Obnova Mladých Pirátů
Moderátoři: Předsedající, Rada Mladého Pirátstva
- Viktor.Derka
- Profese: Právník
- Dal poděkování: 458 poděkování
- Dostal poděkování: 1340 poděkování
Re: tým Mladí Piráti
Čau lidi,
jo tak to bych se taky přidal. Věk 35 let mi přijde cajk, minimálně co jsem měl do činění, tak přesně 35 let bývá věkovou hranicí i v jiných politických mládežnických organizacích.
jo tak to bych se taky přidal. Věk 35 let mi přijde cajk, minimálně co jsem měl do činění, tak přesně 35 let bývá věkovou hranicí i v jiných politických mládežnických organizacích.
Viktor Derka
MS Praha 4
Doktorand na Universität Bayreuth
Doktorand na katedře ústavního práva Právnické fakulty UK
Profil na lide.pirati.cz
Stranický true neutral
- Rudolf.Zak
- Profese: Student, dopravní kontrolor
- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Z čeho vlastně ten věk 35 let v mládežnických organizacích vznikl?
©Rudolf Žák – garant KET Doprava a Infrastruktura JčK
- Adam.Vyplel
- Člen KS Jihomoravský kraj
- Profese: vodopohodář
- Dal poděkování: 103 poděkování
- Dostal poděkování: 235 poděkování
- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
- Profese: politik, informatik
- Dal poděkování: 11365 poděkování
- Dostal poděkování: 9053 poděkování
To nevím, to je otázka pro nějakého politického historika.
Imho je to jasný moment, kdy jsi bezpečně ve "středním věku."
- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
V rámci připomínkování revize Pirátské strategie, která se právě rozběhla, jsem tam narazil na jeden odstavec, který by bylo-lze asi aplikovat na nás;
Asi by jsem tedy měli, až se budem cítit, naformulovat proč si myslíme, že existence MP je užitečná pro stranu, to naformulovat společně s požadavky co chceme a napsat si na centrálu o to.
To bych považoval za nějaké finální zoficiálnění, asi.
Zvýraznění moje.Podpora dobrých nápadů
Nebojte si říci o peníze či mediální podporu, když jsou potřeba k uskutečnění dobrého nápadu!
Považujeme za klíčové podporovat aktivitu dobrovolníků, která přispívá cílům strany, ať už jde třeba o garanta, který zpracuje návod pro zastupitele do katalogu řešení ve veřejné správě, nebo člena, který zorganizuje zájezd pro seniory do Poslanecké sněmovny, aktivistu v oblasti postavení žen nebo menšin nebo programátora, který vylepší systémy strany.
Stačí napsat, co chcete udělat, jaký to bude mít přínos pro stranu a veřejnost a jaké zdroje (peníze, mediální podpora, součinnost odborů) k tomu potřebujete. Můžete požádat přímo příslušný tým nebo do centrální podatelny.
Asi by jsem tedy měli, až se budem cítit, naformulovat proč si myslíme, že existence MP je užitečná pro stranu, to naformulovat společně s požadavky co chceme a napsat si na centrálu o to.
To bych považoval za nějaké finální zoficiálnění, asi.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Pikal za příspěvky (celkem 2):
- Rudolf.Zak, anonym39320
- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
Bude zasedání CF v lednu, co si v neděli po zasedání dát Flotilu / Shromáždění MP?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Pikal za příspěvek:
- Simona.Mikusova
- Frantisek.Kopriva
- Dal poděkování: 1053 poděkování
- Dostal poděkování: 534 poděkování
Bylo svoláno zasedání Young Pirates of Europe na 15. - 17. října 2019 do Bruselu. Přihlašovací formulář je možné vyplnit zde. Budu moc rád, pokud se někdo z Česka zúčastní.
Na programu je jednodenní zasedání a jednodenní návštěva Evropského parlamentu, v rámci jehož návštěvy se proplácí cestovné a ubytování. Zasedání organizuje Secretary General, Charalampos Kyritsis. Já se kvůli povinnostem v českém parlamentu nemůžu zúčastnit osobně, ale počítám se vzdálenou účastí.
Na programu je jednodenní zasedání a jednodenní návštěva Evropského parlamentu, v rámci jehož návštěvy se proplácí cestovné a ubytování. Zasedání organizuje Secretary General, Charalampos Kyritsis. Já se kvůli povinnostem v českém parlamentu nemůžu zúčastnit osobně, ale počítám se vzdálenou účastí.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Frantisek.Kopriva za příspěvek:
- Vojtech.Pikal
pirátský profil |< >| momentálně freelancer, bubeník, pisálek |< >| člen 2014-2025, dříve také: RT EZO + Lidská práva, RV, PKS SčK, PMS MB, ZO, MP/YPE, cca 9 kampaní |< >| emeritní poslanec, nenapravitelný idealista |< >| internet je naše moře, ale být offline má taky něco do sebe
- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
Dostal jsem od novinářů otázku, kdy plánujeme založit sdružení (spolek).
Napsal jsem, že zatím ne, dokud nebude činnost a reálná potřeba potřeba.
- Tomas.Guth.Jarkovsky
- Vedoucí resortního týmu
- Profese: dělník lidských práv
- Dal poděkování: 149 poděkování
- Dostal poděkování: 785 poděkování
Ooof, no trochu více dopředu by se to vědět hodilo, ale tohle věřím že zvládneme.Frantisek.Kopriva píše: ↑17 zář 2019, 07:42 Bylo svoláno zasedání Young Pirates of Europe na 15. - 17. října 2019 do Bruselu...
Diskusi o této cestě přesouvám na Zulip, abych podpořil jeho existenci a fungování.
Rozumím-li tomu správně, tak program CF je ještě v jednání, ale dá se počítat s tím, že neděle bude podobná jako minule, a tedy tam prostor bude.Vojtech.Pikal píše: ↑15 zář 2019, 15:53 Bude zasedání CF v lednu, co si v neděli po zasedání dát Flotilu / Shromáždění MP?
Jsem pro, stejně tak jako že bychom si určitě mohli udělat nějakej hodně lehkej merch (?placky?) a třeba nástěnku o dosavadních aktivitách + nábor.
Ano, vidím to tak.Vojtech.Pikal píše: ↑17 zář 2019, 10:16 Dostal jsem od novinářů otázku, kdy plánujeme založit sdružení (spolek).
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Tomas.Guth.Jarkovsky za příspěvek:
- anonym39320
+420 728 jednajednatři 966
- Jan.Mares
- Profese: Spisovatel slevových letáků
- Dal poděkování: 147 poděkování
- Dostal poděkování: 1040 poděkování
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pi ... y-40296971
"Piráti se chystají založit svůj mládežnický tým, zřejmě pod názvem Mladí piráti (MP). Členům, kterými se mohou stát lidé od 15 let, budou říkat zřejmě plavčíci."
"Piráti se chystají založit svůj mládežnický tým, zřejmě pod názvem Mladí piráti (MP). Členům, kterými se mohou stát lidé od 15 let, budou říkat zřejmě plavčíci."