Líbí moc.

Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Už přemýšlím nad prostříháním. Ideální délka skladby pro videoklip je 3min až 3,30, takže k tomuto bych ráda směřovala. Snad to neztratí hlavu a patu...Filip Krska píše:Stopáž a dramaturgie je super na koncert. Doufám, že přibude i nějaká zkrácená verze pro jiné účely, pro slabší povahy by mohlo být častý poslech plné verze torturou.
Super! Hudba je vážně skvělá, je to melodický, zpěvný, a jelikož je refrén, jak říká Horkýže slíže, silný jak hovado, taky chytlavýEva Markvartova píše:http://www.piratskasit.cz/pg/file/Evkarest/read/17230/
Stativ není problém nasdílet a když to bude možný, tak bych se rád přichomejtnul k natáčení.Martin Broz píše:Ja mam stativ, ale ten poputuje k Lukasovi Findeisovi, protoze ten ma fotak.
735 07 66 99, Praha 12
Souhlas, ale je to fakt hrubý mix jen pro představu, finální verze bude profesionálně smíchaná a o vyváženost bych určitě neměla strachMarcel Kolaja píše:Mám pár připomínek k zamyšlení:
(i)
Ten Ref 2 na začátku by, myslím, neměl být tak nahlas. V tom kontrastu se pak zdá, že ta hudba začne vyloženě šeptat, přitom by to v tu chvíli mělo vlastně "nastoupit".
Mě osobně to vyloženě nevadí, ale zkus navrhnout nějaký lepší verš, není problém to pozměnit...Marcel Kolaja píše: (ii)
Žádný složitý znak
a žádná hesla lživá,
jen bránit práva všech,
a ne nečinně stát.
Se prakticky nerýmuje. Stačilo by, kdyby se aspoň rýmovaly poslední dva verše. To (všech x stát) mi tam docela trhá uši.
Jojo, určitě to nějak prostříháme, jak už jsem psala ideální délka by měla být okolo 3 minut..Marcel Kolaja píše: (iii)
Hymny bývají většinou kratší. Jelikož se to nebude hrát vždycky, když vyhrajeme hokej, je to na zváženou, ale méně je někdy více, a kratší by to mohlo být v výsledku takové údernější. Takže zkrácení/vynechání některých sól/intermezz nebo menší opakování refrénů (asi bych byl pro neopakování Ref2).
Budu s tebou počítatLukas Findeis píše:Stativ není problém nasdílet a když to bude možný, tak bych se rád přichomejtnul k natáčení.Martin Broz píše:Ja mam stativ, ale ten poputuje k Lukasovi Findeisovi, protoze ten ma fotak.
Kde domov můj má dvě sloky a hraje se jen ta první. Oficiálně se nemusí používat celá pirátská hymna.Eva Markvartova píše:Jojo, určitě to nějak prostříháme, jak už jsem psala ideální délka by měla být okolo 3 minut..Marcel Kolaja píše: (iii)
Hymny bývají většinou kratší. Jelikož se to nebude hrát vždycky, když vyhrajeme hokej, je to na zváženou, ale méně je někdy více, a kratší by to mohlo být v výsledku takové údernější. Takže zkrácení/vynechání některých sól/intermezz nebo menší opakování refrénů (asi bych byl pro neopakování Ref2).
735 07 66 99, Praha 12
735 07 66 99, Praha 12
Můj návrh je:Eva Markvartova píše:Mě osobně to vyloženě nevadí, ale zkus navrhnout nějaký lepší verš, není problém to pozměnit...Marcel Kolaja píše: (ii)
Žádný složitý znak
a žádná hesla lživá,
jen bránit práva všech,
a ne nečinně stát.
Se prakticky nerýmuje. Stačilo by, kdyby se aspoň rýmovaly poslední dva verše. To (všech x stát) mi tam docela trhá uši.