janka michailidu
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
- Ondrej.dj-bobr.Ulehla
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: architekt IT bezpečnosti
- Dal poděkování: 485 poděkování
- Dostal poděkování: 386 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: janka michailidu
Nesnažte se na lidi napasovat psychiatrické diagnózy podle pár písmenek na fóru, proboha..
Ostatně, na každého člověka by se minimálně jedna nebo dvě poruchy daly najít, už jenom proto, že člověk není tvor bez emocí a myšlenek a navíc nějaká absolutně střední "norma" beztak neexistuje.
Ostatně, na každého člověka by se minimálně jedna nebo dvě poruchy daly najít, už jenom proto, že člověk není tvor bez emocí a myšlenek a navíc nějaká absolutně střední "norma" beztak neexistuje.
Bývalý Pirát, úzce spjatý s tradičními dávnými pirátskými hodnotami
2016/2017 flipped to XSFP MBTI co se na vojně naučíš, za to tě v civilu zavřou
porcelánové zařízení, spojující výhody umyvadla a klosetové mísy, se jmenuje umyvadlo (citace, třetí komentář)
-
- Profese: 9. třída
- Dostal poděkování: 12 poděkování
Člověk nežije v rodině s psychiatrickou tradicí aby neuměl číst mezi radky. Co si myslet o straně kterou vedl psychopat. To mi nejde narozum. Tak buďto to myslíte vážně a dáte tomu formu nebo je to jen fraška. Členem vedení DSSS je človek s ADHD - to sou piráti taky taková sebranka? Já ADHD mám ale beru to jako defect ne něco s čím bych se cpal do čela čehokoliv. Já sem zastánce možnosti asistovane eebevrazdy vadni patří pod drn. To ať někdo propaguje yned bych šel. Namísto toho vegetovat jako šílenec co je k ničemu q zakládá nesmyslné strany. Pod vlak skákat mi přijde nezodpovědný a jinou metodu neznám. A věšeni či strelna zranění vedou spíše k : invalidite než ke cti. Ja tu Janu prostě nechapu.
-
- Člen KS Praha
- Profese: VŠ pedagog
- Bydliště: trvalé Úvaly u Prahy, přechodné Praha 7, Holešovice
- Dal poděkování: 233 poděkování
- Dostal poděkování: 722 poděkování
Pár komentářů:
- Ve státu, kde hlava státu je osoba s velmi evidentní psychiatrickou diagnózou a nikdo to neřeší, je možné v principu úplně cokoli.
- Pokud máš diagnózu, že nemáš být schopen napsat souvislý text a ty toho evidentně schopen jsi - není to nejlepší důkaz toho, že se ty psychiatrické diagnózy nesmí brát moc vážně? Plus obecně je známo, že i jakýkoli talent je ti k ničemu, pokud chybí motivace a píle a naopak podprůměrní se mohou dostat hodně nahoru, pokud mají píli. Ano, na to být nejlepší, potřebuješ talent + píli + občas i trochu štěstí. Ale nemáme být všichni nejlepší, stačí být dost dobří a hlavně v životě spokojení.
- Nevím, co vše víš o ADHD, ale mimo jiné co vím já je, že nejsilnější bývá v dětství a do dospělosti často vymizí. Tzn. i pokud někdo v dětství trpěl na ADHD, v dospělosti to již není žádný problém (s výjimkou toho, že je vyšší pravděpodobnost ADHD u dětí). Také každý to mívá v jiné úrovni a mimochodem - dříve se to nazývalo všelijak jinak a ani tak moc neřešilo.
- To, že má někdo ADHD ho opravdu nevylučuje ze společnosti. Podobně jako lidi s aspergem či i downem. Je známo, že je mnoho lidí s downem, kteří mohou vcelku bez problémů fungovat ve společnosti.
Není u tebe problém kombinace ADHD právě s tím, že máš i nějaké ty problémy s lebkou = možná i nějak zvlášť zasažený mozek?
A dále - uvědom si jedno - jak si mozek naprogramuješ, to ti bude dělat. Už jsem četla o případu, kdy zjistili, že člověku chybí od narození snad půlka mozku. Tím, že to bylo od narození, se mozek prostě přizpůsobil a vše nahradil, takže to nikdo nezjistil. Problém není nějaký podobný průšvih od narození, problémem je typicky choroba či úraz v pozdějším věku, kdy se mozek již specializoval a není tak schopen příslušnou část nahradit.
Jo a pokud mozek budeš učit, že jsi nemocný a úplně na nic, tak on ti to přání splní.
- Ve státu, kde hlava státu je osoba s velmi evidentní psychiatrickou diagnózou a nikdo to neřeší, je možné v principu úplně cokoli.
- Pokud máš diagnózu, že nemáš být schopen napsat souvislý text a ty toho evidentně schopen jsi - není to nejlepší důkaz toho, že se ty psychiatrické diagnózy nesmí brát moc vážně? Plus obecně je známo, že i jakýkoli talent je ti k ničemu, pokud chybí motivace a píle a naopak podprůměrní se mohou dostat hodně nahoru, pokud mají píli. Ano, na to být nejlepší, potřebuješ talent + píli + občas i trochu štěstí. Ale nemáme být všichni nejlepší, stačí být dost dobří a hlavně v životě spokojení.
- Nevím, co vše víš o ADHD, ale mimo jiné co vím já je, že nejsilnější bývá v dětství a do dospělosti často vymizí. Tzn. i pokud někdo v dětství trpěl na ADHD, v dospělosti to již není žádný problém (s výjimkou toho, že je vyšší pravděpodobnost ADHD u dětí). Také každý to mívá v jiné úrovni a mimochodem - dříve se to nazývalo všelijak jinak a ani tak moc neřešilo.
- To, že má někdo ADHD ho opravdu nevylučuje ze společnosti. Podobně jako lidi s aspergem či i downem. Je známo, že je mnoho lidí s downem, kteří mohou vcelku bez problémů fungovat ve společnosti.
Není u tebe problém kombinace ADHD právě s tím, že máš i nějaké ty problémy s lebkou = možná i nějak zvlášť zasažený mozek?
A dále - uvědom si jedno - jak si mozek naprogramuješ, to ti bude dělat. Už jsem četla o případu, kdy zjistili, že člověku chybí od narození snad půlka mozku. Tím, že to bylo od narození, se mozek prostě přizpůsobil a vše nahradil, takže to nikdo nezjistil. Problém není nějaký podobný průšvih od narození, problémem je typicky choroba či úraz v pozdějším věku, kdy se mozek již specializoval a není tak schopen příslušnou část nahradit.
Jo a pokud mozek budeš učit, že jsi nemocný a úplně na nic, tak on ti to přání splní.
- Mikulas.Peksa
- Profese: fyzik v IT
- Dal poděkování: 2749 poděkování
- Dostal poděkování: 4664 poděkování
Největším nedostatkem tohoto tématu je skutečnost, že k jeho naprostému vytrollení by bylo nutno udělat Jance děcko, což je z různých důvodů společensky nevhodné.
Jinak kombinace osobních útoků s propagací eugeniky je fakt hard i na Pirátské fórum
Jinak kombinace osobních útoků s propagací eugeniky je fakt hard i na Pirátské fórum
-
-
Mě to připomíná Alenku v říši divu - kniha od pedofila, co požádal o ruku desetiletou holku, která mu byla múzou, a jehož knihy byly mixem jejich vyprávění a jeho preludu vytvořených jeho duševní poruchou. A i ta holka, když vyrostla, byla hodne, ne však normalji, viz fotky.
- Dominika.Michailidu
- Profese: výtvarník
- Dal poděkování: 2147 poděkování
- Dostal poděkování: 1556 poděkování
No a co? Žili, byli, umřeli a ještě teď z toho jejich snažení má potěšení hafo lidí. Tohle kdyby se Pirátům povedlo..
Jinak těší mě, Dominika, Janky ségra. Myslím, že to co napsala Jana Syrovátková se mi líbí. Až na tu první odrážku, tam bych zahrnula skoro všechny lidi z politiky. My se akorát nepotřebujeme tvářit "normálně", ať už to znamená cokoli.
Jinak těší mě, Dominika, Janky ségra. Myslím, že to co napsala Jana Syrovátková se mi líbí. Až na tu první odrážku, tam bych zahrnula skoro všechny lidi z politiky. My se akorát nepotřebujeme tvářit "normálně", ať už to znamená cokoli.
Svobodný internet nedáme. Ale vemte si místo něj válku proti drogám.
-
Ahoj, pokud ti Alice Liddell přijde jako žena s nárokem na místo v zachranem člunu tak potez pánbůh. Nechápu proč si tolik lidí rádo lze do kapsy já sem aspoň upřímněj
- Dominika.Michailidu
- Profese: výtvarník
- Dal poděkování: 2147 poděkování
- Dostal poděkování: 1556 poděkování
Já se taky snažím. Nevím, proč mluvíš o člunech... Jakože my jsme záchranný člun? Já zas nejsem příznivec zavádění norem.. co jo. a co už se jako nehodí.. tak se to hodí přes palubu? a co když se to jednou hodit bude? Viděl jsi film Kostka? Lidi by si měli pomáhat. Od toho jsou lidi. Nebo aspoň myslím, že to tak bylo myšleno.. původně.
Svobodný internet nedáme. Ale vemte si místo něj válku proti drogám.
-
Nepřijde ti divné že na řidičák musíš mít zkoušky, školení a zdravotní prohlídku ale dítě může mít kdekdo? Někdy si zajdi mezi duševně nemocné býval sem někdy u dedy v práci a je to hrůza.