12. Každý Pirát je vysílačIvan Bartos píše:Já nesouhlasím s tím aby, Martin Brož případné interview podával.

http://www.pirati.cz/program/dvanactero
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
12. Každý Pirát je vysílačIvan Bartos píše:Já nesouhlasím s tím aby, Martin Brož případné interview podával.
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
Jak nad tím ve světle posledních událostí přemýšlím, tak by imho mohlo být ustanovení o poškozovnání strany upraveno ve smyslu, že se nevztahuje na verbální projevy (je něco jiného, když někdo třeba ukradne stranickou pokladnu). Ctilo by se tím právo na svobodu projevu, což je pro piráty klíčové.Vaclav Malek píše:Takže by člen neměl být "hnán před CF" ať říká nebo dělá cokoliv?
zakládající člen, více na profilu lide.pirati.cz, občas píšu na Deník Referendum, preferuji twitter @daliborzz před FB fb.com/dlbrz, najdete mě i na Mastodon witter.cz/@daliborzz
tel. 773 993 465, e-mail: dalibor.zahora(zav)pirati.cz
Takže nabereme 20 lidí, kteří budou neustále všem nadávat a systematicky pomlouvat a jediné co členi budou moci udělat je případně je nezvolit? Mám z toho trochu obavy, že to odradí dost "dobrovolníků"... Kdo by měl nervy se nechat po léta terorizovat urážkami? Mám pocit, že v takovém prostředí by tu bylo stále tak 30 členů, kteří by to možná vydrželi (i s těmi 20) a v podstatě by strana nikdy nic neudělala...Dalibor Zahora píše:Jak nad tím ve světle posledních událostí přemýšlím, tak by imho mohlo být ustanovení o poškozovnání strany upraveno ve smyslu, že se nevztahuje na verbální projevy (je něco jiného, když někdo třeba ukradne stranickou pokladnu). Ctilo by se tím právo na svobodu projevu, což je pro piráty klíčové.Vaclav Malek píše:Takže by člen neměl být "hnán před CF" ať říká nebo dělá cokoliv?
Respektive, ať si cokoli/kohokoli CF projedná a opět bude jeho vizitkou, jak se k nějakým výrokům někoho postaví a čemu dá přednost. Já to vidím tak, říkat si můžete cokoli, CF vás za to ohodnotí tím, že vás někam ne/zvolí (nebo nakolik pro něj či pro část členů ne/budete autoritou).
Ten pocit je mylný, jak dokládá historie strany (léto/podzim 2009). Protože, kdo chce dělat dělá a nesjíždí nepřečtené příspěvky, kdo chce plkat na fóru jako ty Václave plká na fóru, ale potom by se neměl pohoršovat.Mám pocit, že v takovém prostředí by tu bylo stále tak 30 členů, kteří by to možná vydrželi (i s těmi 20) a v podstatě by strana nikdy nic neudělala...
To snad můžeš Ivane tak jako tak, viz. Listina. Mmchd. v bedně už ti lehce ruploKdyž mi rupne v bedně a na svém FB kanálu s mailistem na novináře a kontakty rozjedu nějakou vlastní válku, jsem prakticky za vodou, dokavaď mě za to neodvolá CF a i tak můžu dobrý půl rok žít z toho, že jsem byl přeseda a s velkou vahou vystupovat a škodit?
Historie nic nedokládá, dokládá pouze to, že ta situace tady nebyla, já uvažuji o situaci, která určitě nastat může. A nemluvím jen o fóru.Jiri Kaderavek píše:Ten pocit je mylný, jak dokládá historie strany (léto/podzim 2009). Protože, kdo chce dělat dělá a nesjíždí nepřečtené příspěvky, kdo chce plkat na fóru jako ty Václave plká na fóru, ale potom by se neměl pohoršovat.Mám pocit, že v takovém prostředí by tu bylo stále tak 30 členů, kteří by to možná vydrželi (i s těmi 20) a v podstatě by strana nikdy nic neudělala...
Svobodný internet nedáme. Ale vemte si místo něj válku proti drogám.
Ale lepší být připravenýDominika Michailidu píše:já bych nepředbíhala událostem.. stejně nikdy nevymyslíš, co se opravdu stane.. viz. "režim svátky".