Pandora Papers neboli masivní únik dokumentů ze 14 právních kanceláří, které zakládají a spravují offshore firmy, spatřily světlo světa na začátku října.
Redakce investigace.cz na dokumentech týkajících se Česka nadále pracuje a bude postupně zveřejňovat další texty a příběhy, rozdělené na základě témat – naší současnou prioritou jsou veřejně činné osoby, následovat budou například velká jména z realitního byznysu, osoby napojené na zdravotnictví nebo na největší české podnikatele. V projektu Pandora Papers lze narazit na více než 300 Čechů a 178 offshorových firem s českým pozadím.
…
6. prosince 2021
Investigace.cz
Myslím, že už nikdo nemůže pochybovat o tom, že to celé byla jen poslední zoufalá propagandistická akce, která měla Babišovi ubrat pár cenných procent...za par měsíců si na to už nikdo ani nevzpomene ...a já se tak těšil, že se konečně dozvím, které solární pole vlastní/vlastnil který politik
Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym73980 za příspěvek:
Myslím, že už nikdo nemůže pochybovat o tom, že to celé byla jen poslední zoufalá propagandistická akce, která měla Babišovi ubrat pár cenných procent...za par měsíců si na to už nikdo ani nevzpomene ...a já se tak těšil, že se konečně dozvím, které solární pole vlastní/vlastnil který politik
Přečtěte si laskavě článek, který citujete, a klikněte také na web investigace.cz.
Přečtěte si laskavě článek, který citujete, a klikněte také na web investigace.cz.
Mno a těch zbývajících 200 oligarchů? Kopat do mrtvoly ČSSD nebo neúspěšného konkurenta Kellnera a Komárka je nuda...
Myslím, že prohledávat ta data není zas tak jednoduché jak si představujete.
Naším cílem je přinášet ověřené a přesné informace a na kauze Andreje Babiše jsme strávili řadu měsíců. Nyní pokračujeme v práci na kauzách dalších lidí a nechceme publikovat kusé, z kontextu vytržené zprávy. Další případy proto budeme zveřejňovat postupně a vybereme pouze ty, které jsou opravdu ve veřejném zájmu a u nichž budeme disponovat ověřenými informacemi. Zaměříme se na ty, u kterých je v zájmu veřejnosti, aby byly zveřejněny, a budeme je poskytovat tak, abychom ochránili zdroje našich informací.
Možná znáte lidi kterým vrtá hlavou proč se k občanům vláda chová jako feudálové k poddaným.
Jak je to možné že nás tak zotročili? Snadno stejně jako to dělají sňatkoví podvodnící. Začali hezkými slovy o svobodě a postupně získávaly důvěru aby nás mohli o naše svobody připravit. Dnešek je výsledkem letitého procesu a poslední dobou se velice rychle vybarvuje o co lidem využívajícím tento systém moci proti občanům jde: http://www.youtube.com/watch?v=v2BPCLJ2 ... re=related
Ke stažení v originále je zde: http://www.uloz.to/5227977/david-harvey ... m-2005-pdf
My Piráti přicházíme s novýmy pohledy na zavedené řešení společenských problémů a snažíme se propagovat naše myšlenky jako alternativu vůči dnešním politickým proudům. Proto považuji za nanejvíš žádouci vlastní další sebevzdělání a získávání podnětů k dnešnímu dění. Nejde mi o propagaci levicových pohledů a řešení, jde mi o nabídnutí podrobného vhledu pod pokličku dnešního společenského dění. http://www.centrum-cesta.cz/pozvani-na- ... cke-nouze/
samostatný zvukový záznam: http://www.centrum-cesta.cz/wp-content/ ... -minut.mp3
....
Doporučil bych zapomenout na pravici a levici což bylo dělení 19 stol.
Bylo by vhodné se zaměřit na 21 tedy bez diskriminace svobody slova. Rozuměj univerzální svobody slova na základě pravdy.
S.
Co takhle se zajímat o ten Kazachstán? Budete čekat, až na konec řady? Nebo jednou půjdete příkladem...když jste takoví bojovníci za svobodu, pravdu a lásku....
Další hřebík do rakve straně, která jakékoliv spojování s komunismem označovala za dezinfo. A je fakt jedno, jakým filozofickým konceptem si to autorka obhajuje.
Já jsem k té věci Janě napsal toto:
Zdarec, možná ti coby vláčené hnojomety touhle dobou přijde vhod dozvědět se, že třeba já tě naprosto podporuji a narozdíl od většiny ostatních jsem 1984 nečetl prdelí a tudíž vím jak funguje newspeak. Tvůj problém je, že asi tak nějak předpokládáš že nějaké slovo má takový význam, jaký je ve slovníku a ne takový jaký jak jej vnímají lidé zmanipulovaní 25. lety "antikomunizmu". Díky tomu jen málo lidí dokáže rozlišit mezi ušlechtilou původní myšlenkou a procesy padesátých let. Já ano. Můj pradědeček v roce 1925 s celou anarchistickou skupinou Dr. Vrtbenského vstoupil do komunistické strany. Jistě by to neudělali pokud by věděli jak to dopadne. Nicméně to bylo před tím než byla KSČ ovládnuta KGB a vším co pak následovalo. Že tolik lidí nedbá na tato základní fakta není tvoje chyba, nicméně si slízneš co sis navařila podle pravidla "s upřímností nejdřív pojdeš" Ale zkus v tom vidět i to dobré. Lidé se vybarví.
Tito uživatelé poděkovali autorovi vitex za příspěvky (celkem 3):
Profil, Vedoucí AO; člen KaS; člen 2012 až 2025 „Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky. Volbu předsednictva vyhrál DFW.
Jsem přesvědčený, že i většina Pirátů by v českém politickém rybníčku nikdy nebyla, kdyby byly pro politiky v Česku takové podmínky jako ve Švédsku:Politici ve Švédsku.pdf
Takže abych si to shrnul, plat pro všechny jako u nás plat místopředsedy sněmovny a mimopražší též mají nárok služební byt, který se příliš neliší od těch našich poslaneckých ubytoven.
Jo a karta na veřenou dopravu, což se u nás teda řeší příspěvkem.
Ta deautomobilizace sněmovny by jinak byla fajn souhlas. Holt toho třeba jednou dosáhneme, že lidi pochopí, že veřejná doprava je svoboda.
Profil, Vedoucí AO; člen KaS; člen 2012 až 2025 „Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky. Volbu předsednictva vyhrál DFW.