Forum je pracovní nástroj a sociální sít zároven. MO nemá důvod ho sledovat, protože dění tady nemá jak ovlivnit a hlavně - není to ani v lidských silách celé forum sledovat .
Bezbřehá diskuze k aktuálním událostem
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Robert.Magni
- Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
- Profese: vrátný
- Dal poděkování: 12558 poděkování
- Dostal poděkování: 2835 poděkování
Re: Bezbřehá diskuze k aktuálním událostem
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Robert.Magni za příspěvek:
- Vojtech.Pikal
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: elektrotechnik
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 89 poděkování
ypsilonx píše: ↑25 zář 2024, 10:12To máš jak v korporátu - manažerské týmy se předhánějí v tom jak je vše u nich OK a pak hasí problémy pod pokličkou - spekuluji, ale je to jedna z věcí, která mě ze zkušenosti opět napadá jako proč se tak mohlo stát to co se stalo.
Ale je třeba říct, že by to bylo až moc věcí najednou. Takže určitě je to poop na Bartošovi. Těžko říct jestli je super manažer nebo spíše ten co potichu maká...
S tím se dá souhlasit. Nicméně to nemění nic na výsledku a tím je BAN.. Holt dneska víme, že držet to podpokličkou byla kardinální chyba.. Nezbývá, než se z toho poučit a posnažit se i z toho průseru vytěžit nějaké plusové body..Každopádně PS má kupu jiných problémů uvnitř sebe, jejichž řešení má mnohem vyšší prioritu vzhledem k další budoucnosti PS...
-
Robert.Magni píše: ↑25 zář 2024, 10:26Forum je pracovní nástroj a sociální sít zároven. MO nemá důvod ho sledovat, protože dění tady nemá jak ovlivnit a hlavně - není to ani v lidských silách celé forum sledovat .
Tady se neshodneme. Pokud chci mít co nejlepší zpětnou vazbu o tom, jak jsem vnímán lidmi, kteří mě buď volí, nebo jsou mými potenciálními voliči, kór když už si dali tu práci, vyhledali si fórum a něco na něj vložili, můj zájem tyto lidi (ale nejen na fóru) vnímat musí mít tu nejvyšší prioritu. V opačném případě ztrácím pojem o tom, jak jsem já, případně kroky, které dělám vnímán. Z pohledu MO (přiznám se opět netuším, jaké všechny kompetence a odpovědnost má), je tohle alfa a omega úspěchu.
- ypsilonx
- Příznivec Pirátů – Zlínský kraj
- Profese: kontrola kvality, networker
- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 121 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
snejdarmi píše: ↑25 zář 2024, 10:27ypsilonx píše: ↑25 zář 2024, 10:12To máš jak v korporátu - manažerské týmy se předhánějí v tom jak je vše u nich OK a pak hasí problémy pod pokličkou - spekuluji, ale je to jedna z věcí, která mě ze zkušenosti opět napadá jako proč se tak mohlo stát to co se stalo.
Ale je třeba říct, že by to bylo až moc věcí najednou. Takže určitě je to poop na Bartošovi. Těžko říct jestli je super manažer nebo spíše ten co potichu maká...S tím se dá souhlasit. Nicméně to nemění nic na výsledku a tím je BAN.. Holt dneska víme, že držet to podpokličkou byla kardinální chyba.. Nezbývá, než se z toho poučit a posnažit se i z toho průseru vytěžit nějaké plusové body..Každopádně PS má kupu jiných problémů uvnitř sebe, jejichž řešení má mnohem vyšší prioritu vzhledem k další budoucnosti PS...
Nezávidím tu situaci do které se dostal Bartoš kvůli takovému projektu - protože nikdo z jiných resortů mu nepomohl a rozhodně mu nepomáhají ani samotní úředníci pokud mu do toho kopou... těžko vidět do hlavy lidem co říkali je to OK.
Taky jsem při vývoji své aplikaci si myslel že jsem podchytil vše a říkal si je vše OK, ale pak jsem to dal lidem a najednou jsem dělal další týden na fixech... Takže taky těžko říct jak byly týmu vysvětlen už tak hrozný stavební zákon.
Třeba se některé souvislosti vytratily v překladu...
Mějme se prostě rádi!
Profesní profil na LinkedIn
- Robert.Magni
- Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
- Profese: vrátný
- Dal poděkování: 12558 poděkování
- Dostal poděkování: 2835 poděkování
snejdarmi píše: ↑25 zář 2024, 10:36Robert.Magni píše: ↑25 zář 2024, 10:26Forum je pracovní nástroj a sociální sít zároven. MO nemá důvod ho sledovat, protože dění tady nemá jak ovlivnit a hlavně - není to ani v lidských silách celé forum sledovat .
Tady se neshodneme. Pokud chci mít co nejlepší zpětnou vazbu o tom, jak jsem vnímán lidmi, kteří mě buď volí, nebo jsou mými potenciálními voliči, kór když už si dali tu práci, vyhledali si fórum a něco na něj vložili, můj zájem tyto lidi (ale nejen na fóru) vnímat musí mít tu nejvyšší prioritu. V opačném případě ztrácím pojem o tom, jak jsem já, případně kroky, které dělám vnímán. Z pohledu MO (přiznám se opět netuším, jaké všechny kompetence a odpovědnost má), je tohle alfa a omega úspěchu.
Ochrane osobních údajů ti zaručuje, že klidně můžeš být Pitomo Okamurojc a píšeš sem s nadějí, že Piráty zmagoříš
A volby jsou anonymní, takže není jak oddělit naše voliče od Trollů z ostatních stran.
A navíc perlička - co člověk, to názor, tudíž stejně nejde nikoho nenasrat.
Takže ne, forum je na zjištování názorů voličů naprosto k ničemu.
Od toho se platí průzkumy veřejného mínění.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Robert.Magni za příspěvek:
- Petr.Vileta
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
-
Robert.Magni píše: ↑25 zář 2024, 10:46a/Ochrane osobních údajů ti zaručuje, že klidně můžeš být Pitomo Okamurojc a píšeš sem s nadějí, že Piráty zmagoříš
![]()
![]()
![]()
b/A volby jsou anonymní, takže není jak oddělit naše voliče od Trollů z ostatních stran.
c/A navíc perlička - co člověk, to názor, tudíž stejně nejde nikoho nenasrat.
d/Takže ne, forum je na zjištování názorů voličů naprosto k ničemu.
e/Od toho se platí průzkumy veřejného mínění.
Ad a.. Věřím (snad né naivně), že i v MO PS jsou lidé, kteří toto dokáží odhalit...
Ad b.. tady rozumím, nicméně v celkovém náhledu, který doufám, není tvořen JEN, průzkumem z fóra, lze tyto věci odfiltrovat
Ad c.. souhlas, ale cílem by snad i mohlo být, nasrat co nejméně lidí
Ad d.. fórum zmíněno jen jako další místo, kde toto provádět, absence = ztráta dat
Ad e.. Jsou někde tyto průzkumy, které si PS nechala za poslední 3 roky udělat k nahlédnutí? Celkem by mě to zajímalo..
- Tito uživatelé poděkovali autorovi snejdarmi za příspěvek:
- Robert.Magni
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10918 poděkování
- Dostal poděkování: 8808 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Kuba.C píše: ↑25 zář 2024, 09:01Digitalizaci SR prostě manažersky nezvládl, selhal a nedokáže si to přiznat. Všichni ho upozorňovali jak to dopadne, že to nemá spouštět na ostro hned, že má nějaký čas fungovat paralelní možnost, že má dát více času na úpravu legislativy, že má brát ohled na profesní komory atd... a taky to tak dopadlo.
Jenže zákon s nějakým paralelním po staru/po novu prostě nepočítá. A jak to manažersky nezvládl, no dám takový příklad:
Otec: Rodino, pojedeme do Alp lyžovat.
Celá rodina: Hurááá.
Otec: Rodino, pojedeme elektromobilem.
Matka: Ale tam se mi blbě sedí, raději jeďme Tranzitem.
Syn: odpojí domácí nabíječku od elektrické sítě a ještě schová nabíjecí kabely.
Dcera: nastrká sirky do zásuvky v elektromobilu a svede to na vandaly.
Otec cestu manažersky nezvládl a pojede se spalovacím Tranzitem.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvky (celkem 2):
- Martin.Stanko, Robert.Magni
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
- Marek.Necada
- Člen KS Praha
- Profese: silozpytec
- Dal poděkování: 3217 poděkování
- Dostal poděkování: 2479 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Petr.Vileta píše: ↑25 zář 2024, 11:01Jenže zákon s nějakým paralelním po staru/po novu prostě nepočítá.
A ten zákon z posice odpovědného ministra určitě neměl sebemenší šanci ovlivnit, že...
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Marek.Necada za příspěvky (celkem 3):
- Robert.Magni, Kuba.C, Michal.Just
Ministerio de Educación, ¡afuera!
Долой царя!
-
- Profese: IT
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Malinko si odlozim z wikipedie ohledne piratske partie v Nemecku
In October 2012, Der Spiegel published an article titled "Voters Growing Disillusioned with Germany's Pirate Party". The article noted the now declining support for the party and outlined several reasons it believed caused this. Amongst flaws in the party Der Spiegel suggested were
- many Pirate politicians were political amateurs and struggled to find their footing once elected
- the party's libertarian and anti-authoritarian nature made it difficult for strong leadership to be established
- the bohemian and eccentric nature of Pirate Party politicians made it difficult for them to function as one unit. Infighting was common, as were publicity stunts which often backfired.
- the lack of cohesion in pirate ideology meant that outside of issues relating to the Internet, Pirate Party politicians struggled to form coherent policy positions
https://en.wikipedia.org/wiki/Pirate_Party_Germany#Fall
https://www.spiegel.de/international/ge ... 63234.html
https://newrepublic.com/article/137305/ ... rate-party
je to 12 let stare. Stoji za precteni.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Karel.Bilek za příspěvek:
- Martin.Stanko
-
- Profese: PR consultant
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Petr.Vileta píše: ↑25 zář 2024, 11:01Kuba.C píše: ↑25 zář 2024, 09:01Digitalizaci SR prostě manažersky nezvládl, selhal a nedokáže si to přiznat. Všichni ho upozorňovali jak to dopadne, že to nemá spouštět na ostro hned, že má nějaký čas fungovat paralelní možnost, že má dát více času na úpravu legislativy, že má brát ohled na profesní komory atd... a taky to tak dopadlo.
Jenže zákon s nějakým paralelním po staru/po novu prostě nepočítá. A jak to manažersky nezvládl, no dám takový příklad:
Otec: Rodino, pojedeme do Alp lyžovat.
Celá rodina: Hurááá.
Otec: Rodino, pojedeme elektromobilem.
Matka: Ale tam se mi blbě sedí, raději jeďme Tranzitem.
Syn: odpojí domácí nabíječku od elektrické sítě a ještě schová nabíjecí kabely.
Dcera: nastrká sirky do zásuvky v elektromobilu a svede to na vandaly.
Otec cestu manažersky nezvládl a pojede se spalovacím Tranzitem.
Tyhle náznaky padly včera na tiskovce, čtu je ve vašich diskusích včera celý den. V podstatě tvrdíte, že ODS z lobystických vlivových důvodů prakticky blokovala zdárnost digitalizace stavebního řízení. Kde kdo to taky hází na hlavu "manažerovi". Takže by bylo asi záhodno, aby Piráti vynesli úplně všechny karty, pokud na to mají nějaké důkazy - aby to nedopadlo jako včera s tím, co vyhlásil Jakub Michálek, nepodložil to důkazy a teď si vás ODska maže na chleba.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Stanko za příspěvky (celkem 3):
- snejdarmi, Robert.Magni, Kuba.C