Letáky, propagace

Moderátoři: PKS Karlovarský kraj, KoKS Karlovarský kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

• V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

• Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

• Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

• Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Stanislav.Rezek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: IT technik
Dostal poděkování: 3 poděkování

Letáky, propagace

Příspěvek od Stanislav.Rezek »

Hledám někoho kdo by mi mohl pomoci s roznosem letáků, nejlépe z KV a Chebu....
Letáků mám kolem 1000 k vylepení (A4/A5), ke čtení je to slabší (kolem 200), pomalu je po známých přidělávám a Mar. Lázně už jsem docela obstral... Najde se někdo?
Pokud by mi někdo mohl pomoci s kopírováním - budu jen rád... Děkuji
IT Pirát všech pirátů :-)
Petr.Tresnak
Dal poděkování: 701 poděkování
Dostal poděkování: 819 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Leáky, propagace

Příspěvek od Petr.Tresnak »

Letáků a plakátu bude ještě víc :) .. a členů taky. Už mám přislíbeno od dvou lidí z Chebu, že se aktivně zapojí. Pro pokrytí KV kraje by ještě nebylo špatný sehnat někoho v Sokolově.
Ale asi můžem přenechat tyhle debaty na SZ, neb tady stejně ty žádosti o nápady a roznosy nebudou mít takovou čtivost.
Perhaps most significantly, focus in the swarm is always on what everybody can do, and never what people cannot or must do .. R.F.
Patrik.Timura
Profese: Programátor bankovních systémů
Dal poděkování: 171 poděkování
Dostal poděkování: 154 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Letáky, propagace

Příspěvek od Patrik.Timura »

Já něco poroznáším tady po Chodově, ale vyhláška bohužel vylučuje lepení plakátů po městě, krom míst k tomuto určených, a těch moc není, a stačí mi na ně vlastní tiskárna :)

Osobně bych rád nabídl k propagaci vlastní auto, není to žádná skořápka a jezdím s tím kolem 1000 km týdně, jenom nevím kde na to sehnat ty samolepky.

Minulý týden jsem byl v kontaktu s panem L. Paštékou z Chodovských listů, nabídl jsem že jim pomůže s jejich otřesnou www prezentací, navrhl jsem schůzku, termín, ale nedostal jsem žádnou odpověď. Rád bych jim poslal nějaký pirátooslavný článek na téma autorského práva a průhlednosti financování politických stran, ale to bych ho musel nejdřív napsat - nemáme někde nějaký pěkný mustr?

Vypotil jsem jeden článek na mých stránkách http://www.vypocetni.technika.cz , snažím se o srovnání alternativních stran, mezi něž počítám také tu naši, ale já prostě nejsem spisovatel :) viz http://www.vypocetni.technika.cz/pro%C4 ... ir%C3%A1ty . Snad se bude líbit.
Cony
Profese: student chemie
Dostal poděkování: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cony »

taky se aktivne zapojuju do propagace ČPS...sem z KV tak kdyžtak se ozvětě ....nemam moc letáků .....ale propaguju jak to jen jde.... ;)
Cony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cony »

Petr Tresnak píše:Letáků a plakátu bude ještě víc :) .. a členů taky. Už mám přislíbeno od dvou lidí z Chebu, že se aktivně zapojí. Pro pokrytí KV kraje by ještě nebylo špatný sehnat někoho v Sokolově.
Ale asi můžem přenechat tyhle debaty na SZ, neb tady stejně ty žádosti o nápady a roznosy nebudou mít takovou čtivost.
Cony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cony »

Petr Tresnak píše:Letáků a plakátu bude ještě víc :) .. a členů taky. Už mám přislíbeno od dvou lidí z Chebu, že se aktivně zapojí. Pro pokrytí KV kraje by ještě nebylo špatný sehnat někoho v Sokolově.
čau hale já bych ti klidně s tim helfnul...já sem se aktivně podílim na propagaci v letákový formě ale moje tiskárna nestačí.....tak kdybys potřeboval ozvi se....jo a nevíš jak to je s těma samolepkama ?? docela by mě to zajímalo....Čony
Stanislav.Rezek
Profese: IT technik
Dostal poděkování: 3 poděkování

Příspěvek od Stanislav.Rezek »

Samolepky samozřejmě můžou být, chce jen říci kolik kusů a jaké... Budu si také objednávat, tak mi dej vědět
IT Pirát všech pirátů :-)
Cony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cony »

jasný taky bych si objednal...a kolik tak stojí jedna??? a jak s těma letákama ?
Petr.Tresnak
Dal poděkování: 701 poděkování
Dostal poděkování: 819 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Tresnak »

Cony píše:
čau hale já bych ti klidně s tim helfnul...já sem se aktivně podílim na propagaci v letákový formě ale moje tiskárna nestačí.....tak kdybys potřeboval ozvi se....jo a nevíš jak to je s těma samolepkama ?? docela by mě to zajímalo....Čony
Super. Do teď jsem žil v přesvědčení, že si Vary budem muset ošéfovat sami. Nikdo z Varů se totiž zatim neozval (a když už jo, tak nakonec vstoupil v Praze).
Pokud Ti už na to tiskárna nestačí, tak něco dovezu při příští cestě do KV.
Pošlu ještě SZ a domluvíme se přesně.
Perhaps most significantly, focus in the swarm is always on what everybody can do, and never what people cannot or must do .. R.F.
Cony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cony »

jasný ....no tak sem první .... ok domluvíme ;) tak dej pak vědět
Odpovědět

Zpět na „Karlovarský kraj“