EDIT: Zároveň vyzývám Frantu Ulče, aby přestal moderovat, protože kromě toho, že smazal můj příspěvek, dělá podle logu i další zbytečnosti.
Oznámení moderátora:EDIT: anonymizace na žádost uživatele
Moderátoři: Republikový výbor - asistenti, Rozhodčí komise
Stížnosti se podávají kontrolní komisi, mimo řízení odpovídá rozhodčí komise jen na předběžné otázky
Oznámení moderátora:EDIT: anonymizace na žádost uživatele
Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej.
Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.
Abych to ujasnil dále já bych to regulerně vydal i se zápisem na wiki o tom, že proběhly změny , jenze jsem to rychle vyhlasit, aby krtek měl jasno a pak jsem to chtel dalsi den zprocesovat , kdyz se mi od tebe Jakube objevila zpráva, že to není regulerní , proto jsme svoje počínání v tom procesu pozastavil, dokud se to nevyjasní. Celkem nejsem proti, když to přezkoumání si jako RK vezmemem znovu a uděláme to podle všech náležitostí znovu a nebo můžem jen vydat upravený rozhodči nález.Jakub Michalek píše:To, co píše Michal, některé věci vyjasňuje. Schvalujte si co chcete, ale musíte to vydat tak, aby bylo jasné, co se mění, kdo to podepsal a kdo za to odpovídá (nyní víme: Michal Ketner, Adam Skořepa, Roman Kučera) a jaké skutečnosti jste vzali za prokázané na základě jakých důkazů a jaké důvody vás k tomu vedly. Smyslem řízení je, abychom tyhle informace netahali z chlupaté deky, ale aby byly u každé změny rozhodčího nálezu v opravném rozhodčím nálezu. Takový opravný rozhodčí nález, který by obsahoval odůvodnění změny výroku a další náležitosti, je kde? Mimochodem, to odůvodnění není samoúčelné; kdybyste odůvodňovali zrušení výroku o náhradě nákladů řízení, tak byste sami odhalili, že nic takového není možné.
Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej.
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.
Raději tohle https://www.pirati.cz/fo/vsJakub.Michalek píše:Prosím uvádět důsledně var. symbol. 122200 dle https://www.pirati.cz/fo/dary. Pro vyřešení zamykám.
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)