Kuba.C: Věci jako prohlášení Michailidu, že je komunistka, to mi na Pirátech vadí snad úplně nejméně. Nemyslím si, že tohle by byl pro stranu nějak zásadní problém.
Bezbřehá diskuze k aktuálním událostem
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 147 poděkování
- Dostal poděkování: 335 poděkování
-
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Napsali o nás
Za mne ta tiskovka byla naprosté peklo. Ze strany pirátů nepřesnosti, spekulace a lži. Ano, lži, protože Piráty nikdo z vlády nevykopl. Pouze IB, a to ještě ne k okamžiku konání tiskovky. IMHO to Pirátům dají ostatní koaliční partneři v budoucnosti dost "sežrat" ...
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Bert za příspěvek:
- Petr.Jedelsky
-
- Profese: technik, IT nadšenec
- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 46 poděkování
Kyrillos píše: ↑24 zář 2024, 21:39Lipavský by po demisi a odchodu z Pirátské strany mohl podle zdrojů Deníku N pokračovat ve vládě jako nestraník za TOP 09 nebo ODS: https://denikn.cz/1533751/jsem-priprave ... /?ref=tit1
Jenom spekulace, rekl ze poda demisi kdyz o tom CF rozhodne, rekl ze pak odejde od Piratu, ale nikde nerekl ze pujde do jine strany, zase jenom spekulace pisalku... ja muzu taky napsat, ze po tom co Ivan odejde z vlady odejde i od Piratu a ze to mam potvrzene z 593 zdroju....
-
- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 46 poděkování
Proboha, tu Richterovou si na CT 24 Dvorak i Kuba mazou na chleba, ne ona se tam maze rovnou sama, to je strasny. To jste tam nemohli poslat nekoho normalniho?
-
- Dal poděkování: 147 poděkování
- Dostal poděkování: 335 poděkování
-
- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Ta tiskovka byla peklo, byť si myslím, že na všem je něco pravdivého, nicméně otázkou je: To Vám to vše špatné do teď nevadilo? Z vlády byste rozhodně odcházet neměli, nikdo Piráty nevyhodil. A pokud jste do teď tolerovali to, co jste na tiskovce prezentovali, je k zamyšlení, proč kolem sebe kopat nyní.
Četl jsem si i výtky k DSŘ od “expertního” týmu a pokud jsou ty nedostatky pravdou, tak to Ivan opravdu nezvládl. Premiér však dneska pro změnu absolutně nezvládl jeho odvolání a nemyslím, že to bylo až tak “jeho” rozhodnutí.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi reznakp za příspěvky (celkem 3):
- Vertigo, majercik, Petr.Vileta
- mrkafr
- Příznivec Pirátů – Středočeský kraj
- Profese: Programátor
- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Jo jo, tiskovka byla fakt strášná. Jakože jo, byl to podraz, ale vytahovat najednou tolik věcí s tím, že to zní, jak kdyby jsi o nich celou dobu věděli a nic s tím nedělali je prostě blbost
-
- Profese: elektrotechnik
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 89 poděkování
Mno, jsem zvědav, co předvede J. Michálek dnes v 7:50 na Radiožurnálu. Včera si solidně nakálel do bot, zázrak v tom, že přinese nějaké relevantní důkazy o spiknutí proti PS nečekám, ale nechám se překvapit.
-
- Místní předsednictvo
- Profese: Database administrator
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 11 poděkování
Měli s tou tiskovkou počkat, všichni byli plní emocí. Taky se mi nezdá, že by Jan Lipavský odešel kvůli jedné tiskovce.