Mne se "CePeEs" libidoncze píše:ČEskáPIrátskáStrana - ČEPIS , zní to odlišně než zkratka ČPS čépées (jako ódées apod.)
edit: možná blbej slogan ČEPIS přepisuje dějepis

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
Mne se "CePeEs" libidoncze píše:ČEskáPIrátskáStrana - ČEPIS , zní to odlišně než zkratka ČPS čépées (jako ódées apod.)
edit: možná blbej slogan ČEPIS přepisuje dějepis
Proti tomu teda důrazně protestuju (je mi 35)Fereš píše: 30-40letých nenechte si vnutit ,jako tváře strany
⁂ Mastodon/Fediverse @xChaos@f.cz | @xChaos@mastodon.pirati.cz | nyx.cz XCHAOS | http://www.pirati.cz/lide/michael_polak
zakládající člen | člen MS P6 | spolupracovnk TO, zájmy: informatika/doprava/energetika | zdání kompetence se vytváří absencí viditelné nekompetence
To by nebylo spravne - ty myslenky by mely urcite neco slibit (jinak to je zrada pro volice a nema cenu je propagovat) - to ale lze udelat tak, ze nebudou prilis konkretni (jenom jednoznacne urci smer, kterym se strana bude ubirat) a nebudou slibovat nesplnitelne. Dalsi veci pak je, kdyby doslo na lamani chleba, aby CPS za temito myslenkami skutecne stala a nenechala se stahnout nekam pryc, jako se tomu casto stava u soucasnych politickych stran.Fereš píše:Přidejte k němu pár obecně přijatelných myšlenek,které říkají vše a neslibují nic, ...
Jak tak nad tim dumam, to "Ceska" bych taky vypustil (aby to neznelo jako nejaka Ceska Narodni Strana, ten nacionalismus je tam prinejmensim zbytecny) - nejlepsi mi prijde proste "Piratska strana". A vubec bych se nebal toho, ze to u nekoho muze vzbuzovat negativni reakce, jak tady o tom nekteri pisi - jde prece o to tenhle stereotyp zmenit, takze je dobre ze uz nazev provokuje, a zadne volice tim strana nemuze ztratit - pokud ji nekdo nebude volit, protoze "piratstvi" v nem vzbuzuje negativni odezvu, tak pri jinem nazvu tu stranu taky volit nebude, protoze cile strany a jeji "piratske" smerovani jsou snad naprosto jasne. A pokud se volice podari presvedcit, ze cile jsou OK, tak uz i nazev bude OK. Nedelam si o volicich iluze, ale neverim ze by bylo nejake zasadnejsi mnozstvi volicu kteri voli stranu pouze podle nazvu.Fereš píše:Jak tak sleduji diskusi,nabývám dojmu,že první nápad je nejlepší."Pirátská strana", (to" Česká" trochu zavání zbytečným nacionalizmem)
Nic ve zlém, ale tenhle název mi zní jako Judejská Lidová Fronta...vydra píše:na slovo demokraticka se lidi chytnou
nikde neni psano - nebo uz ano? - ze by oficialni nazev nemohl byt jiny nez nazev interni.
oficialne by to mohla byt "strana svobodnych demokratu" (samozrejme na tom netrvam), ale ČPS by zilo interne a v podhoubi dal
Chceš, aby organizace fungovala? Komunikuj!
Česká pirátská strana: Neškodná.
Nemyslel jsi Lidovou frontu Judeje?next_ghost píše:Nic ve zlém, ale tenhle název mi zní jako Judejská Lidová Fronta...