Doufám, že stranu nepřežije.jzvc píše:
A pocitas s tim ze te ten papouch prezije? Pocitas s tim, ze tyhle "zviratka" sou vysoce inteligentni a ze jim rozhodne nedela dobre je dat nekomu jinymu? Jinak Zako stoji tusim kolem 50 000 ...

Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Doufám, že stranu nepřežije.jzvc píše:
A pocitas s tim ze te ten papouch prezije? Pocitas s tim, ze tyhle "zviratka" sou vysoce inteligentni a ze jim rozhodne nedela dobre je dat nekomu jinymu? Jinak Zako stoji tusim kolem 50 000 ...
Přidal jsem to do pracovního vlákna: viewtopic.php?f=75&t=11224&p=142136#p142136shaman píše:Ok, tady je link na PiratePad http://piratepad.net/ekcEfL89yA , schválně, kdo vymyslí lepší heslo, je to zábavnější než se pitomě dohadovat.![]()
To Simonino " jsme otevření jako náš účet!" se mi líbí.
Rozumím ale nesdílím .Petr Bajgar píše:Pozoruhodné teze politika a místopředsedy naší strany.Ivo Vasicek píše:Nikdo nevyřeší problémy občanů.
Dokud to občané nepochopí budou volit lháře.
Dokud nepochopí, že je mohou vyřešit pouze sami a my jim k tomu dáme prostředky nic se nezmění.
Naším cílem není uspět u voleb, ale změnit společnost.
Mám silný dojem, že by nám je měl podrobněji osvětlit.
A taky jak předneseného má být dosaženo.
Možná je to ale jen můj osobní pohled a všichni ostatní rozumějí a sdílejí.
Tohle tvrzení bohužel není pravdivé. Pro ten druh změny společnosti, který je tu teď nejvíc potřeba, je náš úspěch ve volbách zcela irelevantní. Piráti maximálně můžou jít příkladem a názorně ukázat, co všechno je s pomocí Internetu možné, a zabránit snahám zastavit změnu pomocí zákonů.TiborGanzer píše:Naším cílem je uspět u voleb abychom mohli změnit společnost.
Chceš, aby organizace fungovala? Komunikuj!
Česká pirátská strana: Neškodná.
Našla jsem jen ten jeden z předchozího příspěvku v téhle debatě(...). Jak se to (samo! samo...) nestihlo. Pokračování najdu kde?Ivan Bartos píše: Ohledně Šmírovacího zákona je vše popsáno ve vlákně a na těch dvou padech.
Svobodný internet nedáme. Ale vemte si místo něj válku proti drogám.
Promiň, já se v tomhle tématu moc nevyznám, nejsem přes techniku. Přidal jsem něco do padu, ale s tímhle moc nepomůžu....Ivan Bartos píše:Jo, jo vyřešit papouška je nejdůležitější (sic!)
Ohledně Šmírovacího zákona je vše popsáno ve vlákně a na těch dvou padech.