Growshopy

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Homo.Pyratus
Profese: Pyratství
Dal poděkování: 559 poděkování
Dostal poděkování: 192 poděkování

Re: Growshopy

Příspěvek od Homo.Pyratus »

Baal_CZ píše:Co se týká těch demošek s peticemi chystá se i něco v Hradeckým kraji, konkrétně Náchodsko a Trutnovsko? Vím, že byla akce v Pardubkách, ale sto kiláků je sto kiláků, přitom si myslím, že třeba v Trutnově by tahle akce mohla mít solidní úspěch.
s tim trutnovem mas recht.-)
Janka.Michailidu
Profese: Akademička na VŠCHT (biotechnologie)
Dal poděkování: 999 poděkování
Dostal poděkování: 1682 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Janka.Michailidu »

malá aktualitka ze života growshoperů.
(dnešní status M. Otipky na facebooku)
Přílohy
status Michala O.
status Michala O.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Janka.Michailidu za příspěvky (celkem 4):
Tomas.Hesek, Ondrej.Profant, Tomas.Klapka, Lenka.Wagnerova
Janka.Michailidu
Kontaktovat uživatele:

Ahojte Pirátstvo!

z řad growshoperů byl položen dotaz, tak ho sem sdílím, bo jak známo, víc hlav víc ví.

Chtěli by vyčíslení, kolik celá tato Frydrychova growakce stála. Dá se o něco takového zažádat přes o106? :twisted:

Taky bych rád viděl vyčíslené zátahy - hlavně kolik to stále ze strany policie a státu peněz. To Frydrych tvrdí, že nejde vyčíslit.
myslíte, že urgovat sdělení nákladů přes ministerstvo vnitra s odvoláním na Frydrychovu nesdílnost by k něčemu bylo? Nemají na to snad občané právo a stát povinost tyto náklady sdělovat? Mám pocit, že se to tady, nebo v jiné větvi diskuzí řešilo, ale jisté informace nemám

jo btw. ještě trochu pro polechtání ega :roll: malá poznámka o pirátech :
výborně! Kéž by obsadili cely Evropský parlament, nikoho jineho si tam v dnesni podelane dobe nedokazu predstavit
Tito uživatelé poděkovali autorovi Janka.Michailidu za příspěvky (celkem 4):
Barbora.Hruzova, Lenka.Wagnerova, Ondrej.Profant, Lenka.Kozlova
Janka.Michailidu
Kontaktovat uživatele:

Michal Otipka: "říkali mi at si vyberu jinou oblast podnikání, že tohle už společnost tolerovat nebude"

(při vracení počítačů)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Janka.Michailidu za příspěvek:
Vaclav.Malek
Janka.Michailidu
Kontaktovat uživatele:

a moje odpověď na growshopáky (trochu jsem se rozjela :roll: ):

"Ahoj zelináři!
Tak jsem to konzultovala s pár lidma a věc se má tak..
Na tohle info máte podle nás právo a můžete o něj požádat přes 106ku ( návod zde http://www.pirati.cz/infoz/106/zadost )
ALE! a podotýkám, že to je důležité ale.. Nemyslim si, že je to úplně nejlepší nápad.. (to je ale pouze jen můj osobní názor)
Myslím si, že takovéhle odkrývání špíny by mělo smysl dělat, kdybyste nebyli obecně v právu, ale v tomhle případě se o nic takového nejedná. V době, kdy polovina světa uvažuje o legalizaci poslouchat věty typu "tohle společnost tolerovat nebude" a muset pokoutně zjišťovat negativní informace na vedoucí složky protidrogovky je zbytečná plichta (a věřte tomu, že i přes 106ku je VELIKÁ plichta ze státu něco vymámit.. piráti by mohli povídat).
Podle mě (a to je zase jenom můj názor) by bylo nejlepší se zmobilizovat.. a tím nemyslím jenom vás growshopery, ale všecky lidi konopné komunity (jak subjekty, tak fyzické osoby).. a začít spolupracovat na hromadě akcí, které budou následovat jako kaskáda za sebou. Aby se konečně něco začlo dít, aby před tím nešlo zavřít oči ani media. Pouze pokud budeme my všichni, kteří jsme zatím stáli před zákonodárci zvlášť, spolupracovat a tahat za jeden provaz, pohneme se podle mě mnohem dál než jen k pozitivnímu vyřešení vašich kauz. Mohli bychom se totiž pohnout přímo k legalizaci .))

(Idealistický názor zástupkyně garanta programového bodu psychotropní látky.. :))) )"
Tito uživatelé poděkovali autorovi Janka.Michailidu za příspěvky (celkem 5):
Tobias.Esner, Ondrej.Profant, Michal.Ketner, Fajx, Tomas.Klapka
Janka.Michailidu
Kontaktovat uživatele:

další neveselé novinky z kauzy growshopy:

"Zdravím všechny.
Tak už jsem zjistila, jak to bude s tím dph. Paní z Krnova čekala na návrat odborníka na daně z Ovy a hned mi dneska volala:
Při přerušení/ukončení podnikání se opravdu musí zaplatit dph ze zboží, které se neprodalo. I když ho mají policisté, je prý doopravdy na skladu a nikoho seznam o zabaveném zboží od pčr zajímat nebude. Řekla jsem, že ale to zboží doopravdy na skladu není, že ho má policie - není prodáno - je na skladu!!!!! Takový případ prý stát nemá ošetřený zákonem!!!!!
Takže jsem kompletně finančně, psychicky zlikvidovaná státem."

OFFTOPIC"Abych neměla dluhy nepůjčovala jsem si, žádné karty, žádné os. půjčky. A jen díky NPC jsem dlužníkem už i na pojištění. Kurva! Pardon."
Tito uživatelé poděkovali autorovi Janka.Michailidu za příspěvek:
Ondrej.Profant
Ivan.Bartos
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
Dal poděkování: 901 poděkování
Dostal poděkování: 4238 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan.Bartos »

Kurva ne:-(
Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 565 poděkování
Dostal poděkování: 12763 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

Nešlo by zjistit, jak je to s DPH, když podnikatel o nakoupené zboží přijde při živelní pohoromě? Nechce se mi věřit, že by za něj taky musel zaplatit DPH. (Dávalo by to smysl leda v případě, že by pojišťovna uhradila škodu včetně DPH.) Protože tohle je analogický případ, člověk taky přijde o zboží (a navíc na rozdíl od živelní pohromy proti tomu ani není pojištěný).
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvek:
Ondrej.Profant

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“