztrestnost romu, ten at si volbu Piratu dobre rozmysli!
optimista je člověk s nedostatkem informací ...
- trinitrofenol
- Profese: chemik
- Dal poděkování: 434 poděkování
- Dostal poděkování: 1235 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Názor k článku z iDnes 12.10.2012
Doufám, že to pravda je. Každý slušný člověk se přece musí postavit proti DSSSSSS (nevím, kolik jich aktuálně mají).
- Tito uživatelé poděkovali autorovi trinitrofenol za příspěvek:
- Petr.Cap
SMRT MODERACI
Free your hate.
- Jiri.Rezek
- Krajské předsednictvo
- Profese: výzkumný pracovník
- Dal poděkování: 434 poděkování
- Dostal poděkování: 688 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nejsme stranou populistů stylu "cikáni můžou za všechno a je to hlavní problém čr". Upřímně, raději zaplatím všem tzv. "nepřizpůsobivým" dávky ať pracují nebo ne (vyjde to tak na 20-30 mld/rok) výměnou za to, že mafiání zde přestanou krást (150-200 miliard/rok). Co je podle vás důležitější řešit?Trnda píše:Ahoj,
Co je na tom pravdy?
Figurka z Lega
Naposledy upravil(a) Jiri.Rezek dne 12 říj 2012, 09:04, celkem upraveno 1 x.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Rezek za příspěvky (celkem 8):
- anonym2064, Roman.Kucera, Ivan.Sirko, Milan.Muller, Mikulas.Ferjencik, Petr.Tresnak, Ivo.Vlasaty, Petr.Cap
- místopředseda KS Plzeňský kraj tel.: 72tri 175 03devet
místostarosta Plzeň 1
- Martin.Kucera
- Člen KS Moravskoslezský kraj
- Profese: nakladatel
- Dal poděkování: 561 poděkování
- Dostal poděkování: 12523 poděkování
Takovyhle post uz jsem potkal snad v kazde druhe diskusi o Piratech, IMHO je to furt ten samy troll. Jinak viz Jirka Rezek.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvek:
- Jaroslav.Nemec
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
-
- Profese: živnostník
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
no moment a co Váš bod programu:
Rasová diskriminace. Boj za právní rovnost mezi lidmi bez ohledu na barvu pleti a další fyzické znaky byl již vybojován v minulém století. Odmítáme rasismus a chceme reálně řešit problémy, které k rasistickým náladám vedou, včetně jejich příčin.
podle toho co tady říkáte je tedy způsob vlád minulých - uklidíme je, zaplatíme jim, ale hlavně ať je klid? není to trošku proti Vašemu programu?
Rasová diskriminace. Boj za právní rovnost mezi lidmi bez ohledu na barvu pleti a další fyzické znaky byl již vybojován v minulém století. Odmítáme rasismus a chceme reálně řešit problémy, které k rasistickým náladám vedou, včetně jejich příčin.
podle toho co tady říkáte je tedy způsob vlád minulých - uklidíme je, zaplatíme jim, ale hlavně ať je klid? není to trošku proti Vašemu programu?

Římané nemilovali Řím, protože byl velký. Byl velký, protože ho milovali. Gilbert Keith Chesterton
- Zdenek.Stepanek
- Člen KS Ústecký kraj
- Profese: IT Expert
- Dal poděkování: 262 poděkování
- Dostal poděkování: 632 poděkování
Kdo ve větě
spatřuje nejsvatější pravdu světa je voličem Dělnické strany SS, nikoliv Pirátů.Je mi ukradena, ale kdo snat zvazuje volbu piratu, mel by si na jejich strankach precist, jak sli v Novym Bydzove spolu s Husitskou cirkvi ruku v ruce s mistnimi romskymi zlocinci proti slusnym lidem. To je text jak z Antify nebo Romey. A ja byl na miste, takze vim, ze presne tak se chovali. Takze komu vadi rasismus na ruby, protezovani a beztrestnost romu, ten at si volbu Piratu dobre rozmysli!
Nerušit, porušuju kopírovací monopol EMI Music...
Zdeněk Štěpánek, 774 415 269
„Stát vypíše nové daně, - Čech se bude dříti na ně,
Neb mu brání mozku lenost - vidět svoji zotročenost..“ F. Gellner
Zdeněk Štěpánek, 774 415 269
„Stát vypíše nové daně, - Čech se bude dříti na ně,
Neb mu brání mozku lenost - vidět svoji zotročenost..“ F. Gellner
-
- Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
- Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
- Dal poděkování: 886 poděkování
- Dostal poděkování: 4220 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já byl i u cikánských ubytoven v Ústí. Jako má DSSS právo pochodovat, tak má každý občan právo pochodovat v protestu proti nim.
A v DSSS fakt nejsou slušný lidi:-) Stačí se podívat na záběry demosntrací.
A v DSSS fakt nejsou slušný lidi:-) Stačí se podívat na záběry demosntrací.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivan.Bartos za příspěvky (celkem 3):
- Ondrej.Profant, Milan.Muller, Jaroslav.Nemec
- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
- Profese: politik, informatik
- Dal poděkování: 11091 poděkování
- Dostal poděkování: 8913 poděkování
Nejsem si jist, co vytýkáte, ale nejde jen o to je uklidnit a zaplatit, aby byl udržen sociální smír (i když to důležité je), ale jde i o to je vzdělávat, začlenit do procesů ve společnosti tak, aby nemuselo být za několik generací nutné jim za sociální smír platit. Tady je ovšem nutné něco udělat i s nezaměstnaností aby latentní rasizmus a přirozená xenofobie (strach z jiného, neznámého je nám v jisté míře daný) nebyly příliš velkou překážkou k jejich zaměstnaní a tím zamezení vyloučení.peggy píše:no moment a co Váš bod programu:
A teď si vůbec nejsem jistej, jestli jsem to napsal srozumitelně.

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Pikal za příspěvek:
- Petr.Vileta
-
- Profese: živnostník
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
v pořádku, já to pochopila
měla jsem na mysli toto:
co se týče nezaměstnanosti, nevím jak Vám, ale mě 10% nepřijde tragické, když navíc z těch 10% je 50%, kteří nikdy pracovat nebudou a ne proto, že by nebyla práce, ale protože prostě pracovat nechtějí. i takový jsou mezi námi - já kdybych se nechtěla mít líp, tak taky nepracuji.........

měla jsem na mysli toto:
důležité je řešit oboje, aby se občané v téhle zemi cítili rovnoprávně, ale určitě ne způsobem, že je někam uklidíme a zas nebudou vidět.Upřímně, raději zaplatím všem tzv. "nepřizpůsobivým" dávky ať pracují nebo ne (vyjde to tak na 20-30 mld/rok) výměnou za to, že mafiání zde přestanou krást (150-200 miliard/rok). Co je podle vás důležitější řešit?
co se týče nezaměstnanosti, nevím jak Vám, ale mě 10% nepřijde tragické, když navíc z těch 10% je 50%, kteří nikdy pracovat nebudou a ne proto, že by nebyla práce, ale protože prostě pracovat nechtějí. i takový jsou mezi námi - já kdybych se nechtěla mít líp, tak taky nepracuji.........
Římané nemilovali Řím, protože byl velký. Byl velký, protože ho milovali. Gilbert Keith Chesterton
- Marek.Necada
- Člen KS Praha
- Profese: silozpytec
- Dal poděkování: 3187 poděkování
- Dostal poděkování: 2465 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Mohu se zeptat, z jakého výzkumu tato data pocházejí? Rád bych si o tom přečetl víc.peggy píše:navíc z těch 10% je 50%, kteří nikdy pracovat nebudou a ne proto, že by nebyla práce, ale protože prostě pracovat nechtějí.
Ministerio de Educación, ¡afuera!
Долой царя!