Bezbřehá diskuze k aktuálním událostem

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
cqace
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: Zvědavec
Dostal poděkování: 80 poděkování

Re: Diskuze k článkům a odkazům

Příspěvek od cqace »

@qnx Hele, neměl ses už dávno v Rusku omlouvat a dělat nám dobré jméno na jiných fórech? Co tě tady pořád drží?

Tito uživatelé poděkovali autorovi cqace za příspěvek:
Petr.Vileta
"Fire up TFTP"
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10919 poděkování
Dostal poděkování: 8808 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

qnx píše: 17 srp 2024, 09:55

Petr.Vileta: Rozšiřováním své sféry vlivu, rozšiřováním NATO, budováním vojenských základen po celém světě, občas nějakou tou vojenskou agresí atd. atd. Nemusíš hned překreslovat mapy. Nakonec i my tady teď máme loutkovou vládu vlastizrádců, která bojuje proti Rusku a snaží se mu všemožně škodit, hájí zájmy Západu a poškozuje zájmy našich občanů a našeho státu.

Hele, když si mám vybrat, jestli chci žít jako v Rusku, nebo jako například v Německu, Británii, USA, tak si Rusko nikdy nevyberu. Mě ten "západní" způsob života vyhovuje. Volby jednou za 4 nebo 5 let, prezident může být zvolen maximálně 2x v jeho životě, celostátní i komunální politici se většinou vymění nejpozději po 3-4 obdobích, kromě schvalování genocidy a terorismu si kdejaký dezolát může kvákat co chce, dokonce se válce smí říkat válka, i když to podle vlády byla třeba jen "policejní operace" ... já jsem spokojený. :D

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 12561 poděkování
Dostal poděkování: 2835 poděkování

Příspěvek od Robert.Magni »

Bendu někdo vyměnil ? Ty držky jsou u koryt furt ty samý.

Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10919 poděkování
Dostal poděkování: 8808 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

Robert.Magni píše: 17 srp 2024, 23:36

Bendu někdo vyměnil ? Ty držky jsou u koryt furt ty samý.

Psal jsem většinou. My také máme v Plzni na Slovanech starostu z ODS už 20 let, nebo kolik, a lidi ho prostě pořád volí. Jednou k němu je pár socanů, potom pár Aňáků, pak pár Pirátů, ale von je tam furt.

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

eladar
Dal poděkování: 138 poděkování
Dostal poděkování: 244 poděkování

Příspěvek od eladar »

Petr.Vileta píše: 17 srp 2024, 23:18
qnx píše: 17 srp 2024, 09:55

Petr.Vileta: Rozšiřováním své sféry vlivu, rozšiřováním NATO, budováním vojenských základen po celém světě, občas nějakou tou vojenskou agresí atd. atd. Nemusíš hned překreslovat mapy. Nakonec i my tady teď máme loutkovou vládu vlastizrádců, která bojuje proti Rusku a snaží se mu všemožně škodit, hájí zájmy Západu a poškozuje zájmy našich občanů a našeho státu.

Hele, když si mám vybrat, jestli chci žít jako v Rusku, nebo jako například v Německu, Británii, USA, tak si Rusko nikdy nevyberu. Mě ten "západní" způsob života vyhovuje. Volby jednou za 4 nebo 5 let, prezident může být zvolen maximálně 2x v jeho životě, celostátní i komunální politici se většinou vymění nejpozději po 3-4 obdobích, kromě schvalování genocidy a terorismu si kdejaký dezolát může kvákat co chce, dokonce se válce smí říkat válka, i když to podle vlády byla třeba jen "policejní operace" ... já jsem spokojený. :D

To Vám nikdo nebere. Zatím. V tom ale není ten problém. Problém je v tom, že západ silou demokratizuje společnosti, které jsou nastaveny úplně jinak a náš model nechtějí a opovrhují jim. A takový střet musí nutně skončit násilím.

Ostatně pro příklady není třeba chodit daleko - stačí se podívat na nepokoje v Británii, Francii, Německu nebo Švédsku. Imigranti přišli za "svobodou", ale svůj kulturní model si přinesli s sebou, naší "demokracií" pohrdají a snaží se zavést svůj pohled na svět reprezentovaný např. právem saría.

Upřímně nemyslím si, že byste v současnosti chtěl žít zrovna v Anglii ...

Tito uživatelé poděkovali autorovi eladar za příspěvek:
Robert.Magni
qnx
Dal poděkování: 147 poděkování
Dostal poděkování: 335 poděkování

Příspěvek od qnx »

Petr.Vileta: Jsem rád, že jsi spokojený. Já jsem sice s vlastním životem spokojený, ale vůbec nejsem spokojený s tím, kam směřuje společnost. Rozhodně si nepřeju, aby naše společnost převzala ze Západu i všechna negativa. Samozřejmě si nepřeju ani to, aby naše společnost převzala negativa z Východu.

Tito uživatelé poděkovali autorovi qnx za příspěvek:
Robert.Magni
anon123
Dal poděkování: 296 poděkování
Dostal poděkování: 157 poděkování

Příspěvek od anon123 »

qnx píše: 18 srp 2024, 09:08

Petr.Vileta: Jsem rád, že jsi spokojený. Já jsem sice s vlastním životem spokojený, ale vůbec nejsem spokojený s tím, kam směřuje společnost. Rozhodně si nepřeju, aby naše společnost převzala ze Západu i všechna negativa. Samozřejmě si nepřeju ani to, aby naše společnost převzala negativa z Východu.

Já myslím, že už to tu kdysi někdo zkoušel, ale bylo by fajn, kdybyste byl adresný.

Pokud chcete na někoho reagovat:

1. Kliknout na uvozovky v jeho příspěvků. Jsou napravo, nahoře mezi ikonou vykřičníku a palcem nahoru

2. Otevře se Vám okno. Název má " Přehled tématu".

3. V okně pod tímto názvem klikněte za "[/Quote]".

4. Objeví se Vám symbol, značící, že můžete psát.

5. To si na SW klávesnici posuňte na nový řádek. Na SW klávesnici na mobilu je pro to určen obvykle znak šipky doleva, nacházející se vpravo dole. Pokud používáte českou klávesnici, což používáte.

6. Napište, co potřebujete a dejte odeslat. Toto tlačítko najdete pod oknem, společně s tlačítky " uložit koncept", " náhled".

Moc nevím, jak jednodušeji to mám napsat. Jestliže takto nechcete postupovat, omlouvám se za spam. Ale takto bude i ten, komu odepisujete vědět, na co vlastně reagujete.

Tito uživatelé poděkovali autorovi anon123 za příspěvky (celkem 2):
eladar, Petr.Vileta
qnx
Dal poděkování: 147 poděkování
Dostal poděkování: 335 poděkování

Příspěvek od qnx »

pavlinahamplova: Já jsem adresný, v každém příspěvku mám uvedeného adresáta hned na začátku. Citace používám, když to má smysl, což většinou nemá. Myslím, že Petr.Vileta se v tom textu neztratil. On má sice často opačné názory, ale blbec to není.

eladar
Dal poděkování: 138 poděkování
Dostal poděkování: 244 poděkování

Příspěvek od eladar »

qnx píše: 18 srp 2024, 10:03

pavlinahamplova: Já jsem adresný, v každém příspěvku mám uvedeného adresáta hned na začátku. Citace používám, když to má smysl, což většinou nemá. Myslím, že Petr.Vileta se v tom textu neztratil. On má sice často opačné názory, ale blbec to není.

V tomto bodě souhlasím s Pavlínou Hamplovou. Možnost citace nebo odkazu na konkrétní osobu v tom systému není pro nic za nic. Zpřehledňuje to tok informací a mj. to upozorní příslušnou osobu, že na ni někdo reagoval.

Tito uživatelé poděkovali autorovi eladar za příspěvky (celkem 2):
anon123, Petr.Vileta
anon123
Dal poděkování: 296 poděkování
Dostal poděkování: 157 poděkování

Příspěvek od anon123 »

qnx píše: 18 srp 2024, 10:03

V tom případě beru zpět. Dělejte, jak umíte a uznáte za vhodné.

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“