Tak ten gif s chlapem co vodstrčí ženskou ten jaksi hulvátsky působil (nemluvím o chování ke mě, ale k tomu, že to má symbolizovat stav mysli, o který usilujete).
Já nejsem inkvizitorka, jde mi jen o to, že Vám by se taky nelíbilo, kdyby vedle Vás v tramvaji někdo páchnul, anebo se se začal vyprazdňovat na chodník před Vaším barákem, s tím, že je to jeho svoboda. Tím nemyslím, že vy byste se zachoval stejně. Ale svobodu jen těm, co jí dokáží strávit. Dost lidí je na mentální úrovni šíleného sedmiletého dítěte, a jen ta, jak vy říkáte "morální inkvizice" brání, aby se to tu nepozabíjelo.
Já jdu spát, ale zítra si ráda přečtu, co mi řeknete. A k tomu mám dotaz:
Dejde tomu, že dojde k takové liberalizaci, že koupit si zbraň bude stejně snadné, jako koupit si lego, a jakákoliv droga se bude nabízet v sámošce vedle cukru. Kde ovšem vezmete jistotu, že někteří nezešílí, a nezačnou pod vlivem drog, vymítat ďábly z lidí, co náhodou potkají na ulici, pomocí zakoupené pistole? Ono hlásit svobodu je krásné, ale svobodný člověk musí být velice zodpovědný. Jinak tu nemáme svobodného jedince, ale pětileté dítě, co našlo v lese granát, a neví, co s ním.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Alice.Weberova za příspěvek:
Dejde tomu, že dojde k takové liberalizaci, že koupit si zbraň bude stejně snadné, jako koupit si lego, a jakákoliv droga se bude nabízet v sámošce vedle cukru.
Nevím, že by to měli Piráti v programu, ani že by to většina pirátů měla jakkoli v plánu - tedy plácáte nesmysly.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vaclav.Fortik za příspěvek:
Dejde tomu, že dojde k takové liberalizaci, že koupit si zbraň bude stejně snadné, jako koupit si lego, a jakákoliv droga se bude nabízet v sámošce vedle cukru.
Nevím, že by to měli Piráti v programu, ani že by to většina pirátů měla jakkoli v plánu - tedy plácáte nesmysly.
Drogy se v sámošce běžně prodávají a celkem to funguje.Takže by to fungovalo i u těch zbraní.Konec konců,je to dokonce ověřené,že když jsou ozbrojeni všichni,tak vznikne znovu rovnováha-
Ale až tak liberální program nemáme,alespoň v současné době ne.Jsou věci,které se nedají prostě odhlasovat a nařídit zákonem.Společnost se řídí vlastními pravidly,zákonem se to dá jen mírně regulovat.Všechny změny musí přijít ,,zezdola,,
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
To muselo bejt dávno, je tam pleativo a plech. Dokonce se dá použít jako ochrana před deštěm
Ale i tak nevěřím, žes na to zábradlí stoupl, leda na konci
Tito uživatelé poděkovali autorovi Roman.Kucera za příspěvek:
Roman Kucera píše:To muselo bejt dávno, je tam pleativo a plech. Dokonce se dá použít jako ochrana před deštěm
Ale i tak nevěřím, žes na to zábradlí stoupl, leda na konci
V devadesátým. To byli jenom ty síta pod mostem,zábradlí bylo volný.A bylo široký a měl jsem v tom praxi.Gottwalďák nebyla moje premiéra,jen nejdebilnější sázka.
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023