shaman píše:Možná je to 1000x diskutované proto, že to hodně členům a příznivcům leží na srdci. Zaujal mě příspěvek v diskuzi o zdravotnictví:na odkaz jsem zabrousil celé mi to připadá zajímavé. Možná, že kdybychom paní oslovili a vyvětlili základní principy ČPS, byla by ochotná sepsat část programu pro nás. Koneckonců jestli píše program nebo blog....? Její návrh bychom prodiskutovali a měli možná životaschopný kvalitní bod. Možná kdybychom se zamysleli, našli bychom více lidí kteří mají zajímavé názory, jsou ještě pořád ochotni věnovat stavu České republiky chvilku práce nebo se marně snaží být vyslyšeni. Kostra programu by se s jejich pomocí dala sestavit, pokud to pak neutopíme v malicherných přích a obviňování z lobbismu.TiborGanzer píše:Ďábel se ukrývá v detailech.
předtím než se zapíše do komponenty Zdravotnictví ten všelék na všechno, ať je to cokoliv , chtěl bych Vás upozornit na užitečné informace k zamyšlení a inspiraci z jednoho blogu : pani Hana Brixi, původně z Masarykove Univerzity, špeciálně články o zdravotnictví
http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/h ... emid=16398
A co tak požádet ji o "konzultace" ? .... Washington DC
Tak ji oslov, budeme rádi.