megaupload, reakce anonymous
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dostal poděkování: 18 poděkování
Re: megaupload, reakce anonymous
No a budete se vůči nim jako strana vymezovat, nebo ne? Nebo to republikové předsednictvo neví?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi merhaut za příspěvek:
- Ivo.Vasicek
- Ivo.Vasicek
- Profese: manažer
- Dal poděkování: 2653 poděkování
- Dostal poděkování: 2908 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nebudeme se vymezovat vůči nikomu. Otevřenost a přístupnost všech názorů (k diskusi) je jedním ze základních pilířů naší ideologie. Já osobně nemám nic ani proti náckům, ani proti anarchistům, i když se mi některé jejich názory nelíbí. Chápu totiž, že jejich existence má objektivní příčiny. Oni jsou až důsledkem. Každý jsme jiný a názory každého vyplývají z jeho interakce s prostředím. Nikdy nikoho neodsuzuji za názor, snažím se pochopit příčiny vzniku tohoto názoru a případně řešit ty příčiny.merhaut píše:No a budete se vůči nim jako strana vymezovat, nebo ne? Nebo to republikové předsednictvo neví?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vasicek za příspěvky (celkem 2):
- Vaclav.Malek, Martin.Svadlenka
"Skutečná svoboda slova je právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet"(George Orwell)
-
Člověče, vy jste se narodil pro politiku. Ani suchá, ani mokrá, ani nahá, ani oblečená...
- Petr.Stehlik
- Profese: všeuměl
- Dal poděkování: 139 poděkování
- Dostal poděkování: 354 poděkování
Víme, že jsi nekritický obdivovatel Anonymous, takže tvou odpověď chápu, nicméně za sebe říkám, že kdyby se mě někdo zeptal stejně jako se zeptala moderátorka Mikiho ("co máte ještě v rukávu?"), tak jí v první řadě odpovím, že my jako politická strana se útoků na servery nezúčastňujeme a ani je neorganizujeme. A v podstatě jsem navrhoval, že by podobně mohli odpovídat i ostatní, kteří mají pocit, že politiku je potřeba dělat slušně a věcně.Ondrej Profant píše:Petr S.: Každý si nás spojí s kýmkoliv. Je to jen otázka snahy. Ten kdo má rozum bude zkoumat.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Stehlik za příspěvky (celkem 6):
- Ondrej.Kotas, Vaclav.Malek, Petr.Vileta, Martin.Svadlenka, Vojtech.Pikal, Teruna
- volani.webnode.cz
- Profese: Nezaměstnaný-prekérní práce-PéCévál
- Dal poděkování: 253 poděkování
- Dostal poděkování: 236 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
A nebude problém v tom že si každý může slušnost představovat zcela odlišně?
Naposledy upravil(a) volani.webnode.cz dne 24 led 2012, 14:04, celkem upraveno 1 x.
Ⓐ☮
- Ivo.Vasicek
- Kontaktovat uživatele:
no jo, když ty asi potřebuješ ty škatulky. Já své názory vyjadřuji poměrně jasně, podle toho komu se který nelíbí mne škatulkuje jako pravičáka, levičáka, nacistu, komunistu,..Anarchista jsem poprvézatím nejzajímavější byla škatulka šovinistické prasemerhaut píše:Člověče, vy jste se narodil pro politiku. Ani suchá, ani mokrá, ani nahá, ani oblečená...
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vasicek za příspěvky (celkem 3):
- volani.webnode.cz, Martin.Svadlenka, Teruna
"Skutečná svoboda slova je právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet"(George Orwell)
- Ondrej.Profant
- Vedoucí resortního týmu
- Profese: Náměstek člena vlády
- Dal poděkování: 3725 poděkování
- Dostal poděkování: 1965 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Proti tomu nic nemám. Ale narážel jsem na to, že v tomto mají nad námi absolutní moc. Sestřihají si vše a jinak zaonačí (Anonymous logo za Mikim), že spojení bude zcela zjevné. Jen ten kdo se zajímá pozná rozdíl. Leda, že bychom se mainstremovým mediim vyhli... a to by asi nebylo prospěšné.Petr Stehlik píše:Víme, že jsi nekritický obdivovatel Anonymous, takže tvou odpověď chápu, nicméně za sebe říkám, že kdyby se mě někdo zeptal stejně jako se zeptala moderátorka Mikiho ("co máte ještě v rukávu?"), tak jí v první řadě odpovím, že my jako politická strana se útoků na servery nezúčastňujeme a ani je neorganizujeme. A v podstatě jsem navrhoval, že by podobně mohli odpovídat i ostatní, kteří mají pocit, že politiku je potřeba dělat slušně a věcně.Ondrej Profant píše:Petr S.: Každý si nás spojí s kýmkoliv. Je to jen otázka snahy. Ten kdo má rozum bude zkoumat.
IMHO by bylo lepší postupovat obráceně. "Naši nepřátelé jsou tak nepřijatelní, že se vytvořila široka fronta. My jsme vždy stáli na této straně a budeme." Myslím si, že tím se nesnažíme cukat mediim a přitom vyjadřujeme, že to není jedna organizace.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ondrej.Profant za příspěvek:
- Teruna
profant.eu
vedoucí resortních týmů Informatika
- Ivo.Vasicek
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych tak odpovídal např. já nebo ty mohlo by to být v pořádku, nicméně odpovídal Mikuláš a u něj bylo v pořádku jeho vyjádření. Objektivně si přiznejme, že existuje mezi Anonymus a Piráty průnik, mny to však nevíme, jen tušíme. Vůbec není na škodu, když veřejnost vidí, že jsou ve straně i rebelové tohoto typu. Myslím, že bychom měli být autentičtí, nikoliv alibističtí.Petr Stehlik píše:Víme, že jsi nekritický obdivovatel Anonymous, takže tvou odpověď chápu, nicméně za sebe říkám, že kdyby se mě někdo zeptal stejně jako se zeptala moderátorka Mikiho ("co máte ještě v rukávu?"), tak jí v první řadě odpovím, že my jako politická strana se útoků na servery nezúčastňujeme a ani je neorganizujeme. A v podstatě jsem navrhoval, že by podobně mohli odpovídat i ostatní, kteří mají pocit, že politiku je potřeba dělat slušně a věcně.Ondrej Profant píše:Petr S.: Každý si nás spojí s kýmkoliv. Je to jen otázka snahy. Ten kdo má rozum bude zkoumat.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivo.Vasicek za příspěvek:
- Teruna
-
Trojice populárních sdílecích serverů Fileserve, FileSonic a Uploadstation.com razantně omezila poskytování svých služeb. Uživatel může stahovat jen ty soubory, které do systému sám nahrál. Pro uživatele je to podobné, jako kdyby služba přestala fungovat úplně.
Zdroj: http://technet.idnes.cz/
- Vaclav.Malek
- Profese: filozof času, meta-politik
- Dal poděkování: 1180 poděkování
- Dostal poděkování: 1850 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Chybné vlákno...merhaut píše:Trojice populárních sdílecích serverů Fileserve, FileSonic a Uploadstation.com razantně omezila poskytování svých služeb. Uživatel může stahovat jen ty soubory, které do systému sám nahrál. Pro uživatele je to podobné, jako kdyby služba přestala fungovat úplně.