"Feminismus"

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Alice.Weberova
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: studentka
Dostal poděkování: 20 poděkování

Re: "Feminismus"

Příspěvek od Alice.Weberova »

Michal Ketner píše:A chceš mi říct že ta vyučující v tý mateřince ty cizí děti krmí svejma kozama ? To je zas argument :) :roll:

Chceš říct že se orientuješ lépe než všechny ženy ? Občas mě překvapuje síla tvých výroku :D
Někoho trápí argumenty, co nejsou na 100% dokonalé, jiné lidi zase konsternují joudové, co ve všem hledají pouze jakousi skulinku, do které by se mohli strefit. Zkuste milý pane Ketnere někdy zajít mezi obyčejné lidi, ti mají mnoho jiných starostí, než do posledního šroubečku rozebírat každou drobnost, aby pak mohli všude pobíhat a vyprávět "Heč, já jsem zjistil, při rozebírání mé motorky, že tento konkrétní šroubeček je o 0,75mm kratší, než říká norma.".

Zkuste se, namísto pohodlného a jednoduchého slovíčkaření podívat na skutečné problémy většinové společnosti. Většinu totiž nezajímají intelektuální "potíže" řešené lidmi, odtrženými od reálného světa. Ale zajímá je, jak zaplatit činži, jak uživit děti a jak si něco ušetřit z těch pár korun, co dostávají.

Vy zatím přemýšlíte stylem člověka, co po autonehodě odmítne obvázat hlavu, protože obvaz, který má být použit, je den po záruční době. ;)
Michal.Ketner
Profese: Panda všeho druhu
Dal poděkování: 398 poděkování
Dostal poděkování: 969 poděkování

Příspěvek od Michal.Ketner »

Takže vy tu rozepíšete vlákno , píšete v něm kraviny :) Pak mě obvunujete že ty kraviny vyvracím :D .
A odbíháte tématem uplně jinam poté :D a pak žádáte abych řešil něco něco důležitějšího, když vy jste založila vlákno o rovnoprávnosti a v ní rovnoprávnost porušujete :D . Well done.
Jinak skvělá ukázka plná argumentačních klamu. :)
Doporučuju navštivit nějakého kolegu :) :fet:
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Ketner za příspěvek:
Robert.Magni

Nejhorsi je lidska ublíženost :fet:

Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej. :fet:

Alice.Weberova

Takže vy tu rozepíšete vlákno , píšete v něm kraviny :) --- co je krávovinského na tom, že ženy jsou v průměru prostě lepší na péči o děti? Dnešní společnost sice relatifikuje naprosto všechno, ale to nic nemění na tom, že žena je od přírody matkou.
D .A odbíháte tématem uplně jinam poté :D a pak žádáte abych řešil něco něco důležitějšího, když vy jste založila vlákno o rovnoprávnosti a v ní rovnoprávnost porušujete :D . Well done. ---- rovnoprávnost v platech, nikoliv ve vrozených predispozicích. Vy pletete dohromady to, že ženy by neměly být brány na hůl nižším platem, s tím, že ženy mají prostě vrozenější cit pro výchovu děí.
Jinak skvělá ukázka plná argumentačních klamu. :) --- Jednáte jak umanuté dítě. "Já jsem naprosto nejchytřější, protože mi to kecá, a proto mám naprosto vždy pravdu." ;)
Michal.Ketner

Alice Weberova píše:Takže vy tu rozepíšete vlákno , píšete v něm kraviny :) --- co je krávovinského na tom, že ženy jsou v průměru prostě lepší na péči o děti? Dnešní společnost sice relatifikuje naprosto všechno, ale to nic nemění na tom, že žena je od přírody matkou.
D .A odbíháte tématem uplně jinam poté :D a pak žádáte abych řešil něco něco důležitějšího, když vy jste založila vlákno o rovnoprávnosti a v ní rovnoprávnost porušujete :D . Well done. ---- rovnoprávnost v platech, nikoliv ve vrozených predispozicích. Vy pletete dohromady to, že ženy by neměly být brány na hůl nižším platem, s tím, že ženy mají prostě vrozenější cit pro výchovu děí.
Jinak skvělá ukázka plná argumentačních klamu. :) --- Jednáte jak umanuté dítě. "Já jsem naprosto nejchytřější, protože mi to kecá, a proto mám naprosto vždy pravdu." ;)
Takže budem stavět věci podle pruměru :D ano přesně takhle dochází k největší diskriminaci :) Mimo to to máte nějak podložené to o té matce a co znaená matka ? Furt tu zakládate na dogmatech ale nedokážete je podložit, uhybné manevry jsou to fajn :)

Aha takže rovnoprávnost ale odsud podsud, ale to není roovnoprávnost ale už pozitivní diskriminace.:) To o tom citu už nějak podložité ? Furt sstojím za tím že to vrozený cit je jen pouhá empatie, kterou může mít muž i žena, mimoto to že se ženy starají o o děti více , ikdyby třeba by byl ten otec prototo více prospěšný, je právě kvůli lidem jako vy kteří nedokáží uznat že empaticky otec pro východu dítěte může být lepší :)

Tych argumentačních klamu jste použila spousty a pokud proti nim reagujete jen dalším ad hominem tak to opravdu svědčí o vaší dospělosti :D když já se chovám jak dítě :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Ketner za příspěvek:
Robert.Magni

Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 12545 poděkování
Dostal poděkování: 2834 poděkování

Příspěvek od Robert.Magni »

Alice Weberova píše:Takže vy tu rozepíšete vlákno , píšete v něm kraviny :) --- co je krávovinského na tom, že ženy jsou v průměru prostě lepší na péči o děti? Dnešní společnost sice relatifikuje naprosto všechno, ale to nic nemění na tom, že žena je od přírody matkou.
Tak mi vysvětlete ty tisíce odložených dětí.

Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

Alice.Weberova

Jsem nucena uznat, že máte lepší argumenty než já. ;)
Musíte se ale na situaci podívat i z mého úhlu pohledu: podle Vašeho profilu vidím, že ještě studujete. Já pracuji cca 9,5 denně, pak starost o děti a o domácnost. Operujete s přesvědčením, že každý má duševní energii a čas se neustále vzdělávat - já jsem od 7 ráno do 6 večer na nohou, a abych nezkolabovala, musím jít spát tak okolo 9 večerní.

Neodpustíte si rýpnutí, že kdo se nevzdělává, škodí sám sobě - já vám na to odpovím tím rýpnutím, že nejdřív si zkuste pracovat v psychicky velice zatěžující práci, a starat se o děti a domácnost, a až pak suďte jiné.
Vaclav.Fortik
Profese: manager
Dal poděkování: 975 poděkování
Dostal poděkování: 757 poděkování

Příspěvek od Vaclav.Fortik »

Operujete s přesvědčením, že každý má duševní energii a čas se neustále vzdělávat - já jsem od 7 ráno do 6 večer na nohou, a abych nezkolabovala, musím jít spát tak okolo 9 večerní.
A přesto máte čas a chuť psát na fórum strany, kterou nevolíte a dle postoje k psychotropním látkám (resp. postoji k osobní volbě vlastní životní cesty) ani volit nebudete - to je jako kdybych psal k zeleným nebo svobodným a rýpal do jejich postojů se kterými mám problém :).
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vaclav.Fortik za příspěvky (celkem 2):
Ivo.Vasicek, Robert.Magni
Michal.Ketner

Alice Weberova píše:Jsem nucena uznat, že máte lepší argumenty než já. ;)
Musíte se ale na situaci podívat i z mého úhlu pohledu: podle Vašeho profilu vidím, že ještě studujete. Já pracuji cca 9,5 denně, pak starost o děti a o domácnost. Operujete s přesvědčením, že každý má duševní energii a čas se neustále vzdělávat - já jsem od 7 ráno do 6 večer na nohou, a abych nezkolabovala, musím jít spát tak okolo 9 večerní.

Neodpustíte si rýpnutí, že kdo se nevzdělává, škodí sám sobě - já vám na to odpovím tím rýpnutím, že nejdřív si zkuste pracovat v psychicky velice zatěžující práci, a starat se o děti a domácnost, a až pak suďte jiné.
A to že studuju znamená že jen studuju a že mám spousty času ? Ona studovat vědu není moc sranda:) , ale to tu nebudu vysvětlovat.:)
Jinak jako můžete mi vysvětlit co z věcí co jsem tu psal souvisisí s nějakým hlubším vzděláváním ? :fet:

Já váš uhel chápu, ale hádat ste se tu začla vy ? Já se vám snažím jen argumentovat, protože nemám rád klamy a demagogie :)
Jestli se nevzděláváte je vaše věc, do toho vám vážně kecat nebudu, ale imho vzdělávat se dá pouhou konverzaci s pacienty jako psychiatr například, ale chcete to taky občas trochu otevřít mysl a ne se křečovitě držet starých naučených principů :) :fet:

Alice.Weberova

S "hlubším vzděláním" souvisí to, že tu po mě chcete, abych našla všemožné podklady pro skutečnost, že ženy jsou prostě v úhrnu lepší matky než muži. To považuju za samovysvětlující fakt, který netřeba kdovíjak dokazovat.
No to mi vysvětlovat ani nemusíte, sama jsem to zažila, a představte si, že úspěšně. :)
Ale mohu Vám říct, že oproti práci a péči o rodinu byla ta moje studia hotová brnkačka, to poznáte ostatně sám, jednou, na vlastní kůži. Pak člověk na nějaké otevírání mysli nemá energii, a nemá ji kde vzít, i kdyby se na hlavu postavil. ;)
Naposledy upravil(a) Alice.Weberova dne 03 dub 2015, 22:33, celkem upraveno 1 x.
Michal.Ketner

Alice Weberova píše:No to mi vysvětlovat ani nemusíte, sama jsem to zažila, a představte si, že úspěšně. :)
Ale mohu Vám říct, že oproti práci a péči o rodinu byla ta moje studia hotová brnkačka, to poznáte ostatně sám, jednou, na vlastní kůži. Pak člověk na nějaké otevírání mysli nemá energii, a nemá ji kde vzít, i kdyby se na hlavu postavil. ;)
Doporučuju ráno vstát a věnovat půl hodiny meditaci, energie budete plna :) :fet:

Každopádně ta otevřená myslí stojí stejně energie jako ta křeč možná i méně ? Spíš je to jen o tom kouknout se na situaci z pohledu z kterého jsem se nekoukal a ne mít klapky na očích a koukat jen jedním směrem :)

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“