megaupload, reakce anonymous

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Zamčeno

Účastnili jste se "proti"útoku?

ano
7
18%
ne
26
65%
neřeknu
7
18%

Celkem hlasujících: 15 - Celkem hlasů: 40

merhaut
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Dostal poděkování: 18 poděkování

Re: megaupload, reakce anonymous

Příspěvek od merhaut »

No a budete se vůči nim jako strana vymezovat, nebo ne? Nebo to republikové předsednictvo neví?
Tito uživatelé poděkovali autorovi merhaut za příspěvek:
Ivo.Vasicek
Ivo.Vasicek
Profese: manažer
Dal poděkování: 2653 poděkování
Dostal poděkování: 2908 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo.Vasicek »

merhaut píše:No a budete se vůči nim jako strana vymezovat, nebo ne? Nebo to republikové předsednictvo neví?
Nebudeme se vymezovat vůči nikomu. Otevřenost a přístupnost všech názorů (k diskusi) je jedním ze základních pilířů naší ideologie. Já osobně nemám nic ani proti náckům, ani proti anarchistům, i když se mi některé jejich názory nelíbí. Chápu totiž, že jejich existence má objektivní příčiny. Oni jsou až důsledkem. Každý jsme jiný a názory každého vyplývají z jeho interakce s prostředím. Nikdy nikoho neodsuzuji za názor, snažím se pochopit příčiny vzniku tohoto názoru a případně řešit ty příčiny.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vasicek za příspěvky (celkem 2):
Vaclav.Malek, Martin.Svadlenka
"Skutečná svoboda slova je právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet"(George Orwell)
merhaut

Příspěvek od merhaut »

Člověče, vy jste se narodil pro politiku. Ani suchá, ani mokrá, ani nahá, ani oblečená...
Petr.Stehlik
Profese: všeuměl
Dal poděkování: 139 poděkování
Dostal poděkování: 354 poděkování

Příspěvek od Petr.Stehlik »

Ondrej Profant píše:Petr S.: Každý si nás spojí s kýmkoliv. Je to jen otázka snahy. Ten kdo má rozum bude zkoumat.
Víme, že jsi nekritický obdivovatel Anonymous, takže tvou odpověď chápu, nicméně za sebe říkám, že kdyby se mě někdo zeptal stejně jako se zeptala moderátorka Mikiho ("co máte ještě v rukávu?"), tak jí v první řadě odpovím, že my jako politická strana se útoků na servery nezúčastňujeme a ani je neorganizujeme. A v podstatě jsem navrhoval, že by podobně mohli odpovídat i ostatní, kteří mají pocit, že politiku je potřeba dělat slušně a věcně.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Stehlik za příspěvky (celkem 6):
Ondrej.Kotas, Vaclav.Malek, Petr.Vileta, Martin.Svadlenka, Vojtech.Pikal, Teruna
volani.webnode.cz
Profese: Nezaměstnaný-prekérní práce-PéCévál
Dal poděkování: 253 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volani.webnode.cz »

A nebude problém v tom že si každý může slušnost představovat zcela odlišně?
Naposledy upravil(a) volani.webnode.cz dne 24 led 2012, 14:04, celkem upraveno 1 x.
Ⓐ☮
Ivo.Vasicek
Kontaktovat uživatele:

merhaut píše:Člověče, vy jste se narodil pro politiku. Ani suchá, ani mokrá, ani nahá, ani oblečená...
no jo, když ty asi potřebuješ ty škatulky. Já své názory vyjadřuji poměrně jasně, podle toho komu se který nelíbí mne škatulkuje jako pravičáka, levičáka, nacistu, komunistu,..Anarchista jsem poprvézatím nejzajímavější byla škatulka šovinistické prase
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vasicek za příspěvky (celkem 3):
volani.webnode.cz, Martin.Svadlenka, Teruna
"Skutečná svoboda slova je právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet"(George Orwell)
Ondrej.Profant
Vedoucí resortního týmu
Profese: Náměstek člena vlády
Dal poděkování: 3725 poděkování
Dostal poděkování: 1965 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondrej.Profant »

Petr Stehlik píše:
Ondrej Profant píše:Petr S.: Každý si nás spojí s kýmkoliv. Je to jen otázka snahy. Ten kdo má rozum bude zkoumat.
Víme, že jsi nekritický obdivovatel Anonymous, takže tvou odpověď chápu, nicméně za sebe říkám, že kdyby se mě někdo zeptal stejně jako se zeptala moderátorka Mikiho ("co máte ještě v rukávu?"), tak jí v první řadě odpovím, že my jako politická strana se útoků na servery nezúčastňujeme a ani je neorganizujeme. A v podstatě jsem navrhoval, že by podobně mohli odpovídat i ostatní, kteří mají pocit, že politiku je potřeba dělat slušně a věcně.
Proti tomu nic nemám. Ale narážel jsem na to, že v tomto mají nad námi absolutní moc. Sestřihají si vše a jinak zaonačí (Anonymous logo za Mikim), že spojení bude zcela zjevné. Jen ten kdo se zajímá pozná rozdíl. Leda, že bychom se mainstremovým mediim vyhli... a to by asi nebylo prospěšné.

IMHO by bylo lepší postupovat obráceně. "Naši nepřátelé jsou tak nepřijatelní, že se vytvořila široka fronta. My jsme vždy stáli na této straně a budeme." Myslím si, že tím se nesnažíme cukat mediim a přitom vyjadřujeme, že to není jedna organizace.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondrej.Profant za příspěvek:
Teruna

profant.eu
vedoucí resortních týmů Informatika

Ivo.Vasicek
Kontaktovat uživatele:

Petr Stehlik píše:
Kdybych tak odpovídal např. já nebo ty mohlo by to být v pořádku, nicméně odpovídal Mikuláš a u něj bylo v pořádku jeho vyjádření. Objektivně si přiznejme, že existuje mezi Anonymus a Piráty průnik, mny to však nevíme, jen tušíme. Vůbec není na škodu, když veřejnost vidí, že jsou ve straně i rebelové tohoto typu. Myslím, že bychom měli být autentičtí, nikoliv alibističtí.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vasicek za příspěvek:
Teruna
merhaut

Příspěvek od merhaut »

Trojice populárních sdílecích serverů Fileserve, FileSonic a Uploadstation.com razantně omezila poskytování svých služeb. Uživatel může stahovat jen ty soubory, které do systému sám nahrál. Pro uživatele je to podobné, jako kdyby služba přestala fungovat úplně.
Zdroj: http://technet.idnes.cz/
Vaclav.Malek
Profese: filozof času, meta-politik
Dal poděkování: 1180 poděkování
Dostal poděkování: 1850 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vaclav.Malek »

merhaut píše:Trojice populárních sdílecích serverů Fileserve, FileSonic a Uploadstation.com razantně omezila poskytování svých služeb. Uživatel může stahovat jen ty soubory, které do systému sám nahrál. Pro uživatele je to podobné, jako kdyby služba přestala fungovat úplně.
Zdroj: http://technet.idnes.cz/
Chybné vlákno...
Zamčeno

Zpět na „Veřejná diskuse“