Někoho trápí argumenty, co nejsou na 100% dokonalé, jiné lidi zase konsternují joudové, co ve všem hledají pouze jakousi skulinku, do které by se mohli strefit. Zkuste milý pane Ketnere někdy zajít mezi obyčejné lidi, ti mají mnoho jiných starostí, než do posledního šroubečku rozebírat každou drobnost, aby pak mohli všude pobíhat a vyprávět "Heč, já jsem zjistil, při rozebírání mé motorky, že tento konkrétní šroubeček je o 0,75mm kratší, než říká norma.".Michal Ketner píše:A chceš mi říct že ta vyučující v tý mateřince ty cizí děti krmí svejma kozama ? To je zas argument![]()
![]()
Chceš říct že se orientuješ lépe než všechny ženy ? Občas mě překvapuje síla tvých výroku
Zkuste se, namísto pohodlného a jednoduchého slovíčkaření podívat na skutečné problémy většinové společnosti. Většinu totiž nezajímají intelektuální "potíže" řešené lidmi, odtrženými od reálného světa. Ale zajímá je, jak zaplatit činži, jak uživit děti a jak si něco ušetřit z těch pár korun, co dostávají.
Vy zatím přemýšlíte stylem člověka, co po autonehodě odmítne obvázat hlavu, protože obvaz, který má být použit, je den po záruční době.