DiEM25 - Řím 23.3.

Zahraniční odbor komunikuje s dalšími členy mezinárodního Pirátského hnutí, zejména přináší v zahraničí osvědčené nápady do strany, vypracovává společný postup při projednávání mezinárodních problémů.

Moderátor: Zahraniční

Petr.Bajgar
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: ,
Dal poděkování: 2327 poděkování
Dostal poděkování: 1270 poděkování

Re: DiEM25 - Řím 23.3.

Příspěvek od Petr.Bajgar »

Ivan.Bartos píše:Transparentně? My tam jeli protože nás to zajímalo a vzdělalo.
Uložené videozaznamy z PSC Munich o víkendu dohledám, budu li stíhat a rád zalinkuju pro informacechivého Petra.
To je tak milé a hezké, že PP-CZ financuje zájmy a vzdělávání I.Bartoše.
Pokud ovšem nemáme být stranou jednoho ... tak považuji za podstatné principy(solidarity, součinnosti a spolupráce) o kterých I.Bartošovi naprosto nemá smysl psát, protože jsou zcela cizí a mimo jeho chápání a jeho schopnosti uvažování.

Ke sdílení informací I.Bartoše jen tak nepřinutíte, ale levárny, podrazy a kopance ty mu jdou jako po másle jako už mělo možnost poznat mnoho členů PP-CZ které I.B. odhadl jako pro jeho karieru nepotřebné. I.Bartoš totiž dobře ví, že neumím anglicky a že mi tak záznam z jednání v podstatě k ničemu nebude. Proto jde od něj o zcela zjevnou zlomyslnost.
Přesto jsem zvědav jestli ty slíbené linky poskytne. Třeba se na záznam podívá někdo znalý angličtiny a bude se I.B. ptát na upřesnění projednávané otázky nebo jeho postoje k ní.

Představa že budeme všichni sledovat všechno co kdo navštíví, místo toho abychom se navzájem informovali o tom co se komu podařilo projednat předjednat nebo dokonce dojednat mi připadá záměrně destruktivní.
Frantisek.Navrkal
Profese: datový inženýr
Dal poděkování: 2289 poděkování
Dostal poděkování: 1250 poděkování

Příspěvek od Frantisek.Navrkal »

Dobrej thread derail od Lydie. :lol:
Tito uživatelé poděkovali autorovi Frantisek.Navrkal za příspěvky (celkem 2):
Alexandr.Mansurov, Marek.Necada

Flamewar does not determine who is right - only who is left.
Moje (bývalé) poslancování: poslanecký report, stránka na Facebooku, Twitter profil, podcast Na vrkanou

Jan.Lipavsky
Profese: Analytik
Dal poděkování: 527 poděkování
Dostal poděkování: 1040 poděkování

Příspěvek od Jan.Lipavsky »

Ahoj,

1)
oficiální report z Mnichova (hromadně za všechny účastníky, jednotlivě nikdo žádný report dělat nemusí) je sepsaný zde: post447410.html#p447410

2)
Prosím o zachování duchu vlákna k tématu diem25.

Díky Honza
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Lipavsky za příspěvky (celkem 5):
Alexandr.Mansurov, Dalibor.Zahora, Lydie.Bartosova, Mikulas.Peksa, Ivan.Bartos
Ivan.Bartos
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Profese: Senior Oracle Database Engineer / Functi
Dal poděkování: 886 poděkování
Dostal poděkování: 4220 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan.Bartos »

Zde linky. na původní stream https://www.youtube.com/user/S71Piraten/live Záznamy v archivu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Ivan.Bartos za příspěvek:
Mikulas.Peksa
Mikulas.Peksa
Profese: fyzik v IT
Dal poděkování: 2740 poděkování
Dostal poděkování: 4633 poděkování

Příspěvek od Mikulas.Peksa »

Petr.Bajgar píše:...Ke sdílení informací I.Bartoše jen tak nepřinutíte, ale levárny, podrazy a kopance ty mu jdou jako po másle jako už mělo možnost poznat mnoho členů PP-CZ které I.B. odhadl jako pro jeho karieru nepotřebné....
Petře, byl bys, prosím, tak laskav, a přestal Ivana urážet? Jsi rozumný člověk a jistě sám uznáš, že tyhle řeči jsou už za hranou toho, co je vhodnou kritikou spolustraníka. Tímto způsobem ke kultivaci našeho společného diskusního prostoru rozhodně nepřispíváš, naopak ho ničíš. Apeluji na Tvou sociální inteligenci a prosím Tě, aby ses podobných útočných poznámek - speciálně na půdě Zahraničního odboru - pokud možno zcela zdržel. Předem děkuji.

Zároveň to, prosím, chápej jako varování ve smyslu Pravidel internetového fóra (AO-PravFor). Skutečně, ale skutečně se mi nechce angažovat v jakýchkoli dalších disciplinárních opatřeních vůči Tvojí osobě. Nehromaď, prosím, svými projevy další a další výzvy k moderování Tvých příspěvků.

Respektuji Tvoje právo na věcnou kritiku Ivanových aktivit, ale prosím, aby ses soustředil na podstatu věci a vynechal osobní útoky.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Peksa za příspěvky (celkem 3):
Ondrej.Profant, Alexandr.Mansurov, Dalibor.Zahora
Mám blog, jsem na Facebooku, Twitteru, Instagramu a Mastodonu.

Chcete se zapojit do evropské politiky? Náš konzultační tým na Mattermostu evropských Pirátů najdete zde!
Petr.Bajgar
Profese: ,
Dal poděkování: 2327 poděkování
Dostal poděkování: 1270 poděkování

Příspěvek od Petr.Bajgar »

Mikulas.Peksa píše:
Petr.Bajgar píše:...Ke sdílení informací I.Bartoše jen tak nepřinutíte...
Respektuji Tvoje právo na věcnou kritiku Ivanových aktivit, ale prosím, aby ses soustředil na podstatu věci a vynechal osobní útoky.
Nechci komplikovat nadějně rozjetou činnost ZO a pokusím se být věcnější. Šlo mi o to varovat před důvěřivotí až naivitou vůči I.B.

Jsem velice rád že do Říma pojede-poletí Markéta a že se snad od ní dovíme co se tam projednávalo a s kým a o čem naším jménem případně jednala.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Bajgar za příspěvek:
Ivan.Bartos
Marketa.Gregorova
Republikový výbor
Profese: europoslankyňa
Dal poděkování: 485 poděkování
Dostal poděkování: 2213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marketa.Gregorova »

Byl vydán program, tak chci informovat, čehože se zúčastním: https://democracyineurope.eu/2016/03/16 ... e-mattina/
Bohužel kvůli letu zpět nemohu na ten večerní event od půl 8 večer, ale podle popisu (orchestr, umělecká videa,...) to asi bude víc slavnostnější a budou se jen tiše poslouchat ti hosté, takže bych nad tím až tak nelkala. .) OFFTOPIC(neříkám, že by to nebylo fajn, ale letenky tomu bohužel nepřály, tak hledám pozitiva ;D)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marketa.Gregorova za příspěvky (celkem 7):
Petr.Bajgar, Mikulas.Peksa, Jan.Lipavsky, Dalibor.Zahora, Frantisek.Kopriva, Alexandr.Mansurov, Vojtech.Pikal
Jan.Lipavsky
Profese: Analytik
Dal poděkování: 527 poděkování
Dostal poděkování: 1040 poděkování

Příspěvek od Jan.Lipavsky »

The themes are: Transparency, Green New Deal, Migration, Finance, Democracy, Work.
Ke kterému tématu se plánuješ přiojit?

Honza
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Lipavsky za příspěvky (celkem 2):
Mikulas.Peksa, Vojtech.Pikal
Marketa.Gregorova
Republikový výbor
Profese: europoslankyňa
Dal poděkování: 485 poděkování
Dostal poděkování: 2213 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marketa.Gregorova »

Kdyby šlo jen k jednomu (já doufám, že to bude nějak rozdělené, aby šlo víc), tak bych preferovala Transparency, a to protože to je jejich první a deklarovaně okamžitý bod Manifestu, staví se na tom pak další postup při demokratizaci Unie a zajímalo by mě, jak ho hodlají docílit (mj. právě kvůli tomu, že ho považuji za důležitý a nevím, jak ho chtějí dosáhnout tak "naráz").

Kdyby šly aspoň 2, tak budu dál váhat mezi migrací a financemi a nechám si poradit od vás či vedoucího ZO. .)

Co myslíš/myslíte (na mé oba odstavce)?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Marketa.Gregorova za příspěvky (celkem 2):
Vojtech.Pikal, Lydie.Bartosova
Mikulas.Peksa
Profese: fyzik v IT
Dal poděkování: 2740 poděkování
Dostal poděkování: 4633 poděkování

Příspěvek od Mikulas.Peksa »

Marketa.Gregorova píše:Kdyby šlo jen k jednomu (já doufám, že to bude nějak rozdělené, aby šlo víc), tak bych preferovala Transparency, a to protože to je jejich první a deklarovaně okamžitý bod Manifestu, staví se na tom pak další postup při demokratizaci Unie a zajímalo by mě, jak ho hodlají docílit (mj. právě kvůli tomu, že ho považuji za důležitý a nevím, jak ho chtějí dosáhnout tak "naráz").

Kdyby šly aspoň 2, tak budu dál váhat mezi migrací a financemi a nechám si poradit od vás či vedoucího ZO. .)

Co myslíš/myslíte (na mé oba odstavce)?
Rozhodni se operativně na místě a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, budeš tam ty.

Osobně si myslím, že z hlediska připojení k iniciativě je pro nás podstatné, jak se iniciativa staví k Transparenci a Demokracii. Tam jsme skutečně radikální a ostatní by nám nemuseli stačit.

Pokud by ses někde dostala k mikrofonu, tak IMO zmiň transparentní účet.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Mikulas.Peksa za příspěvky (celkem 5):
Petr.Bajgar, Ondrej.Profant, Vojtech.Pikal, Jan.Lipavsky, Alexandr.Mansurov
Mám blog, jsem na Facebooku, Twitteru, Instagramu a Mastodonu.

Chcete se zapojit do evropské politiky? Náš konzultační tým na Mattermostu evropských Pirátů najdete zde!
Odpovědět

Zpět na „Zahraniční odbor“