Reorganizace policie - likvidace Roberta Šlachty

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Petr.Bajgar
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: ,
Dal poděkování: 2327 poděkování
Dostal poděkování: 1270 poděkování

Re: Reorganizace policie - likvidace Roberta Šlachty

Příspěvek od Petr.Bajgar »

Ivan.Bartos píše:Tak nám Petře prosím vysvětli, jak je to správně. Neviděl jsem tvoji aktivitu při formulování stanoviska, tak jeden nemůže vědět, že to víš.
I.Bartošovi jako hlavnímu strůjci neschopnosti Pirátské strany být skutečně silnou opoziční stranou, je naprosto zbytečné cokoliv vysvětlovat. Jeho současné vystupování dále a ještě více směřují k marginalizaci vlivu Pirátské strany a reálnou politiku v ČR.
Zjevená představa DJ Bartoše, že formulování stanoviska je to hlavní v činnosti politické strany k dané kauze, je zjevně zásadním způsobem zavádějící.

Já jsem zase neviděl jakoukoliv aktivitu I.Batroše při diskuzi o zřízení Analitického odboru, který by systematicky anylizoval vnitropolitické dění v ČR.
Jediné totiž co I.Bartoše zajímá je mediální šarády, tedy vytváření dojmu u veřejnosti, že jím vedená Pirátská partička má schopnosti politické strany.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Bajgar za příspěvek:
Ivan.Bartos
Ivan.Bartos
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
Dal poděkování: 886 poděkování
Dostal poděkování: 4220 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan.Bartos »

Já chci od tebe slyšet, jak je to se Šlachtou. Nic víc. Neokecávej to. Zřízení Analytickýho útvaru ti nikdo nebránil a mě si k tomu nepotřeboval. Jenom mi řekni s kým by sis to tak jako představoval. A jaké si měl ve vlákně odezvy.
Když mi řekneš, jak to teda podle tebe je s likvidací RŠ a na čem by to stanovisko mělo být založené, a dokážeš podložit proč, normálně to odDJuju v plný palbě klidně na Nově a veškerý kredit ti přisoudím...ale ty jsi jen taková kecka. Chci kokrétní věci a ne tyhle komárský schůzovací proklamace. Máš? Nemáš? Tak nepruď. Linků poměrně dobrejch názorů různých lidí máš v tomhle vlákně hafo. Jen jsem tě ještě nikdy neviděl napsat ani půl stránky nějakýho věcnýho textu, kterej se dá použít.

A není to zbytečné. Pokud chceš bejt opoziční, tak i v takovém případě musíš mít argumenty a znát fakta. Tvoje opozice spočívá jen v pindání co je špatně a ve finále vlastně neříkáš ani co konrétně je třeba udělat. Plytké definice komunikace s, systematické analyzování...dodej text a analýzu kauzy Šlachta, ať se máme od čeho odpíchnout.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivan.Bartos za příspěvky (celkem 4):
Mikulas.Peksa, Lenka.Kozlova, Milan.Muller, Pavel.Moravec
Petr.Bajgar

Ivan.Bartos píše:Já chci od tebe slyšet, jak je to se Šlachtou. Nic víc.
Jak je to se Šlachtou? To je přece od počátku této kauzy naprosto zjevné. Socani se snaží eliminovat potenciální odhalení ve čtyřech stech vyšetřovaných kauzách, které šetří UOOZ, které by jim mohlo překazit-zkomplikovat znovuobsazení vedení krajů. Bojí se jako čert kříže "Kubiceho zprávy II".
Ivan.Bartos
Roman.Kucera
Profese: IT
Dal poděkování: 2901 poděkování
Dostal poděkování: 5772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman.Kucera »

Ivan.Bartos píše:
Petr.Bajgar píše:bla bla
Neviděl jsem tvoji aktivitu při formulování stanoviska, tak jeden nemůže vědět, že to víš.
Já naopak oceňuju tento Petrův konstruktivní přístup! Jen si přestav, že by do toho stanoviska kafral. To by nebylo do vánoc!
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
Mikulas.Peksa
Profese: fyzik v IT
Dal poděkování: 2740 poděkování
Dostal poděkování: 4633 poděkování

Příspěvek od Mikulas.Peksa »

Petr.Bajgar píše:
Ivan.Bartos píše:Já chci od tebe slyšet, jak je to se Šlachtou. Nic víc.
Jak je to se Šlachtou? To je přece od počátku této kauzy naprosto zjevné. Socani se snaží eliminovat potenciální odhalení ve čtyřech stech vyšetřovaných kauzách, které šetří UOOZ, které by jim mohlo překazit-zkomplikovat znovuobsazení vedení krajů. Bojí se jako čert kříže "Kubiceho zprávy II".
Nebo "Nagyová II". A to je trošičku provar, protože na to, že to tehdy vypadalo jako státní převrat, se toho přece jen před soudem prokázalo trochu málo....policajti a vojáci vyměňují vlády v banánových republikách, ne v demokracii....

Líbí se mi, jak bitva mezi socanskou a babišovskou interpretací čeří vody i v Pirátské straně. Pokud někdy nějaký Analytický odbor vznikne, doufám, že ve slovníku jeho vedoucího nebude existovat věta "To je přece od počátku zjevné".
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Peksa za příspěvky (celkem 5):
Dalibor.Zahora, Lenka.Kozlova, Ivan.Bartos, Milan.Muller, Pavel.Moravec
Mám blog, jsem na Facebooku, Twitteru, Instagramu a Mastodonu.

Chcete se zapojit do evropské politiky? Náš konzultační tým na Mattermostu evropských Pirátů najdete zde!
Petr.Bajgar

B.Sobotka vyrostl od jeho vstupu do politiky v dokonalého technologa moci. Realitou je, že Socani dnes vládnou ve 12. ze 14. krajů ve kterých chce Sobotka jejich vládu udržet, proto si bezpochyb vyhodnotili situaci a snaží se eliminovat potenciální ohrožení tohoto záměru.
Podobné je to s jejich často provařenými senátory jako je Palas, Kosatík a další, socani potřebují mít nad senátem politickou kontrolu, aby jim opoziční například Pirátští senátoři nebránili protlačovat jejich zákony. Proto jsem přesvědčen, že právě B.Sobotka instruoval Chovance, aby Tuhého nakopl k této akci eliminace potenciálního předvolebního zviditelnění propojení socanských šmedopolitiků s mafiány.

Mnohém jasněji vyjadřuje podezdřelost celé kaura "Reorganizace policie" Ministr spravedlnosti Pelikán
Mikulas.Peksa píše:Pokud někdy nějaký Analytický odbor vznikne, doufám, že ve slovníku jeho vedoucího nebude existovat věta "To je přece od počátku zjevné".
Moje snaha při navržení zřízení AiO nebyla proto, abych kandidoval na jeho vedoucího, pokud se tak MP domnívá je to naprostý omyl. Uvedenou větu jsem použil pro stručnost.
Mikulas.Peksa
Profese: fyzik v IT
Dal poděkování: 2740 poděkování
Dostal poděkování: 4633 poděkování

Příspěvek od Mikulas.Peksa »

Petr.Bajgar píše:B.Sobotka vyrostl od jeho vstupu do politiky v dokonalého technologa moci. Realitou je, že Socani dnes vládnou ve 12. ze 14. krajů ve kterých chce Sobotka jejich vládu udržet, proto si bezpochyb vyhodnotili situaci a snaží se eliminovat potenciální ohrožení tohoto záměru.
Podobné je to s jejich často provařenými senátory jako je Palas, Kosatík a další, socani potřebují mít nad senátem politickou kontrolu, aby jim opoziční například Pirátští senátoři nebránili protlačovat jejich zákony. Proto jsem přesvědčen, že právě B.Sobotka instruoval Chovance, aby Tuhého nakopl k této akci eliminace potenciálního předvolebního zviditelnění propojení socanských šmedopolitiků s mafiány.

Mnohém jasněji vyjadřuje podezdřelost celé kaura "Reorganizace policie" Ministr spravedlnosti Pelikán
Jo a provedli to dost diletantsky. Ale neodpovídá to na tu otázku, s jakou vehemencí ÚOOZ resp. příslušní vrchní státní zástupnci zasahovali proti korupci v řadách ANO. A jak moc se jim to bude chtít dělat v budoucnu, pokud je Babiš jediný, kdo se za ně naplno postavil.
Petr.Bajgar píše:Moje snaha při navržení zřízení AiO nebyla proto, abych kandidoval na jeho vedoucího, pokud se tak MP domnívá je to naprostý omyl. Uvedenou větu jsem použil pro stručnost.
Vytvoření Analytického Odboru nebyla a priori špatná myšlenka. Pohřbíváš jí tím, jak zbytečně mlátíš hlava nehlava kolem sebe. A ne, nemyslím si, že bys tam chtěl kandidovat, spíš si myslím, že to obecně vyžaduje trochu jiný přístup než "prásk-prásk a jsem s tím hotovej"
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Peksa za příspěvek:
Lenka.Kozlova
Mám blog, jsem na Facebooku, Twitteru, Instagramu a Mastodonu.

Chcete se zapojit do evropské politiky? Náš konzultační tým na Mattermostu evropských Pirátů najdete zde!
Petr.Bajgar

Mikulas.Peksa píše:..jak moc se jim to bude chtít dělat v budoucnu, pokud je Babiš jediný, kdo se za ně naplno postavil.
To opravdu netuším. Co ale vím jistě je to, že AB kromě "Korupce" nemá v podstatě žádné politické téma, na kterém by se mohl zviditelňovat. Proto mu B.Sobotka s jeho chovancem v podstatě nabídli a na to na zlatém podnosu toto jeho jediné téma, aby ho mohl znovu oživit a točit až do uplného omrzení.
vsuvka: V r.2013 na předvolebním setkání na gymnáziu v Prostějově mi nad pisoárem osobně p.J.Faltýnek sdělil, že hlavním důvodem proč se AB dal na politiku bylo jeho pohoršení nad tím, když ho chtěl podojit V.Klaus o 60mega za které by pomohl AB s dotacemi na biopaliva od EU. AB se "prý" podojit nedal a navíc se natolik naštval-vzbejčil, že se dal na politiku. AB byl do té doby jen jedním z mnoha LKDP(levně koupit draze prodat) a jak je vidět stále není o mnoho víc. Přesto dal spoluobčanům jisté naděje na kultivaci zdejší totálně zprofanované politiky reprezentované třicet let jen bezohlednými karieristy mafiány a šmejdy včeho druhu, kteří opanují zdejší politické strany od L89.

Přirozená politika-vyjednávání v normálních společenstvích svéprávných a zodpovědných občanů stojí na jejich životních zkušenostech, že je potřeba se spojovat, dávat hlavy dohromady a statečně vzdorovat defraudantům moci, tedy společnými silami statečně a odhodlaně eliminovat předem nebo posléze ty, kteří chtějí prosté členy stran nebo spoluobčany jen využívat pro jejich osobní zájmy.
Tento boj nezi čestnými lidmi a šmejdy bude pokračovat se Šlachtou nebo bez něj s UOOZ i po jeho rozprášení. Jen to bude težší a bude to trvat déle.
Vytvoření Analytického Odboru nebyla a priori špatná myšlenka.
Tak aspoň něco.
Ivan.Bartos
Petr.Bajgar

Ve čtvrtek proběhne jednání bezpečnostního výboru parlamentu které bude VEŘEJNÉ a na kterém bude jednáno o obvinění presidenta policie z masivního vynášení informací s policejních spisů. Doufám a věřím, že je potřebné na toto jednání vyslat naše(ho) zástupce který(ří) ostatní Piráty bude(ou) o tomto jednání následně informovat.

Zneužívání Policie tzv.Sociální demokracií přes tzv.asertivního policejního prezidenta je třeba zásadním způsobem odmítnout a k tomu je třeba získat co možná nejvíc dostupných informací.

S velkou lítostí sice vnímám, že PP-CZ za současného stavu bohužel nemá schopnosti na nic víc než je vydání TZ. Přesto považuji za účelné aby se Piráti aspoň dověděli více o zneužívání státní moci pro politické a soukromé zájmy.

PS: Jel bych tam osobně, ale na moje vyjádření viditelně nejsou Piráti zvědaví.
Navíc mám ve čtvrtek Vítka a to je pro mě nade vše ostatní.
Dalibor.Zahora
Profese: zakládající člen
Dal poděkování: 11325 poděkování
Dostal poděkování: 6503 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dalibor.Zahora »

do mozaiky:
Karel Hrubeš ‏@hrubesk
Jedna z prvních věcí kterou Sobotka změnil hned po svém nástupu do úřadu: BRS se bez premiéra nemůže sejít.
edit: a jeste
Jako novináři nemůžeme fandit jedné nebo druhé straně… #slachta #babis #chovanec Vystoupení @spurny2 v @CT24zive: http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 1058030620

zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“