Nezvládnutý COVID-19

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
anonym53077
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Dal poděkování: 235 poděkování
Dostal poděkování: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Nezvládnutý COVID-19

Příspěvek od anonym53077 »

Fanuel píše: 10 pro 2021, 21:48

neplést si to s diskriminaci

Jenže já se cítím být diskriminován. Deset let se otužuju, covid jsem měl lehký průběh. Jím ovoce, zeleninu. Nekouřím, nepiju alkohol. A mám zakázáno vstupovat do restaurací, klubů a dalších míst.

Prý bych mohl jaksi ohrožovat (nakazit) očkované. Copak, to očkování nefunguje? Chcete říci, že očkovaní neroznáší virus taktéž?

Proč mi doktor tvrdí, že by se mi mohly věci zlepšit, když se nechám naočkovat (když ví, že mám kontraindikaci), copak je mu to jedno?

Proč mi budoucí ministr zdravotnictví tvrdí, že pokud bych po první dávce měl problém (když ode mě již ví, že mám kontraindikaci), že to budou nějak řešit? Copak je mu to jedno?

A takových nesmyslů je zde celá řada. Většinou řádně nezdůvodněných. A ať se na mě nikdo nezlobí, ale pak se nesmí nikdo divit, že jsou lidé nespokojení. Například právě provozovatelé restaurací, ubytovacích zařízení a další a další.

Opravdu nezavedeme raději ty zvláštní hodiny pro vstup očkovaných a neočkovaných?

Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym53077 za příspěvky (celkem 3):
David.Novak, Fanuel, tavvva
Fanuel
Profese: MISTR
Dal poděkování: 148 poděkování
Dostal poděkování: 21 poděkování

Příspěvek od Fanuel »

Tomas.Babicky píše: 11 pro 2021, 09:15
Fanuel píše: 10 pro 2021, 21:48

neplést si to s diskriminaci

Jenže já se cítím být diskriminován. Deset let se otužuju, covid jsem měl lehký průběh. Jím ovoce, zeleninu. Nekouřím, nepiju alkohol. A mám zakázáno vstupovat do restaurací, klubů a dalších míst.

Prý bych mohl jaksi ohrožovat (nakazit) očkované. Copak, to očkování nefunguje? Chcete říci, že očkovaní neroznáší virus taktéž?

Proč mi doktor tvrdí, že by se mi mohly věci zlepšit, když se nechám naočkovat (když ví, že mám kontraindikaci), copak je mu to jedno?

Proč mi budoucí ministr zdravotnictví tvrdí, že pokud bych po první dávce měl problém (když ode mě již ví, že mám kontraindikaci), že to budou nějak řešit? Copak je mu to jedno?

A takových nesmyslů je zde celá řada. Většinou řádně nezdůvodněných. A ať se na mě nikdo nezlobí, ale pak se nesmí nikdo divit, že jsou lidé nespokojení. Například právě provozovatelé restaurací, ubytovacích zařízení a další a další.

Opravdu nezavedeme raději ty zvláštní hodiny pro vstup očkovaných a neočkovaných?

....
Musím jak jinak než souhlasit že ta segregace a diskriminace má i jiný rozměr. Ovšem to že Piráti sledují jen linku vakcinace bez ohledu NATO nebo na to že jsou už dnes i léky z USA 021je pro prozatimní vládu A.B těžký PŘIZNAT. Tedy léčíme nepícháme. :fet:

anonym53077
Kontaktovat uživatele:

Piráti jsou noví přicmrndávači. Vlezou do vlády a budou držet hubu a krok, jen aby tam byli. A i kdyby tak nečinili, vládě to může být jedno. Většinu má i bez nich, tedy prosadí jakákoliv opatření. Stejně se zatím předvádějí komicky.

Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym53077 za příspěvek:
Fanuel
Jan.Adam
Dal poděkování: 237 poděkování
Dostal poděkování: 508 poděkování

Příspěvek od Jan.Adam »

Tomas.Babicky píše: 14 pro 2021, 08:29

Piráti jsou noví přicmrndávači. Vlezou do vlády a budou držet hubu a krok, jen aby tam byli. A i kdyby tak nečinili, vládě to může být jedno. Většinu má i bez nich, tedy prosadí jakákoliv opatření. Stejně se zatím předvádějí komicky.

Je to mrzuté, když ty vaše šplechty skoro nikdo nekomentuje, což? ;) Nechcete jít raději dělat něco konstruktivního? Třeba fotit?

Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Adam za příspěvek:
Fanuel
Fanuel

Příspěvek od Fanuel »

Jan.Adam píše: 14 pro 2021, 09:24

Je to mrzuté, když ty vaše šplechty skoro nikdo nekomentuje, což? ;) Nechcete jít raději dělat něco konstruktivního? Třeba fotit?

....
Tak s tou pravdou opravdu pomalu a po špetkach
:mrgreen: ŠPLECHTY ono je to tak na pravdu se těžko odpovídá ale pro mne bude směrovka 8.1.022. Pak se uvidí že to chce změnu vedení je jistý.
S.

Fanuel

Příspěvek od Fanuel »

....
8.1.022 nový vedení a uvidíme. :fet:

kmikal
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 4 poděkování

Příspěvek od kmikal »

Prosím nerušit, tihle dva antivaxíci jsou skvělí ;).

Tito uživatelé poděkovali autorovi kmikal za příspěvek:
Fanuel
anonym53077
Kontaktovat uživatele:

Já nevidím důvod pro nějakou hloupou nálepku antivaxer. To zde nesmyslně šíří média, politici a další. Nerozdělujme společnost, neobtěžujme lidi s dotazy zda je někdo naočkovaný.

Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym53077 za příspěvek:
Fanuel
Fanuel

Příspěvek od Fanuel »

kmikal píše: 14 pro 2021, 11:20

Prosím nerušit, tihle dva antivaxíci jsou skvělí ;).

....
Anti to je jako proti? :lol:

Fanuel

Příspěvek od Fanuel »

Tomas.Babicky píše: 14 pro 2021, 19:13

Já nevidím důvod pro nějakou hloupou nálepku antivaxer. To zde nesmyslně šíří média, politici a další. Nerozdělujme společnost, neobtěžujme lidi s dotazy zda je někdo naočkovaný.

....
Jsi ANTIVAKSER? :fet:

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“