Řizení RK 04/2014 (fysický útok LN na PD)

Rozhodčí komise rozhoduje ve stranických sporech, vydává předběžná opatření, rozhoduje o omezení práv člena za porušení předpisů a o jeho vyloučení, rozhoduje o platnosti právních aktů, odpovídá na předběžné otázky.

Moderátoři: Republikový výbor - asistenti, Rozhodčí komise

Pravidla fóra
Adam.Skorepa
Příznivec Pirátů – Středočeský kraj
Profese: živnostník
Dal poděkování: 157 poděkování
Dostal poděkování: 1352 poděkování

Re: Řizení RK 04/2014

Příspěvek od Adam.Skorepa »

Vyzývám Anonym111, aby trollil jinde, protože jinak ho zmoderuji, aby viděl, že jsem větší Sith Lord.

EDIT: Zároveň vyzývám Frantu Ulče, aby přestal moderovat, protože kromě toho, že smazal můj příspěvek, dělá podle logu i další zbytečnosti.
Oznámení moderátora:

EDIT: anonymizace na žádost uživatele

Author Sensei Tyrant Pervert
Michal.Ketner
Profese: Panda všeho druhu
Dal poděkování: 417 poděkování
Dostal poděkování: 1011 poděkování

Příspěvek od Michal.Ketner »

Tak vsechno zpet , tak jsem to i ohlasil tu zmenu o hlasovani, jen vecer v tom shonu jsem to nenasel, takze asi tak. :fet:

Nejhorsi je lidska ublíženost :fet:

Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej. :fet:

Adam.Skorepa

Jakub správně poznamenal, že u nových stížností nemůžeme jistotu zálohu promíjet. Takže se omlouvám, že jsem vůči tomu v poradě neprotestoval, předpokládal jsem, že nám předseda nedá k odsouhlasení chybné usnesení. Co se ale týče konsensuálního schvalování, nemyslím si, že by to byla chybná procedura pro změnu výroku komise.
Jakub.Michalek
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Profese: poslanec
Dal poděkování: 1162 poděkování
Dostal poděkování: 5349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub.Michalek »

To, co píše Michal, některé věci vyjasňuje OFFTOPICačkoliv nález schválený usnesením není možné měnit tichým souhlasem, v tomto případě šlo ale fakticky o hlasování, kterým byla změna korektně schválena. Schvalujte si co chcete, ale musíte to vydat tak, aby bylo jasné, co se mění, kdo to podepsal a kdo za to odpovídá (nyní víme: Michal Ketner, Adam Skořepa, Roman Kučera) a jaké skutečnosti jste vzali za prokázané na základě jakých důkazů a jaké důvody vás k tomu vedly. Smyslem řízení je, abychom tyhle informace netahali z chlupaté deky, ale aby byly u každé změny rozhodčího nálezu v opravném rozhodčím nálezu. Takový opravný rozhodčí nález, který by obsahoval odůvodnění změny výroku a další náležitosti, je kde? Mimochodem, to odůvodnění není samoúčelné; kdybyste odůvodňovali zrušení výroku o náhradě nákladů řízení, tak byste sami odhalili, že nic takového není možné.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Michalek za příspěvek:
Vaclav.Malek

Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.

Michal.Ketner
Profese: Panda všeho druhu
Dal poděkování: 417 poděkování
Dostal poděkování: 1011 poděkování

Příspěvek od Michal.Ketner »

Jakub Michalek píše:To, co píše Michal, některé věci vyjasňuje OFFTOPICačkoliv nález schválený usnesením není možné měnit tichým souhlasem, v tomto případě šlo ale fakticky o hlasování, kterým byla změna korektně schválena. Schvalujte si co chcete, ale musíte to vydat tak, aby bylo jasné, co se mění, kdo to podepsal a kdo za to odpovídá (nyní víme: Michal Ketner, Adam Skořepa, Roman Kučera) a jaké skutečnosti jste vzali za prokázané na základě jakých důkazů a jaké důvody vás k tomu vedly. Smyslem řízení je, abychom tyhle informace netahali z chlupaté deky, ale aby byly u každé změny rozhodčího nálezu v opravném rozhodčím nálezu. Takový opravný rozhodčí nález, který by obsahoval odůvodnění změny výroku a další náležitosti, je kde? Mimochodem, to odůvodnění není samoúčelné; kdybyste odůvodňovali zrušení výroku o náhradě nákladů řízení, tak byste sami odhalili, že nic takového není možné.
Abych to ujasnil dále já bych to regulerně vydal i se zápisem na wiki o tom, že proběhly změny , jenze jsem to rychle vyhlasit, aby krtek měl jasno a pak jsem to chtel dalsi den zprocesovat , kdyz se mi od tebe Jakube objevila zpráva, že to není regulerní , proto jsme svoje počínání v tom procesu pozastavil, dokud se to nevyjasní. Celkem nejsem proti, když to přezkoumání si jako RK vezmemem znovu a uděláme to podle všech náležitostí znovu a nebo můžem jen vydat upravený rozhodči nález.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal.Ketner za příspěvky (celkem 2):
Vaclav.Malek, Adam.Skorepa

Nejhorsi je lidska ublíženost :fet:

Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej. :fet:

Vojtech.Pikal
Kontrolní komise
Profese: politik, informatik
Dal poděkování: 11364 poděkování
Dostal poděkování: 9051 poděkování

Příspěvek od Vojtech.Pikal »

Pokud vás to popožene, podal jsem stížnost ;)
podatelna-kontrolni-komise-f233/stiznos ... 22849.html

Nicméně nyní máte asi k procesování námitku.

Profil, Vedoucí AO; člen KaS; člen 2012 až 2025
„Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky. Volbu předsednictva vyhrál DFW.

Adam.Skorepa

Re: Řizení RK 04/2014 (fysický útok LN na PD)

Bump.

Jsem si tak vzpomněl na tento nález, u kterého Krtek odmítl uhradit náklady řízení s odůvodněním, že je nemajetný. V nálezu ke Krtkově fyzickému útoku na Patrika Doležala ale nic o prominutí nákladů není... mohl by mi tedy někdo sdělit, jak že to nakonec dopadlo? Mám totiž takový dojem, že Krtek dluží rozhodčím orgánům poplatek ještě za toto řízení...
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam.Skorepa za příspěvek:
Dalibor.Zahora
Lukas.Novy
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: auditor kyber. bezpečnosti, muž z Brna
Dal poděkování: 2496 poděkování
Dostal poděkování: 3199 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Novy »

Odeslano, dekuji za upozorneni.
Screenshot from 2015-09-25 11-05-29.png
Screenshot from 2015-09-25 11-05-29.png (7.54 KiB) Zobrazeno 2728 x

Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK

Jakub.Michalek
Poslanec/poslankyně Parlamentu ČR
Profese: poslanec
Dal poděkování: 1162 poděkování
Dostal poděkování: 5349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakub.Michalek »

Prosím uvádět důsledně var. symbol. 122200 dle https://www.pirati.cz/fo/dary. Pro vyřešení zamykám.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Michalek za příspěvek:
Lukas.Novy

Jakub Michálek, předseda poslaneckého klubu Pirátů a vedoucí resortního týmu Spravedlnost
V případě potřeby mě prosím kontaktujte napřímo přes telefon, Signal nebo přes mail - viz kontakty. Jiné zprávy nečtu.

Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10918 poděkování
Dostal poděkování: 8808 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

Jakub.Michalek píše:Prosím uvádět důsledně var. symbol. 122200 dle https://www.pirati.cz/fo/dary. Pro vyřešení zamykám.
Raději tohle https://www.pirati.cz/fo/vs ;)

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Zamčeno

Zpět na „Rozhodčí komise“