Používání lidských štítů a obětování vlastních lidí pro mediálně-politické účely je standartní postup islamistů z posledních 5 let....vrtění psem.

Moderátor: Zahraniční
TOP 09.11.24
Jako pokud máte problém odsoudit Assada za jeho zločiny, pak zjevně nevíte, co to jsou lidská práva.Ales.Sura píše: Viník chemického útoku nebyl prokázán
LOL, v té zemí je 5 let občanská válka, jestli jste si nevšiml..Ales.Sura píše: Asad je zvolený prezident,
*pryč s právem, spravedlnost jsem já*Jan.Lipavsky píše:Jako pokud máte problém odsoudit Assada za jeho zločiny, pak zjevně nevíte, co to jsou lidská práva.Ales.Sura píše: Viník chemického útoku nebyl prokázán
EDIT:se zase ocituju, ať to nemusim psát znova píše:Dodneška není prokázáno, kdo spáchal útok na východním předměstí Damašku v srpnu 2013, který byl spojený s podobnou mediální masáží, silnými prohlášeními západních politiků a skoro vedl k útoku na Sýrii. Nikdo s jistotou neví, co rebelové vyrabovali z vojenských skladů, předpokladá se, že minimálně chlorin používaly obě strany. V takové situaci a bez důkazů si nelze hrát na soudce a vojáky a někde zasahovat bez ohledu na mezinárodní právo.
https://en.wikipedia.org/wiki/UN_invest ... uta#Report
Jestli někdo v Trumpovi viděl naději - a dokonce snad, že se svět začne řídit racionalitou - tak mám z jeho schopnosti analyzovat docela strach. Ale dobře, čtu dál...Roman.Kucera píše:Tohle nám sice nepomůže k vydání stanoviska, ale rozhodně si tuhle vynikající analýzu přečtěte.
https://vlkovobloguje.wordpress.com/201 ... ke-bazine/
pápá strano
dosluhující člen strany, příznivec českobudějovického komunálního týmu
Jestli něco, tak jsem navrhoval "papouškovat" vyjádření americké Pirátské strany. Nikoliv Ruska nebo USA.Jan.Lipavsky píše:Pirátská stanoviska by opravdu neměla vznikat tak, že budeme papouškovat oficiální postoje stran zapojených do konfliktu (Rusko, USA).
Prosím netoč mě na jednom incidentu. Ta válka trvá 5 let, evidence vůči Damašku je dost (pokud ji někdo vidět nechce, pak ji samozřejmě nevidí).Ivo.Vlasaty píše:*pryč s právem, spravedlnost jsem já*
A US-PP nejsou snad americani?!?Ales.Sura píše:Jestli něco, tak jsem navrhoval "papouškovat" vyjádření americké Pirátské strany. Nikoliv Ruska nebo USA.Jan.Lipavsky píše:Pirátská stanoviska by opravdu neměla vznikat tak, že budeme papouškovat oficiální postoje stran zapojených do konfliktu (Rusko, USA).
Souhlasím. Doufám jen, že budeme názorově konzistentní až Rusko použije prostředky vzdušné obrany a sestřelí nějakou tu americkou stihačku. Rusové opakovaně avizovali, že k tomu může dojít, takže o tom také všichni vědí. Navíc operují na území Sýrie na základě pozvání Asara (narozdíl od americké armády). Konflikt bude v té době dozajista nadále probíhat, takže i tento argument je platný. Škody na pozemních cílech pak budou ještě menší, takže vlastně bude ještě o důvod méně se k tomu proaktivně vyjadřovat.Mikulas.Peksa píše:Rekl bych takto - proaktivne nic nevydavejme...