To je tak milé a hezké, že PP-CZ financuje zájmy a vzdělávání I.Bartoše.Ivan.Bartos píše:Transparentně? My tam jeli protože nás to zajímalo a vzdělalo.
Uložené videozaznamy z PSC Munich o víkendu dohledám, budu li stíhat a rád zalinkuju pro informacechivého Petra.
Pokud ovšem nemáme být stranou jednoho ... tak považuji za podstatné principy(solidarity, součinnosti a spolupráce) o kterých I.Bartošovi naprosto nemá smysl psát, protože jsou zcela cizí a mimo jeho chápání a jeho schopnosti uvažování.
Ke sdílení informací I.Bartoše jen tak nepřinutíte, ale levárny, podrazy a kopance ty mu jdou jako po másle jako už mělo možnost poznat mnoho členů PP-CZ které I.B. odhadl jako pro jeho karieru nepotřebné. I.Bartoš totiž dobře ví, že neumím anglicky a že mi tak záznam z jednání v podstatě k ničemu nebude. Proto jde od něj o zcela zjevnou zlomyslnost.
Přesto jsem zvědav jestli ty slíbené linky poskytne. Třeba se na záznam podívá někdo znalý angličtiny a bude se I.B. ptát na upřesnění projednávané otázky nebo jeho postoje k ní.
Představa že budeme všichni sledovat všechno co kdo navštíví, místo toho abychom se navzájem informovali o tom co se komu podařilo projednat předjednat nebo dokonce dojednat mi připadá záměrně destruktivní.