Trička, logostrany.

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Odpovědět
snouman.net
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Trička, logostrany.

Příspěvek od snouman.net »

Zippy píše:...
Mohl by jste udělat webový banner? Případně ve větším rozlišením a různé variace? Rád bych si to vložil do podpisu na jiných fórech, nebo třeba na stránky.
Kamil.Paral
Profese: Programátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamil.Paral »

Osobně bych doporučoval pouze jednoduché a černobílé logo, takové se mnohem lépe zapamatuje. Černobílé by to mělo být už jen kvůli názvu strany. Možná by byla lepší převládající černá. Předělal jsem logo od Pir8 do převládající černé (ošklivých hran si nevšímejte, neměl jsem k dispozici původní vektorový zdroj, to je detail).

Druhá možnost, proč prostě nepoužít stejné logo jako švédská pirate party? Je v tom nějaký právní problém? Jednoduše by to symbolizovalo naše společné postoje. A zadruhé, až lidé někde v novinách budou číst o demonstraci ve švédsku, tak si spojí jejich logo s logem naším.

Potom ještě bannery - to je absolutní nutnost. Zatím jsem nikde neviděl na stránkách bannery upozorňující na nějakou politickou stranu. Ale v tom má tato strana obrovskou výhodu, neboť se zaměřuje zejména na Internet. Jsem přesvědčen, že spousta stránek si takový banner rádo vyvěsí. Já si na své stránky jeden přidám určitě.
Přílohy
invertovaná varianta loga od pir8
invertovaná varianta loga od pir8
pir.png (8.89 KiB) Zobrazeno 2272 x
Zdenek.Slezak
Profese: IT manager
Dostal poděkování: 24 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenek.Slezak »

Podívám se na to až přijdu domů jsem ve škole :D
Kontaktujte mě na facebooku!
Once we are death we are not more the spirit in others stories
vydra

Příspěvek od vydra »

Kamil Páral píše:Osobně bych doporučoval pouze jednoduché a černobílé logo, takové se mnohem lépe zapamatuje. Černobílé by to mělo být už jen kvůli názvu strany. Možná by byla lepší převládající černá. Předělal jsem logo od Pir8 do převládající černé (ošklivých hran si nevšímejte, neměl jsem k dispozici původní vektorový zdroj, to je detail).

Druhá možnost, proč prostě nepoužít stejné logo jako švédská pirate party? Je v tom nějaký právní problém? Jednoduše by to symbolizovalo naše společné postoje. A zadruhé, až lidé někde v novinách budou číst o demonstraci ve švédsku, tak si spojí jejich logo s logem naším.

Potom ještě bannery - to je absolutní nutnost. Zatím jsem nikde neviděl na stránkách bannery upozorňující na nějakou politickou stranu. Ale v tom má tato strana obrovskou výhodu, neboť se zaměřuje zejména na Internet. Jsem přesvědčen, že spousta stránek si takový banner rádo vyvěsí. Já si na své stránky jeden přidám určitě.

co mate s tou cernou? je dobra pro TPB, ale ne pro politickou stranu. to chcete ji chcete pohrbit driv nez vznikla?
next_ghost
Profese: programátor
Dal poděkování: 465 poděkování
Dostal poděkování: 1741 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od next_ghost »

vydra píše:co mate s tou cernou? je dobra pro TPB, ale ne pro politickou stranu. to chcete ji chcete pohrbit driv nez vznikla?
Když se sdílení po Internetu v médiích prezentuje černobíle, tak má černobílé logo svojí symboliku.

Chceš, aby organizace fungovala? Komunikuj!
Česká pirátská strana: Neškodná.

tetehacko

Příspěvek od tetehacko »

vydra píše:Obrázek

prosim muze nejaky admin zamknout vlakno tykajici se log : http://www.ceskapiratskastrana.cz/forum ... p?f=9&t=13

forum je tu dva dny a uz se tu zacinaji tvorit multacka vlakna. sakra lidi sme snad uvedomeli uzivatele bojujici za cistci kyberprostor a sami si tu delame brajgl?

list lipy jako narodni symbol a znak svobody?

kdyby si s tim nekdo chtel pohrat - upravit barvy neco dopsat - tady je to vektorove - original je corel http://www.vydra.uvadi.cz/logo
tohle mi prijde daleko lepsi nez ty cesky vlajky vsude
Ondrej.Balaz

Příspěvek od Ondrej.Balaz »

Pir8 píše:
pirate_party_cz_logo2_whitebg.png
pirate_party_cz_logo2_bw_whitebg.png
Me se tedy nahrazeni toho spodniho pulkruhu textem moc nelibi. Hezci bylo kdyz ten kruh byl cely. Logo pak jde pouzit i bez textu (coz se muze stat)
surp

Příspěvek od surp »

Obrázek
Tomas.Durco
Člen KS Jihočeský kraj
Profese: projektant
Dal poděkování: 67 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas.Durco »

to surp: moc hezké logo, ale ta červevná barva se mi zdá přece jenom moc křiklavá, jinak moc hezká práce ...
surp

Příspěvek od surp »

barva není problém přehodit :)
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“