Mohl by jste udělat webový banner? Případně ve větším rozlišením a různé variace? Rád bych si to vložil do podpisu na jiných fórech, nebo třeba na stránky.Zippy píše:...
Trička, logostrany.
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Re: Trička, logostrany.
-
- Profese: Programátor
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych doporučoval pouze jednoduché a černobílé logo, takové se mnohem lépe zapamatuje. Černobílé by to mělo být už jen kvůli názvu strany. Možná by byla lepší převládající černá. Předělal jsem logo od Pir8 do převládající černé (ošklivých hran si nevšímejte, neměl jsem k dispozici původní vektorový zdroj, to je detail).
Druhá možnost, proč prostě nepoužít stejné logo jako švédská pirate party? Je v tom nějaký právní problém? Jednoduše by to symbolizovalo naše společné postoje. A zadruhé, až lidé někde v novinách budou číst o demonstraci ve švédsku, tak si spojí jejich logo s logem naším.
Potom ještě bannery - to je absolutní nutnost. Zatím jsem nikde neviděl na stránkách bannery upozorňující na nějakou politickou stranu. Ale v tom má tato strana obrovskou výhodu, neboť se zaměřuje zejména na Internet. Jsem přesvědčen, že spousta stránek si takový banner rádo vyvěsí. Já si na své stránky jeden přidám určitě.
Druhá možnost, proč prostě nepoužít stejné logo jako švédská pirate party? Je v tom nějaký právní problém? Jednoduše by to symbolizovalo naše společné postoje. A zadruhé, až lidé někde v novinách budou číst o demonstraci ve švédsku, tak si spojí jejich logo s logem naším.
Potom ještě bannery - to je absolutní nutnost. Zatím jsem nikde neviděl na stránkách bannery upozorňující na nějakou politickou stranu. Ale v tom má tato strana obrovskou výhodu, neboť se zaměřuje zejména na Internet. Jsem přesvědčen, že spousta stránek si takový banner rádo vyvěsí. Já si na své stránky jeden přidám určitě.
- Přílohy
-
- invertovaná varianta loga od pir8
- pir.png (8.89 KiB) Zobrazeno 2272 x
- Zdenek.Slezak
- Profese: IT manager
- Dostal poděkování: 24 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Podívám se na to až přijdu domů jsem ve škole 

Kontaktujte mě na facebooku!
Once we are death we are not more the spirit in others stories
Once we are death we are not more the spirit in others stories
Kamil Páral píše:Osobně bych doporučoval pouze jednoduché a černobílé logo, takové se mnohem lépe zapamatuje. Černobílé by to mělo být už jen kvůli názvu strany. Možná by byla lepší převládající černá. Předělal jsem logo od Pir8 do převládající černé (ošklivých hran si nevšímejte, neměl jsem k dispozici původní vektorový zdroj, to je detail).
co mate s tou cernou? je dobra pro TPB, ale ne pro politickou stranu. to chcete ji chcete pohrbit driv nez vznikla?
- next_ghost
- Profese: programátor
- Dal poděkování: 465 poděkování
- Dostal poděkování: 1741 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Když se sdílení po Internetu v médiích prezentuje černobíle, tak má černobílé logo svojí symboliku.vydra píše:co mate s tou cernou? je dobra pro TPB, ale ne pro politickou stranu. to chcete ji chcete pohrbit driv nez vznikla?
Chceš, aby organizace fungovala? Komunikuj!
Česká pirátská strana: Neškodná.
-
tohle mi prijde daleko lepsi nez ty cesky vlajky vsudevydra píše:
prosim muze nejaky admin zamknout vlakno tykajici se log : http://www.ceskapiratskastrana.cz/forum ... p?f=9&t=13
forum je tu dva dny a uz se tu zacinaji tvorit multacka vlakna. sakra lidi sme snad uvedomeli uzivatele bojujici za cistci kyberprostor a sami si tu delame brajgl?
list lipy jako narodni symbol a znak svobody?
kdyby si s tim nekdo chtel pohrat - upravit barvy neco dopsat - tady je to vektorove - original je corel http://www.vydra.uvadi.cz/logo
-
Me se tedy nahrazeni toho spodniho pulkruhu textem moc nelibi. Hezci bylo kdyz ten kruh byl cely. Logo pak jde pouzit i bez textu (coz se muze stat)Pir8 píše:
-
- Člen KS Jihočeský kraj
- Profese: projektant
- Dal poděkování: 67 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
to surp: moc hezké logo, ale ta červevná barva se mi zdá přece jenom moc křiklavá, jinak moc hezká práce ...