Kandidatura Rut Kolínská
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: prezidentka Sítě MC
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Kandidatura Rut Kolínská
Dobrý den,
jmenuji se Rut Kolínská, jsem iniciátorka vzniku prvního mateřského centra v ČR a založila jsem Síť mateřských center. Sbírám podpisy na podporu kandidatury na prezidentku ČR - více na www.rutkolinska.cz.
Vaši práci sleduji od počátku vzniku, myslím si, že máme mnohé společné, a tak mne napadlo Vás oslovit Vás s prosbou o pomoc se sběrem podpisů, případně bychom mohli najít další možnosti spolupráce. Děkuji za odezvu!
Rut Kolínská
jmenuji se Rut Kolínská, jsem iniciátorka vzniku prvního mateřského centra v ČR a založila jsem Síť mateřských center. Sbírám podpisy na podporu kandidatury na prezidentku ČR - více na www.rutkolinska.cz.
Vaši práci sleduji od počátku vzniku, myslím si, že máme mnohé společné, a tak mne napadlo Vás oslovit Vás s prosbou o pomoc se sběrem podpisů, případně bychom mohli najít další možnosti spolupráce. Děkuji za odezvu!
Rut Kolínská
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Rut.Kolinska za příspěvky (celkem 6):
- Ivo.Vasicek, Roman.Kucera, Filip.Krska, ItoldYouSo7227, Patrik.Dolezal, V__
- Ivan.Sirko
- Profese: Putující filosof
- Dal poděkování: 2959 poděkování
- Dostal poděkování: 684 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kandidatura Rut Kolínská
Drahá Rut Kolínská!
Z celého srdce by podpořil Vaší kandidaturu na prezidentovu, ale jé potřeba dívat na věc realisticky a brát REÁLNÍ cíl. Buďte s námi v kontaktu a co tak kandidovat za nás do parlamentu nebo senátu? Já jsem pro!
Z celého srdce by podpořil Vaší kandidaturu na prezidentovu, ale jé potřeba dívat na věc realisticky a brát REÁLNÍ cíl. Buďte s námi v kontaktu a co tak kandidovat za nás do parlamentu nebo senátu? Já jsem pro!

Слава Україні! Героям слава!
Podpoř ukrajinskou armádu.
-
- Příznivec Pirátů – Středočeský kraj
- Profese: živnostník
- Dal poděkování: 151 poděkování
- Dostal poděkování: 1317 poděkování
Zajímavá nabídka. Co takhle přijít na nějakou pirátskou schůzi nebo akci? Vezměte s sebou klidně svůj petiční arch, vzájemně se seznámíme a řada z nás určitě podepíše (třeba jen z přesvědčení, že možnost kandidovat by měl mít každý) a třeba bude možná i nějaká spolupráce do budoucna, jestli Vás pirátský program a ideje zajímají. 

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam.Skorepa za příspěvky (celkem 2):
- Ivan.Sirko, Ivo.Vasicek
Author Sensei Tyrant Pervert
- Lenka.Wagnerova
- Profese: ucitelka,psycholozka
- Dal poděkování: 1073 poděkování
- Dostal poděkování: 898 poděkování
Vážená paní Kolínská, můžete prosím upřesnit, v jakých aspektech se dle Vašeho názoru prolíná Váš a pirátský program. Na Vašich stránkách jsem žádné konkrétní programové body nenašla.
Děkuji
P.S.: Piráti jsou určitě nakloněni podpoře kandidatur širokého spektra kandidátů na prezidenta
Děkuji
P.S.: Piráti jsou určitě nakloněni podpoře kandidatur širokého spektra kandidátů na prezidenta

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Lenka.Wagnerova za příspěvek:
- Patrik.Dolezal
-
Milá Lenko Matoušková,
vycházím z následujících tezí, možná ode mne očekáváte konkrétní porovnávání vašeho programu, mohu to učinit později, v tuto chvíli připisuji jen pár poznámek k jednotlivýcm bodům:
Lidé, kteří žijí v ČR, zaslouží:
1. povzbuzení, že se vyplácí být poctivý, pravdivý a pracovitý, = předpokládám, že i "Pirátům" jde o poctivost
2. ujištění, že rodičovství a výchova dětí v rodině jsou nejlepší přípravou lepší budoucnosti této země, = děti jsou naše budoucnost, a tak si každé dítě zaslouží péči rodiny
3. dostupnost vzdělávání a kulturního obohacování, = tento bod konvenuje s vaším zájmem zrušit zbytečné poplatky za reprodukci děl
4. ochranu přirozených práv a svobod i práv daných platnými zákony, = lze polemizovat s pojmem právní stát zejména v případě, že se nám zákony nelíbí, ale ani já nejsem se všemi spokojena
5. politické prostředí, kde prospěch společnosti je silnější motivací než osobní a skupinové zájmy, = předpokládám, že zde se rovněž potkáváme
6. životní prostředí, které bude zdravé, přívětivé a předatelné budoucím generacím, = taktéž v tomto bodě vidím společné směřování
7. jasné vědomí sounáležitosti s Evropou. = ani vaším zájmem není "česká" izolace
Tolik na vysvětlenou.
Mějte dobrý večer!
Rut Kolínská
vycházím z následujících tezí, možná ode mne očekáváte konkrétní porovnávání vašeho programu, mohu to učinit později, v tuto chvíli připisuji jen pár poznámek k jednotlivýcm bodům:
Lidé, kteří žijí v ČR, zaslouží:
1. povzbuzení, že se vyplácí být poctivý, pravdivý a pracovitý, = předpokládám, že i "Pirátům" jde o poctivost
2. ujištění, že rodičovství a výchova dětí v rodině jsou nejlepší přípravou lepší budoucnosti této země, = děti jsou naše budoucnost, a tak si každé dítě zaslouží péči rodiny
3. dostupnost vzdělávání a kulturního obohacování, = tento bod konvenuje s vaším zájmem zrušit zbytečné poplatky za reprodukci děl
4. ochranu přirozených práv a svobod i práv daných platnými zákony, = lze polemizovat s pojmem právní stát zejména v případě, že se nám zákony nelíbí, ale ani já nejsem se všemi spokojena
5. politické prostředí, kde prospěch společnosti je silnější motivací než osobní a skupinové zájmy, = předpokládám, že zde se rovněž potkáváme
6. životní prostředí, které bude zdravé, přívětivé a předatelné budoucím generacím, = taktéž v tomto bodě vidím společné směřování
7. jasné vědomí sounáležitosti s Evropou. = ani vaším zájmem není "česká" izolace
Tolik na vysvětlenou.
Mějte dobrý večer!
Rut Kolínská
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Rut.Kolinska za příspěvky (celkem 5):
- Filip.Krska, Ivo.Vasicek, Lenka.Wagnerova, Petr.Vileta, Patrik.Dolezal
- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Já bych tedy spíš navrhnul, dohodnout se na způsobu jak pomoct shánět podpisy, protože termín je hodně blízko. Předpokládám, že síť mat. center něco vybrala.
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
- Lenka.Wagnerova
- Profese: ucitelka,psycholozka
- Dal poděkování: 1073 poděkování
- Dostal poděkování: 898 poděkování
Stejně, jako to mnoho Pirátů dělá pro Franze, případně jiné kandidáty. Kdo chce, vytiskne si petiční archy a bude shánět, třeba na pirátských schůzích, po svých známých apod. Pro oficiální podporu žádného z kandidátů jsme se zatím nerozhodli, respektujeme stanoviska jednotlivých členů a příznivců.Roman Kucera píše:Já bych tedy spíš navrhnul, dohodnout se na způsobu jak pomoct shánět podpisy, protože termín je hodně blízko. Předpokládám, že síť mat. center něco vybrala.
-
Děkuji Vám všem za odezvu.
Podpisy pilně sbíráme, termín máme 30.10.2012, už začínají chodit, ale zatím těžko odhadujeme, kolik jich je. Děkujeme za případnou pomoc.
Veškeré informace jsou na: http://www.rutkolinska.cz
Mějte příznivé dny!
Rut Kolínská
Podpisy pilně sbíráme, termín máme 30.10.2012, už začínají chodit, ale zatím těžko odhadujeme, kolik jich je. Děkujeme za případnou pomoc.
Veškeré informace jsou na: http://www.rutkolinska.cz
Mějte příznivé dny!
Rut Kolínská
- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Takže ty petiční archy můžeme odevzdávat, popřípadě si brát v mateřských centrech?
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
-
Buď je možné si arch stáhnout na webu: www.rutkolinska.cz nebo požádat v mateřském centru v okolí, kde se nacházíte. Kontakty na ně najdete na: http://www.materska-centra.cz/clenove/seznam-clenu/
Archy je možné odevzdat v centru nebo případně poslat na Iniciativa Rut Kolínská naše první prezidentka, Klimentská 34, 110 00 Praha 1.
Děkuji mnohokrát nejen za sebe, ale i za Iniciativu.
Rut Kolínská
Archy je možné odevzdat v centru nebo případně poslat na Iniciativa Rut Kolínská naše první prezidentka, Klimentská 34, 110 00 Praha 1.
Děkuji mnohokrát nejen za sebe, ale i za Iniciativu.
Rut Kolínská
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Rut.Kolinska za příspěvek:
- V__