Ahoj,
jmenuji se Damian Chaluš, je mi 20 let a jsem celkem čerstvý člen Pirátské strany. Už druhým rokem studuju Politologii a Mezinárodní vztahy na FSV UK. Rád čtu, hraju na elektrickou kytaru a ztrácím svůj čas sledováním seriálů a na sociálních sítích (to se snad časem zlepší
). O nějakých mých politických názorech se dovíte na představovacím vláknu do strany: viewtopic.php?t=56976
Do Mladého Pirátstva bych se chtěl zapojit, jelikož si myslím, že je důležité u mladých budovat chuť k aktivnímu zapojování se do politiky a mládežnická organizace je pro to výborný nástroj. Zároveň mám pocit, že by měl hlas mladých víc zaznít i vnitrostranicky. Mimo to mi zatím takhle zdálky připadáte jako fajn lidi a rád bych se na vás napojil.
1) Chtěl by jsi se u MP nějak zapojit ? Jak ?
Ano, nejdřív bych se chtěl nějak rozkoukat, co a jak je třeba, a pak podle času a síly pomoct.
2) Měl by jsi zájem pomoct na nějakém Piráteconu, podcastu, streamu ? jak ?
Jo, i měl, ale ještě nevím jak. Napadá mě třeba nějak zpracovat téma studentských rad.
3) Hraješ nějaké hry ? (PC, deskovky, cokoliv) , Jakou hudbu posloucháš ?
Poslední dobou vlastně ani ne, ale to je hádám jenom nějaké období
Jinak rozehráno mám teď Zaklínače I a Dragon Age Origins. Rád se vracím k Europa Universalis IV ale ta mě vždycky tak strhne, že si musím dávat pauzy... Pak příležitostně hraju League of Legends, tak příležitostně, že jsem po 10 letech hraní v silveru :Dd Slyšel jsem že hrajete CS 1.6 tak jsem ji trošku oprášil
Jo a občas zapnu u Minecraft ^^ Z deskovek pak především "Dračák" raději v roli vypravěče. Hrajeme buď bez pravidel, nebo s nějakými minimalistickými (poslední dobou zkouším pravidla ve vývoji jménem Grimoár od českého tvůrce) Nebráním se ani DnD 5e
V hudbě jsem hodně otevřený posluchač. Ale co si poslouchám tak pro radost jsou především Beatles, pak Ramones a Redhoti. Z české scény je srdcovka Karel Kryl a Psí vojáci. Tohle je asi na delší povídání :Dd rád si občas poslechnu metal a když někdo doporučí, tak i nějaký rap. Irská hudba je taky úžasná. Musím uznat, že tahle otázka je mnohem těžší než bylo grilování od středočeských Pirátů :DDd
4) Víš že jsme i na instagramu ? Twitchi a máme web ?
Ano, ano.
5) Jak jsi se o nás dozvěděl ?
Nejspíš z médií. Jak jste změnili název na Mladé Pirátstvo.
6) Máš v plánu se nějak v rámci Pirátů zapojovat ?
Určitě. Chtěl bych se zapojit do nějakých KETů a taky pomoct zvednout stranu z nešťastného výsledku voleb. Mimo to budu pokračovat v účasti v OVK a v komunále rád podpořím místní kandidátku. A klasicky kampaňovat.
7) Jsi již v kontaktu s nějakými Piráty ? KS nebo MS ?
Jsem člen MS Benešov. Jinak se znám celkem dobře s Frantisek.Kopriva, Lukas.Funk, Petr.Prochazka a samozřejmě teda i s Hana.Chalusova a (příznivcem) Petr.Chalus ^^
Těším se na případnou spolupráci.