Samozřejmě si myslím, že nábor členů by měl být do jisté míry obezřetný. Je tu jeden z meho pohledu takový podobný případ kauza Svorník - všimni si rozdílu, s Bohdanem asi nikdo rozhovor dělat nebude, ani provoz fora výrazně neovlivňuje - většina se to naučila ignorovat, nikdo ho nebanuje. U Broocha je to jiné protože byl ve vedení a má za sebou kus práce. Ano narážime tu i na obvyklý problém, co s lidmi, kteří odcházejí z vedení. U většiny se to řešit nemusí, ale u některých lidí to může vyvolat i tyto tlaky (nechci teď tvrdit, že je to tak právě u Broocha, jen příklad). Prostě možná už i Piráti potřebují trafikyVaclav Malek píše:Dalibor Zahora píše:Vaclav Malek píše: Takže nabereme 20 lidí, kteří budou neustále všem nadávat a systematicky pomlouvat a jediné co členi budou moci udělat je případně je nezvolit? Mám z toho trochu obavy, že to odradí dost "dobrovolníků"... Kdo by měl nervy se nechat po léta terorizovat urážkami? Mám pocit, že v takovém prostředí by tu bylo stále tak 30 členů, kteří by to možná vydrželi (i s těmi 20) a v podstatě by strana nikdy nic neudělala...

Ivane, klidně řeště Broochovo odvolání, ale řešit ho jen za to že dá někde rozhovor, je podle mě přepísklé.