Letáky, propagace
Moderátoři: PKS Karlovarský kraj, KoKS Karlovarský kraj
Pravidla fóra
-
Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
-
V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
-
Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
-
Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.
-
Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.
- Stanislav.Rezek
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: IT technik
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Letáky, propagace
Hledám někoho kdo by mi mohl pomoci s roznosem letáků, nejlépe z KV a Chebu....
Letáků mám kolem 1000 k vylepení (A4/A5), ke čtení je to slabší (kolem 200), pomalu je po známých přidělávám a Mar. Lázně už jsem docela obstral... Najde se někdo?
Pokud by mi někdo mohl pomoci s kopírováním - budu jen rád... Děkuji
Letáků mám kolem 1000 k vylepení (A4/A5), ke čtení je to slabší (kolem 200), pomalu je po známých přidělávám a Mar. Lázně už jsem docela obstral... Najde se někdo?
Pokud by mi někdo mohl pomoci s kopírováním - budu jen rád... Děkuji
IT Pirát všech pirátů 

- Petr.Tresnak
- Dal poděkování: 701 poděkování
- Dostal poděkování: 819 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Leáky, propagace
Letáků a plakátu bude ještě víc
.. a členů taky. Už mám přislíbeno od dvou lidí z Chebu, že se aktivně zapojí. Pro pokrytí KV kraje by ještě nebylo špatný sehnat někoho v Sokolově.
Ale asi můžem přenechat tyhle debaty na SZ, neb tady stejně ty žádosti o nápady a roznosy nebudou mít takovou čtivost.

Ale asi můžem přenechat tyhle debaty na SZ, neb tady stejně ty žádosti o nápady a roznosy nebudou mít takovou čtivost.
Perhaps most significantly, focus in the swarm is always on what everybody can do, and never what people cannot or must do .. R.F.
- Patrik.Timura
- Profese: Programátor bankovních systémů
- Dal poděkování: 171 poděkování
- Dostal poděkování: 154 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Letáky, propagace
Já něco poroznáším tady po Chodově, ale vyhláška bohužel vylučuje lepení plakátů po městě, krom míst k tomuto určených, a těch moc není, a stačí mi na ně vlastní tiskárna 
Osobně bych rád nabídl k propagaci vlastní auto, není to žádná skořápka a jezdím s tím kolem 1000 km týdně, jenom nevím kde na to sehnat ty samolepky.
Minulý týden jsem byl v kontaktu s panem L. Paštékou z Chodovských listů, nabídl jsem že jim pomůže s jejich otřesnou www prezentací, navrhl jsem schůzku, termín, ale nedostal jsem žádnou odpověď. Rád bych jim poslal nějaký pirátooslavný článek na téma autorského práva a průhlednosti financování politických stran, ale to bych ho musel nejdřív napsat - nemáme někde nějaký pěkný mustr?
Vypotil jsem jeden článek na mých stránkách http://www.vypocetni.technika.cz , snažím se o srovnání alternativních stran, mezi něž počítám také tu naši, ale já prostě nejsem spisovatel
viz http://www.vypocetni.technika.cz/pro%C4 ... ir%C3%A1ty . Snad se bude líbit.

Osobně bych rád nabídl k propagaci vlastní auto, není to žádná skořápka a jezdím s tím kolem 1000 km týdně, jenom nevím kde na to sehnat ty samolepky.
Minulý týden jsem byl v kontaktu s panem L. Paštékou z Chodovských listů, nabídl jsem že jim pomůže s jejich otřesnou www prezentací, navrhl jsem schůzku, termín, ale nedostal jsem žádnou odpověď. Rád bych jim poslal nějaký pirátooslavný článek na téma autorského práva a průhlednosti financování politických stran, ale to bych ho musel nejdřív napsat - nemáme někde nějaký pěkný mustr?
Vypotil jsem jeden článek na mých stránkách http://www.vypocetni.technika.cz , snažím se o srovnání alternativních stran, mezi něž počítám také tu naši, ale já prostě nejsem spisovatel

-
- Profese: student chemie
- Dostal poděkování: 1 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
taky se aktivne zapojuju do propagace ČPS...sem z KV tak kdyžtak se ozvětě ....nemam moc letáků .....ale propaguju jak to jen jde.... 

-
- Kontaktovat uživatele:
Petr Tresnak píše:Letáků a plakátu bude ještě víc.. a členů taky. Už mám přislíbeno od dvou lidí z Chebu, že se aktivně zapojí. Pro pokrytí KV kraje by ještě nebylo špatný sehnat někoho v Sokolově.
-
- Kontaktovat uživatele:
čau hale já bych ti klidně s tim helfnul...já sem se aktivně podílim na propagaci v letákový formě ale moje tiskárna nestačí.....tak kdybys potřeboval ozvi se....jo a nevíš jak to je s těma samolepkama ?? docela by mě to zajímalo....ČonyPetr Tresnak píše:Letáků a plakátu bude ještě víc.. a členů taky. Už mám přislíbeno od dvou lidí z Chebu, že se aktivně zapojí. Pro pokrytí KV kraje by ještě nebylo špatný sehnat někoho v Sokolově.
- Stanislav.Rezek
- Profese: IT technik
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Samolepky samozřejmě můžou být, chce jen říci kolik kusů a jaké... Budu si také objednávat, tak mi dej vědět
IT Pirát všech pirátů 

-
- Kontaktovat uživatele:
jasný taky bych si objednal...a kolik tak stojí jedna??? a jak s těma letákama ?
- Petr.Tresnak
- Dal poděkování: 701 poděkování
- Dostal poděkování: 819 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Super. Do teď jsem žil v přesvědčení, že si Vary budem muset ošéfovat sami. Nikdo z Varů se totiž zatim neozval (a když už jo, tak nakonec vstoupil v Praze).Cony píše:
čau hale já bych ti klidně s tim helfnul...já sem se aktivně podílim na propagaci v letákový formě ale moje tiskárna nestačí.....tak kdybys potřeboval ozvi se....jo a nevíš jak to je s těma samolepkama ?? docela by mě to zajímalo....Čony
Pokud Ti už na to tiskárna nestačí, tak něco dovezu při příští cestě do KV.
Pošlu ještě SZ a domluvíme se přesně.
Perhaps most significantly, focus in the swarm is always on what everybody can do, and never what people cannot or must do .. R.F.
-
- Kontaktovat uživatele: