EU Politicky Vezen

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
EU-Political-Prisoner
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: European Political Prisoner from 1998
Kontaktovat uživatele:

EU Politicky Vezen

Příspěvek od EU-Political-Prisoner »

Ahooj pro vsechny, ja jsem Evropsky Politicky Vezen uz 17 roku.

Obrázek

Pro ty co mne jeste neznaji, mohu Vam predlozit nekolik informaci o moji situaci, napriklad odkaz na stranky s nekterymi dokumenty a texty, nebo na informace o soucasne situaci.

Informace o hrozbach nejvetsi Katastrofi v Historii Lidstva=

Moje webove stranky=
Nekolik malo dopisu pro Evropske Soudy a informace o hodnote rozsirenosti korupce ve smerech svetove politiky=

*Muzete se dozvedet o Ionizacnich technologiich podobnych pro HAARP, manipulace se pocasim, zemetreseni v Nepalu, v Japonsku, vybuch Chernobilu, vybuch Fukushimi, nekolik dalsich jinych katastrof a nebo dokonce dnesni realna hrozba Svetove Katastrofi ktera bude jeste rapidne horsi nez veskere hodnooty vsech Svetovych Valek v historii lidstva !

V hlavnim zakladu, chtel by jsem informovat ze Vlada Ceske republiky neustale prostrednictvim ilegalni politicke cinnosti provozuje terrorismus proti celemu svetu a v zajmu Mezinarodniho prava je to tvrdy terorismus ktery se zaklada na systematicke vrazde 230.000.000 deti ve veku 5 roku, to je mnohem vetsi hodnota genocidy nez jakou spachal Hitler, Stalin nebo Mao ce-tao.
Soucasne, Ceske republika neustale okrada ostatni Vlady zemi z celeho sveta o Triliony € kazdy den a neustale blokuje moznost vzniku nekolika kroku ktere se mohou porovnavat s nejvetsimi kroky v historii lidstva, kroky ktere jsou opravdu silne drazsi nez veskere hodnoty nasi planety Zeme !

Je dnes pravdou, pokud Ceska republika neodstrani veskere kroky ktere vedou k takovemu terorismu, zaroven dokud nebudou odstraneny veskere osoby v zajmu terorismu a korupce zalozene na takovem pripadu, a dokud nebudou veskere hodnoty vynahrazene, potom zustava jen jedina nadeje, ze z CZ vznikne neobyvatelne uzemi zdebastovane valkami, svetovimi vojenskymi expanzemi, rozpadem ekonomiky a politiky, nejvetsi politicky bankrot v historii lidstva, silne a brutalni rozpady civilizace, nefungujici infrastruktura a systemy, poskozeni spolecnosti ze ktere zustane uz jen terorismus, kriminalni organizovane skupiny, anarchie, silne problemy kazdy den, neschopnost normalniho zivota.

V realnem vyjadreni, zivot v Africe je opravdu mnohem lepsi nez v Ceske republice pri pohledu na budouci hodnoty takove zeme, pri existenci takove politiky.

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Nekdo si rika ze incidenty z obrazku jsou mozna katastrofa, ale v pripade ze se podivate na realne hodnoty o ktere se tady jedna, potom zjistite ze Ceskou republiku pravdepodobne ocekavaji tvrde brutalnejsi kroky formou katastrof, zaroven kroky ktere bude podporovat drtiva vetsina celeho sveta, ze stran Svetove politiky a Vlad zemi, ze strany svetovych narodu, dokonce i s oslavami Svetovimi kulturami ktere budou zname pres nekolik tisice roku.

Zaroven, chci dodat ze financni dluh je v nejlepsim pripade schopny byt uhrazen az za minimalni dobu 20.000.000.000 a mozna i pres 200.000.000.000 roku pri splatkach dluhu prostrednictvim 100% plne hodnoty HDP, kazdy mesic.
Kdyz si spocitate ten cas, potom zjistite, ze dluh muze byt v zajmu pravniho systemu uhrazen minimalne v dobe kdy Lidstvo, v globalnim pomeru, bude uz existovat uplne jina rasa cloveka ! Predpokladam ze pan Sobotka bude muset pracovat hodne dlouho, nez se dozije takoveho stadia :-D. Byl by to zajimavy pohled na osobu ktera vlastni tak vysoke finannci dluhy, ze jeho existence bude muset byt udrzovana tak dlouho, ze nez zaplati veskere dluhy, on se dozije rapidni hodnoty Evoluce Lidstva ! :-D

Obrázek

V kazdem pripade, tento prispevek neni v zadnem pripade urazka a nebo snaha poskodit neci jmeno. Tento pripevek je nutne povazovat jako snahu a boj proto aby Ceska republika byla stale existenci alespon v hodnote teritoria, civilizace a spolecnosti.

Pro ty co se chteji dozvedet vice moznosti a hlavne jak takove problemy zastavit, nejlepsi je v kazdem pripade navstivit moje stranky a proto se muzete dozvedet nejvice informaci o soucasne situace.
Prot ty co chteji okamzite zastavit takove katastroficke hrozby, byl by jsem velice potesen kdyby jste mne kontaktovali pres Serwerovy profil Piratskeho forum, zde na techto strankach.

Obrázek

Jiste mohu Vas uklidnit ihned, zadna katastrofa Vas neceka, je jiste ze v brzkem pripade bude ziskana pomoc pro spolupraci a Vlada Ceske republiky pri ilegalni politicke formaci nedokaze existovat dlouho.

Obrázek

To znamena, ze brzy bude jednoduche a mozne vytvorit nasi spolupraci ktera dokaze zprovoznit nekolik mych projektu, ktere budou schopne vytvorit vyznamne pokroky ekonomiky, civilizace, spolecnosti a budouci hodnoty celeho lidstva.
V plne pravde, predstihneme hodnoty lidstva za poslednich nekolik milion roku a rozsirime hodnoty Ceske republiky az do vyspelejsich hodnot nez jake muze mit rozloha veskere existence planety Zeme.

Moc Vam dekuji za Vasi spolupraci !!!!

pan Peter Gottwald

Obrázek

na zaver, pokud nemate v planu podporit mne, potom se omlouvam, soucasne nechci vyhrozovat, jen mala rada pro vasi lepsi pohodu, pokud se nepodari odstranit korupci a terorismus z Ceske politiky, potom je zde hrozba opravdu tvrde apokalipsi a proto, pokud nemate zajem se mnou spolupracovat, v takovem pripade je nejlepsi zahajit trenink formou velice nazorneho cviceni :-)

Obrázek

https://www.youtube.com/watch?v=wVuuyRGB_BA

Proto preji hodne stesti kazdemu, kdo podporuje tuhle hru kolem mne, jen same behajici Piggiiis. :-)
Mr. Peter Gottwald
European Political Prisoner (New EPP :-D )
http://www.europeanpoliticalprisoner.mypage.cz

Thank You and Have a Nice Day !!!

Obrázek
Lukas.Findeis
Člen KS Praha
Profese: běžecký trenér
Dal poděkování: 1423 poděkování
Dostal poděkování: 1375 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: EU Politicky Vezen

Příspěvek od Lukas.Findeis »

Obrázek