V tomhle pripade by to melo jit. Nebo hledam cloveka, ktery ma vaginu, prsa a hladinu estradiolu pres 80 pg/mlOndrej dj-bobr Ulehla píše:Majitel erotického podniku bude inzerát nakurvzaměstnanstvopsát jak?
Co delat s diskriminacni nabidkou prace?
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: Obecní blázen
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Re: Co delat s diskriminacni nabidkou prace?
- Zdenek.Strnad
- Profese: novinář, projektový manažer
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 170 poděkování
Ze není diskriminací říct chlapům "kromě vás se přihlásila i jedna baba, která nejlépe vyhovuje kritériím. K čemuž dodávám já: "Moje kritéria jsou, že chci na plac hezkou ženskou."Ondra.kl píše:Dohodli? Na čem?Zdenek Strnad píše:Ano, jsem rád, že jsme se dohodli.
- Tomas.Klapka
- Profese: discordian pope
- Dal poděkování: 496 poděkování
- Dostal poděkování: 935 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ZP bude zaveden dřív, než tohle vyřešíš jiným způsobemPetr.Vileta píše:Uááááááááááááááá, Jehovista základního příjmu je už i tady.Tomas.Klapka píše:Co dělat s diskriminační nabídkou práce? Zavést základní příjem!Se tu bavíme o tom, co udělat dnes, zítra, za měsíc, do dvou let. Co udělat za 500 let, o tom můžete diskutovat, ale ono to stejně nakonec dopadne jinak.
![]()
Ale budiž. Jaký by základní příjem měl vliv na to, že hostinský cílí na mužskou klientelu a na place chce mít výhradně ženskou obsluhu a že zákon mu to, bůh ví proč, zakazuje?

Když bude ZP, tak tě jako "diskriminovaného" chlapa nemusí mrzet, že ta práce pro tebe není, protože jako nezaměstnanej nebudeš na dlažbě. Se ZP se nemusíš nikde prosit o dávky a stydět se, že nejsi zaměstnanej. Takže hostinskej bude mít klidně inzerát, že tam chce blondýnku s velkejma kozama, a vůbec nikomu to nebude vadit

prostřednictvím předsedajícího mi polibte prdel! you'll be redlacep!
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10822 poděkování
- Dostal poděkování: 8772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že se tragicky mýlíš.Tomas.Klapka píše:Když bude ZP, tak tě jako "diskriminovaného" chlapa nemusí mrzet, že ta práce pro tebe není, protože jako nezaměstnanej nebudeš na dlažbě. Se ZP se nemusíš nikde prosit o dávky a stydět se, že nejsi zaměstnanej. Takže hostinskej bude mít klidně inzerát, že tam chce blondýnku s velkejma kozama, a vůbec nikomu to nebude vadit

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
-
- Příznivec Pirátů – Moravskoslezský kraj
- Profese: IT administrátor
- Dal poděkování: 258 poděkování
- Dostal poděkování: 1393 poděkování
Ahá ... jo no, to za situace kterou jsem popsal skutečně není. V jiných situacích to může být podvodemZdenek Strnad píše:Ze není diskriminací říct chlapům "kromě vás se přihlásila i jedna baba, která nejlépe vyhovuje kritériím.

-
- Profese: Obecní blázen
- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Taky je smutny u tohodle druhu diskriminace, ze kdyz cloveka nevemou do prace kvuli detem, tak se hned najde spousta lidi, co rekne, ze je to spatne.